Skocz do zawartości

Vitara, CR-V, Sportage, terenówki, itd. - samochód na ryby

hlehle

Rekomendowane odpowiedzi

2.0 z suszarką?

Tak lekko ponad 201 KM co było w serii, docelowo ma być 250 KM

Kapitalne auto z tragicznym bagażnikiem :) ale nie można mieć wszystkiego :P

Tak jak pisałem dla mnie jest ok ,bagażnik niezbyt duży ale mieści to co jest mi niezbędne, często mam jakiegoś kompana który także jest w stanie się zapakować, graty plus elektryk w bagażniku,spalina na pawęży i w drogę.

• Like 1

Zawsze mnie kręcił ten model Mitsubishi.

Aż podszedłem do laseczki na parkingu która właśnie podjechala takim.

Bagażnik to nieporozumienie.

Choć może ja spaczony jestem na tym pkt bo ledwo w grand cherokee się mieszczę :)

Ale Mitsubishi super!

Jak się miescisz z gratami to mega!

• Like 1

Zawsze mnie kręcił ten model Mitsubishi.

Aż podszedłem do laseczki na parkingu która właśnie podjechala takim.

Bagażnik to nieporozumienie.

Choć może ja spaczony jestem na tym pkt bo ledwo w grand cherokee się mieszczę :)

Ale Mitsubishi super!

Jak się miescisz z gratami to mega!

Nie jest przepastny to fakt ,ale w porównaniu z Rafka i CRF jest lepiej ,na pewno tylna roleta nie ma racji bytu, jak pisałem wcześniej jak dla Mnie jest wystarczający ,a na pewno po dodaniu gazu szybko zapominam o nim,jeżdżę bardzo dużo i nie bez znaczenia jest kwestia spalania i tu Jeep wygląda średnio. A szczęście jest duży wybór i każdy może coś sobie wybrać o ile jest to wybór świadomy i przemyślany pod wieloma względami, mój taki był

To jest Outlander? Wczoraj kolega przyjechał do mnie takim. Miał wyjęty trzeci rząd foteli i bagażnik robi się zeje...

Tak to Outlander 2.0 T ,tylko jest to pierwsza generacja i tu nie ma trzeciego rzędu siedzeń, ale można je złożyć i wtedy powierzchnia bagażowa ulega znacznej

poprawie ,Ja składam ta węższą część jak biorę elektryka

Edytowane przez MARIUSZ 69
  • Like 1

To jest Outlander? Wczoraj kolega przyjechał do mnie takim. Miał wyjęty trzeci rząd foteli i bagażnik robi się zeje...

Outlander pierwszej generacji to było po prostu wysoko zawieszone kombi. Dopiero drugiej generacji urósł i stał się typowym SUVem. Wczoraj widziałeś drugą generację po lifcie.

To auto nie było stworzone z myślą o pojemnym bagażniku tylko było odpowiedzią Mitsubishi na Subaru Forestera. Miało zapi.....ć i dawać frajdę z jazdy tyle i aż tyle. Było i jest podatne na tuning a zadbane egzemplarze zaczynają być coraz droższe i bardzo poszukiwane.

• Like 1

A jak Panowie wygląda sprawa w Mitsubishi Outlander 1 generacji w kwestii korozji nadwozia i elementów podwozia-zawieszenia...

Standardowo jak to w Japońcu, zaraz po zakupie oddałem swojego do konserwacji ,szukałem jakiś czas i kilka mialem okazję zobaczyć ,idealnego nie udało mi się spotkać, większość aut tego typu trapi ten problem

A jak Panowie wygląda sprawa w Mitsubishi Outlander 1 generacji w kwestii korozji nadwozia i elementów podwozia-zawieszenia...

Sanki zawieszenia to największa bolączka ,dużo egzemplarzy podpicowanych na sprzedaż niemniej można znaleźć ładny egzemplarz. Ale tu już zaczynają się ceny niemal kolekcjonerskie. Większość części jest ogólnie dostępnych ale potrafią zaskoczyć wysoką ceną. Dbane auto odwdzięczy się długą i bezawaryjną eksploatacją. Jak chcesz dowiedzieć się więcej to polecam stronę https://forum.mitsumaniaki.pl/.

Panowie, 

Prośba o podpowiedzi - wasze typy. 

- Do wydania ok 25 tysia

- 4 x 4

- Auto będzie służyło do ciągania 4m łodzi alu

- slipy betonowe, czasem jakaś twarda plaża,  

- raczej nie będę się nim zapuszczał w zalane łąki i inne habazie. 

- nie będzie służyło do jazdy na co dzień, tylko łódka

thug mylisz się ???????????? oleju zero dolewek. zawieszenie jak było kupione tak jest. u mnie ma dożywotkę. Jak zajadę zrobię kapitalkę. i dalej. Znalazłem mój kompromis między wartkim kombi i wyjazdem z błota ze zdolnością jazdy po krzakach

Ps. marki do balkonów do montażu balustrad hehe

Edytowane przez rózgaś
  • Like 1

• 2 tygodnie później...

@Wiesiek2602, dość. Połajanki możesz stosować wobec swoich dzieci, a tutaj proszę więcej szacunku dla innych. Masz jakieś anse do kogoś? Pisz na priv, nie chcemy tego czytać.

@BOB, pohamuj się, musisz ten sam poziom i styl prezentować, co adwersarz? Potrafisz inaczej, wiem to.

• 2 tygodnie później...