nalewator Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Użytkuje ktoś może Duster'a 1.5Dci 4x4? Zastanawiam się nad tą Dacia jako samochód na codzień i na ryby. Jak wygląda sprawa ze spalaniem i jazda po bezdrożach ciągnąć przyczepke z łódką?https://www.youtube.com/watch?v=rLIZ20sTSVI 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zandermafija Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2020 (edytowane) Dzięki za informację, które tylko potwierdzają wybór Duster'a. Wybór padnie na diesla 1.5 + chip i opony AT lub zwykłe. Nie zostaje mi nic jak tylko sprzedać Scirocco i szukać Duster'a. Nie potrzebuję dużego luksusu te auto ma "wszędzie" dojechać na ryby, zakupy do pracy, czy na dłuższą trasę. Edytowane 17 Sierpnia 2020 przez zandermafija*SpinnigistaWT 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Dzięki za informację, które tylko potwierdzają wybór Duster'a. Wybór padnie na diesla 1.5 + chip i opony AT lub zwykłe. Nie zostaje mi nic jak tylko sprzedać Scirocco i szukać Duster'a. Nie potrzebuję dużego luksusu te auto ma "wszędzie" dojechać na ryby, zakupy, czy na dłuższą trasę.Akurat wjechał filnik na terenwizje https://www.youtube.com/watch?v=rLIZ20sTSVI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven88 Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Jeśli budżet pozwoli to oczywiście bierz II generację, czyli od 2017 roku, bo tam środek jest już poprawiony i jest więcej rzeczy dostępnych z wyposażenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabriel Kozdraś Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Ciekawa konkurencja dla Wranglera w cenie Ravki. Szkoda ze na rynek europejski oficjalnie nie trafi.https://www.ford.com/suvs/bronco/2021/ I nawet jest wersja dla spiningistówhttps://www.motor1.com/news/438885/2021-ford-bronco-adventure-concepts/ 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2020 No jest super. Tylko nie ta mała wersja suva. Zawsze można przyciągnąć z usa. W polskich salonach i tak cena byłaby wyższa min. kilkadziesiąt tysięcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Mudster https://www.youtube.com/watch?v=wrFXZ_HS2e0 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2020 10 lat temu kupiłem Land Criusera na ryby, mam go nadal i - o ile nie zakażą diesla - będę miał. Wysłane z mojego SM-N975F przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z.Milewski Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2020 10 lat temu kupiłem Land Criusera na ryby, mam go nadal i - o ile nie zakażą diesla - będę miał. Wysłane z mojego SM-N975F przy użyciu TapatalkaCzy np. covid'em można zakazić diesla ?Przepraszam, nie mogłem się powstrzymać, a że to cafe dział, to uchodzi. Oczywiście wszystko ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 5 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2020 Bardziej w formie ciekawostki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeoAmator Opublikowano 8 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2020 Jakiej ciekawostki ? Klamoty jest gdzie zapakować a i kimnąć by się gdzie znalazło.Jak nic autko na ryby. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thug Opublikowano 14 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2020 A ja sam już nie wiem czego szukać Byłem nastawiony na sportage II 2l. Pb, przejechałem się. Kurczę to jedzie gorzej niż mój forek straszny muł, no ale 1700kg i tylko 140KM.Potrzebuję porady, budżet do 25k, pojemność 2-3l benzyna, 4x4 (może być dołączany), znośne koszta eksploatacji. Ten ostatni argument wytrąca mi z wachlarza możliwości subaru turbo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 14 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2020 A ja sam już nie wiem czego szukać Byłem nastawiony na sportage II 2l. Pb, przejechałem się. Kurczę to jedzie gorzej niż mój forek straszny muł, no ale 1700kg i tylko 140KM.Potrzebuję porady, budżet do 25k, pojemność 2-3l benzyna, 4x4 (może być dołączany), znośne koszta eksploatacji. Ten ostatni argument wytrąca mi z wachlarza możliwości subaru turbo Pajero lub Landek. Wysłane z mojego SM-N975F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 14 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2020 Pajero Sport 1 generacji 3,0 w automacie,w tym budżecie szukaj rocznika 2005lub 2006. Gazowalny bez ekscesów, nie traci wiele na mocy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 14 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2020 (edytowane) A ja sam już nie wiem czego szukać Byłem nastawiony na sportage II 2l. Pb, przejechałem się. Kurczę to jedzie gorzej niż mój forek straszny muł, no ale 1700kg i tylko 140KM.Potrzebuję porady, budżet do 25k, pojemność 2-3l benzyna, 4x4 (może być dołączany), znośne koszta eksploatacji. Ten ostatni argument wytrąca mi z wachlarza możliwości subaru turbo Brales pod uwage sorento pierwszej gen ?3.3 lub 3.5 benzyna z tym ze 3.3 wychodziły w mlodszych rocznikach i sa mocniejsze Edytowane 14 Września 2020 przez Siwy gołąb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thug Opublikowano 14 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2020 (edytowane) Chwilę nad nim myślałem, ale uznałem że nie potrzebuje tak wielkiego wozu. Ale teraz poszukam czegoś w okolicy, tak żeby się przymierzyć.Pajero w takiej konfiguracji na olx brak Wysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu Tapatalka Edytowane 14 Września 2020 przez thug Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 14 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2020 Mało kto chce się pozbyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert 78 Opublikowano 28 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2020 Tak trochę z innej beczki. Potrzebuje kupić akumulator. Moja Varta z serii Blue Dynamic wytrzymała dwa lata i skończyła żywot. Poprzednio miałem Vartę Silver Dynamic i ten wytrzymał siedem lat. Co byście polecili? Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiur Opublikowano 28 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2020 Może problem z ładowaniem?. Ogólnie z akumulatorami jest tak, że jak trafisz na słabą partię to będzie problem stale z nim. Ja w sumie to mało miałem problemów z akumulatorami ale jak zmieniałem to na centre. Pierwszym razem kupiłem future a w następnym aucie wymieniony na jakiś inny model. I jeżdżę bez najmniejszego problemu. Więc nie ma się co sugerować ceną i opiniami. Kup to co się sprzedaje i w sklepie, który nie robi problemów z ewentualną wymianą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 28 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2020 Są tu jacyś użytkownicy Mazdy Tribute 3.0 V6 203 KM z automatyczną skrzynią 2005-2006 r ? Szukam opinii użytkowników tych samochodów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzyk Opublikowano 29 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2020 Tak trochę z innej beczki. Potrzebuje kupić akumulator. Moja Varta z serii Blue Dynamic wytrzymała dwa lata i skończyła żywot. Poprzednio miałem Vartę Silver Dynamic i ten wytrzymał siedem lat. Co byście polecili? Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Poczytaj o "Westa Forse" , mam i polecam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak1 Opublikowano 29 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2020 http://www.encyklopedia.moto.pl/mazda/tribute/kombi/generacja-ii/mazda-tribute-3-0-v6-exclusive-kombi-generacja-ii-3-0l-203km/73871/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 29 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2020 http://www.encyklopedia.moto.pl/mazda/tribute/kombi/generacja-ii/mazda-tribute-3-0-v6-exclusive-kombi-generacja-ii-3-0l-203km/73871/Pytałem o opinię użytkowników a nie info z encyklopedii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 29 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2020 Jeżeli jest na forum ktoś rzetelny kto handluje/sprowadza samochody to proszę o kontakt na priva . Wiem co chcę i max do Świąt chciałbym kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 29 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2020 Tak trochę z innej beczki. Potrzebuje kupić akumulator. Moja Varta z serii Blue Dynamic wytrzymała dwa lata i skończyła żywot. Poprzednio miałem Vartę Silver Dynamic i ten wytrzymał siedem lat. Co byście polecili? Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu TapatalkaPoczytaj opinie o aku Fiamm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi