Marcy- Opublikowano 27 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2020 Kapitalne auto z tragicznym bagażnikiem ale nie można mieć wszystkiego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 27 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2020 2.0 z suszarką?Tak lekko ponad 201 KM co było w serii, docelowo ma być 250 KM Kapitalne auto z tragicznym bagażnikiem ale nie można mieć wszystkiego Tak jak pisałem dla mnie jest ok ,bagażnik niezbyt duży ale mieści to co jest mi niezbędne, często mam jakiegoś kompana który także jest w stanie się zapakować, graty plus elektryk w bagażniku,spalina na pawęży i w drogę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 28 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 Zawsze mnie kręcił ten model Mitsubishi.Aż podszedłem do laseczki na parkingu która właśnie podjechala takim.Bagażnik to nieporozumienie. Choć może ja spaczony jestem na tym pkt bo ledwo w grand cherokee się mieszczę Ale Mitsubishi super!Jak się miescisz z gratami to mega! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 28 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 To jest Outlander? Wczoraj kolega przyjechał do mnie takim. Miał wyjęty trzeci rząd foteli i bagażnik robi się zeje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 28 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 (edytowane) Zawsze mnie kręcił ten model Mitsubishi.Aż podszedłem do laseczki na parkingu która właśnie podjechala takim.Bagażnik to nieporozumienie. Choć może ja spaczony jestem na tym pkt bo ledwo w grand cherokee się mieszczę Ale Mitsubishi super!Jak się miescisz z gratami to mega!Nie jest przepastny to fakt ,ale w porównaniu z Rafka i CRF jest lepiej ,na pewno tylna roleta nie ma racji bytu, jak pisałem wcześniej jak dla Mnie jest wystarczający ,a na pewno po dodaniu gazu szybko zapominam o nim,jeżdżę bardzo dużo i nie bez znaczenia jest kwestia spalania i tu Jeep wygląda średnio. A szczęście jest duży wybór i każdy może coś sobie wybrać o ile jest to wybór świadomy i przemyślany pod wieloma względami, mój taki był To jest Outlander? Wczoraj kolega przyjechał do mnie takim. Miał wyjęty trzeci rząd foteli i bagażnik robi się zeje...Tak to Outlander 2.0 T ,tylko jest to pierwsza generacja i tu nie ma trzeciego rzędu siedzeń, ale można je złożyć i wtedy powierzchnia bagażowa ulega znacznej poprawie ,Ja składam ta węższą część jak biorę elektryka Edytowane 28 Czerwca 2020 przez MARIUSZ 69 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 28 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 To jest Outlander? Wczoraj kolega przyjechał do mnie takim. Miał wyjęty trzeci rząd foteli i bagażnik robi się zeje...Outlander pierwszej generacji to było po prostu wysoko zawieszone kombi. Dopiero drugiej generacji urósł i stał się typowym SUVem. Wczoraj widziałeś drugą generację po lifcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 28 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 W tej chwili nawet Fabia kombi ma większy bagażnik. Nie chodzi tylko o pojemność ale o wysokość - u nas zawsze bez półki bo inaczej nie było sensu. Ale auto mega pozytywne , tym bardziej Turbo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 28 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 To auto nie było stworzone z myślą o pojemnym bagażniku tylko było odpowiedzią Mitsubishi na Subaru Forestera. Miało zapi.....ć i dawać frajdę z jazdy tyle i aż tyle. Było i jest podatne na tuning a zadbane egzemplarze zaczynają być coraz droższe i bardzo poszukiwane. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 28 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 A jak Panowie wygląda sprawa w Mitsubishi Outlander 1 generacji w kwestii korozji nadwozia i elementów podwozia-zawieszenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 28 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 A jak Panowie wygląda sprawa w Mitsubishi Outlander 1 generacji w kwestii korozji nadwozia i elementów podwozia-zawieszenia...Standardowo jak to w Japońcu, zaraz po zakupie oddałem swojego do konserwacji ,szukałem jakiś czas i kilka mialem okazję zobaczyć ,idealnego nie udało mi się spotkać, większość aut tego typu trapi ten problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 28 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 A jak Panowie wygląda sprawa w Mitsubishi Outlander 1 generacji w kwestii korozji nadwozia i elementów podwozia-zawieszenia... Sanki zawieszenia to największa bolączka ,dużo egzemplarzy podpicowanych na sprzedaż niemniej można znaleźć ładny egzemplarz. Ale tu już zaczynają się ceny niemal kolekcjonerskie. Większość części jest ogólnie dostępnych ale potrafią zaskoczyć wysoką ceną. Dbane auto odwdzięczy się długą i bezawaryjną eksploatacją. Jak chcesz dowiedzieć się więcej to polecam stronę https://forum.mitsumaniaki.pl/. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 29 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 Panowie, Prośba o podpowiedzi - wasze typy. - Do wydania ok 25 tysia- 4 x 4- Auto będzie służyło do ciągania 4m łodzi alu- slipy betonowe, czasem jakaś twarda plaża, - raczej nie będę się nim zapuszczał w zalane łąki i inne habazie. - nie będzie służyło do jazdy na co dzień, tylko łódka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁukaszFZS Opublikowano 29 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 Subaru Forester 2 generacji. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 29 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 (edytowane) Subaru Forester 2 generacji.a czy forek 2gen nie ma przypadkiem maks wagi przyczepy bez hamulca 600 kg? Wszystkie przyczepy mają zdaje mi się 750 kg homologację pod takie łódki. Edytowane 29 Czerwca 2020 przez rower26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁukaszFZS Opublikowano 29 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 A nie wiem ile on ma DMC. Mój forester 3 ma 750 kg bez hamulca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 29 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 (edytowane) rower octavia scout z haldex 4 gen. np 2008 2.0tdi 8v 140km. i Twoje zycie staje sie prostsze Edytowane 29 Czerwca 2020 przez rózgaś 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thug Opublikowano 30 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2020 Konsole fasadowe do elewacji wentylowanych ? Ta skoda to świetne auto, ale nie chciałbym Twojego egzemplarza 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 30 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2020 (edytowane) thug mylisz się ???????????? oleju zero dolewek. zawieszenie jak było kupione tak jest. u mnie ma dożywotkę. Jak zajadę zrobię kapitalkę. i dalej. Znalazłem mój kompromis między wartkim kombi i wyjazdem z błota ze zdolnością jazdy po krzakachPs. marki do balkonów do montażu balustrad hehe Edytowane 30 Czerwca 2020 przez rózgaś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 14 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 I tak bywa ???????????????????? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 14 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 Jak bym klepnął polubienie to było by to trochę niekoleżeńskie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 14 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 Wjechałem tam z własnej woli,drugi przejazd był skuteczny. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 14 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 Tak przypuszczałem. Jak dziecko upaprane ...to szczęśliwe 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 15 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 @Wiesiek2602, dość. Połajanki możesz stosować wobec swoich dzieci, a tutaj proszę więcej szacunku dla innych. Masz jakieś anse do kogoś? Pisz na priv, nie chcemy tego czytać. @BOB, pohamuj się, musisz ten sam poziom i styl prezentować, co adwersarz? Potrafisz inaczej, wiem to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 26 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2020 Tymczasem gdzieś na zadupiu. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 26 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2020 Fajne pole ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi