Skocz do zawartości

Vitara, CR-V, Sportage, terenówki, itd. - samochód na ryby

hlehle

Rekomendowane odpowiedzi

Ja mówię o połączeniu napędu 4x4 z automatem, a takiego do tej pory nie było na żadnym rynku. W UE od 2018 ze względu na WLTP nie ma w ogóle automatu w ofercie.

Oświeć mnie o co chodzi bo ja kojarzę wiele modeli aut w automacie i z napędem 4 x 4.

Maciek mój kolega Rosjanin jeździ 2 litrową benzyną w automacie i nazywa się to renault duster. Ale czy ma 4x4 to ręki nie dam sobie chlasnąć,napiszę do niego i się dowiem.

Sławek chodzi o dustera.

Edytowane przez Paweł J
  • Like 1

jakies opinie o skodzie yeti w dieslu 140 lub 170 km , coś takiego szukam

o silniku trochę już czytałem że ma dość dobre opinie , bardziej nurtuje mnie stan blacharki

Mam z 2011 roku. Problem jest z drzwiami. Nie są ocynkowane. Od uderzeń kamieni robią się bąble pod lakierem. Mam już takie trzy lub cztery. Łatwo to wyłapać przy oględzinach. Reszta karoserii nie sprawia problemów.

Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka

Mam z 2011 roku. Problem jest z drzwiami. Nie są ocynkowane. Od uderzeń kamieni robią się bąble pod lakierem. Mam już takie trzy lub cztery. Łatwo to wyłapać przy oględzinach. Reszta karoserii nie sprawia problemów.

Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka

drzwi tylne czy przód także , dwie oglądałem to tylko na tylnych miały , pewnie jak by nadkole głębsze było to tego by nie było

co do silnika tylko diesel

drzwi tylne czy przód także , dwie oglądałem to tylko na tylnych miały , pewnie jak by nadkole głębsze było to tego by nie było

co do silnika tylko diesel

Chyba tylko tylne. 

Mam w dieslu , 140 KM, z haldexem i pakietem offroad. Dla mnie na tą chwilę samochód idealny do moich potrzeb. 

http://forum.skodaclub.pl/forum-skoda-yeti/pryszcze-na-tylnych-drzwiach-t6512.html

Panowie potrzebuje wiedzy kogoś kto posiada lub zna Forda galxy 2019. Nigdzie nie mogę znaleźć wymiarów tylnej klapy ani wysokości bagażnika. Muszę zamówić żonie auto a warunek to miejsce na wózek inalidzki który musi miescić się bez składania.

Wiedzę mają i olewcz stosunek, od trzech tygodni czekam na odpowiedź a nie ma w okolicy auta demonstracyjnego żebym mógł zmierzy.

Pewnie  salon ? Zlokalizuj gdzieś na oto moto ,allegro  te auto co mają go fizycznie na placu czy też w komisie  i poproś o zmierzenie. Może być używane :)  

Cześć.

Czy korzystał może ktoś z Was z usług firmy Dobra Strona Mocy? Firma specjalizuje się w imporcie aut z USA.

http://www.dobrastronamocy.pl/

Ojciec chce ściągnąć fajną RAVkę za ich pośrednictwem ale próbuję ustalić czy nie właduje się na jakąś minę. Na FB recenzje mają pochlebne ale wiadomo, jak to czasami z tym bywa...

Z góry dzięki za opinie.