PePe. Opublikowano 1 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2021 Ostatnie 10 lat na ryby używałem dość leciwych autek typy Vitara czy Frontera w sumie w terenie nigdy mnie nie zawiodły ale wyjazdy nocne na ryby były zawsze pod znakiem zapytania czy wrócę sam czy będę holowany w tym roku postanowiłem się szarpnąć na coś nowego i sprawdzonego w terenie i z 5 letnią gwarancją 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 1 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2021 Ostatnie 10 lat na ryby używałem dość leciwych autek typy Vitara czy Frontera w sumie w terenie nigdy mnie nie zawiodły ale wyjazdy nocne na ryby były zawsze pod znakiem zapytania czy wrócę sam czy będę holowany w tym roku postanowiłem się szarpnąć na coś nowego i sprawdzonego w terenie i z 5 letnią gwarancją Na bogato poleciałeś.Też coś takiego mi się marzy, tylko cena. Wysłane z mojego M2007J3SG przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 1 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2021 Cena chora ale raz się żyje 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 1 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2021 Proszę osobę na priv, która dobrze ogarnia dobór felg i opon do auta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 1 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2021 A co dokładnie potrzebujesz wiedzieć bo terenówkami jeżdżę od 20 lat i sporo wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Panowie ciąga ktoś łódź Volvo xc 90? Rozważam wymianę aut. Jedno potrzebuje rodzinno - wędkarskie. Musi pojechać z rodziną na wakacje i nadawać się do wodowania łodzi. Wpadło mi w oko xc 90 lub nawet 70. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafcool Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Witam od 6lat użytkuje xc90 2,5t 210koni,wodowanie nie stwarza żadnych problemów, mój zestaw waży Ok 450kg,po złożeniu foteli Super pełnowymiarowe spanie dla 2 osób, nie myślę o wymianie na inny dla mnie jest wystarczający, a miałem kilka różnych aut 4x4,polecam wszystkim bo warto. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 12 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2021 Po wieeeeelu latach Niva dostała nową twarz. Silnik, zawieszenie i napędy to stara dobra Niva 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek_M Opublikowano 12 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2021 Po wieeeeelu latach Niva dostała nową twarz. Silnik, zawieszenie i napędy to stara dobra Niva Pokaż lepiej twoją Nivke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 12 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2021 (edytowane) Wspomnienie tylko pozostało po mojej. Mam sentyment do tego modelu, pojawiła się taka fajna nowość to wkleiłem gdzie trzeba ???? Ale ja byłem chudy ???? Edytowane 12 Sierpnia 2021 przez 'mat 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek_M Opublikowano 12 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2021 Super! Mi taka cały czas chodzi po głowie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalewator Opublikowano 12 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2021 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pointman Opublikowano 12 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2021 (edytowane) Nowa Łada ma kosmiczną cenę jak dla mnie. Cena waha się od 72-85tys. Moim zdaniem brak zmiany napędu od 40 lat to jakaś kpina. Od tego czasu pojawiły się lepsze i tak samo trwałe jednostki. Wiem że to legenda, ale fakty są takie samochód waży ponad 1400kg, napędza go silnik 80KM, który do setki potrzebuje 19s. Spalanie w mieście około 13l. Jest to chyba tylko auto dla leśnika do lekkiego terenu, bo na miasto lub w trasę to się ona nie nadaje. Edytowane 12 Sierpnia 2021 przez pointman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 12 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2021 Cena jest adekwatna do demokracji, którą mamy w Polsce Reszty nie rozumiem w czym problem 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruz Opublikowano 12 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2021 (edytowane) Panowie ciąga ktoś łódź Volvo xc 90? Rozważam wymianę aut. Jedno potrzebuje rodzinno - wędkarskie. Musi pojechać z rodziną na wakacje i nadawać się do wodowania łodzi. Wpadło mi w oko xc 90 lub nawet 70.Ja kupilem do jezdzenia na ryby i ciagania lodki xc70 d5. Super sie sprawdza. Wczesniej mialem Jeepa GC ale to troche przerost formy nad trascią w moim przypadku. Z volvo jestem poki co super zadowolony Moja przyczepa ma dmc 1100 i tyle to mniej wiecej wszystko wazy. Nie mialem na razie problemow z wyciaganiem zastawu Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 12 Sierpnia 2021 przez kruz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Masz manual czy automat? Najchętniej to bym brał benzyniaka i gazował. Chociaż te diesle w Volvo podobno były całkiem niezłe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert74 Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Witam,jezdzi ktoś Fiatem Freemontem z silnikiem 2.0 diesla 170 km.?Szukem informacji na temat kosztów utrzymania ,najczęstszych usterek i jak wygląda sprawa korozji .Wszelkie info mile widziane.Z góry dziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2021 (edytowane) Macie jakiś pomysł co odstraszy kuny ? W nówce sztuce RAV zgryzła pokrywę silnika . Dobrze że nie popiła płynem hamulcowym . Edytowane 19 Sierpnia 2021 przez sacha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mav3rick Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Na szybko to kostka WC pomoże, a na przyszłość zamówić odstraszacz podpinany pod aku. Emituje to dźwięki o częstotliwości dla Nas prawie nie słyszalnej, a kunę odstraszającej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Na szybko to kostka WC pomoże, a na przyszłość zamówić odstraszacz podpinany pod aku. Emituje to dźwięki o częstotliwości dla Nas prawie nie słyszalnej, a kunę odstraszającej.No nie zawsze to się sprawdza bo te małe futrzaki szybko się uczą .Ja sam mam przy silniku trochę kłaków psich ale na wszelki wypadek ubezpieczenie ,które w Niemczech można wykupić bo wymiana pogryzionej wiązki może być bardzo droga .Nie wiem jak u nas w kraju czy takie ubezpieczenie jest dostępne .Widziałem że niektórzy budują takie ramki z siatki pod samochód i za każdym razem je tam wkładają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włóczykij Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Mi właśnie przyszedł do głowy pomysł który powinien zadziałać.Słoiczek sproszkowanej Carolina Reaper 50g - ok 50złRozprowadzić to w 0,5l spirytusu, poczekać aż się ustoi i zlać płyn z nad osadu.Powstałym koncentratem spryskać komorę silnika. Tylko na wstrzymanym oddechu albo w masce i lepiej żeby wiatr nie wiał w naszą stronę, bo będzie jak na protestach kobiet w Warszawie... Nie wierzę żeby jakikolwiek ssak dotknął pyskiem więcej niż raz, tak zabezpieczone auto. Tylko mechanika trzeba uprzedzić żeby umył rączki zanim oczka dotknie ???? Można jeszcze zrobić taką miksturę na jakimś oleju, wtedy dłużej się utrzyma nawet jak się będzie kąpać furę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hanz Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Ostatnio na tv turbo w 101 gadżetów gość mówił o wymianie osłony na taką nasączona jakimś środkiem. Ze podobno się nic nie chwyta i produkują do większości znanych marek... Nie wiem, nie znam się i może to być lokowanie produktu ale może warto choć poczytać/poszukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawgas Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Mieszkam w lesie i też miałem przyjemność wymiany gumowego węża w Passacie za jedyne 80 Euro. Pierwsze co trzeba zrobić to wyczyścić komorę silnika z zapachu kuny. One są terytorialistami i może być że pod domem ci już nie wlezie ale jak pojedziesz gdzieś indziej to inna wlezie bo będzie czuła tę pierwszą. Ja umyłem silnik taką specjalną pianką:https://www.ebay.de/itm/181936269528?epid=1634394318&hash=item2a5c3f28d8:g:EKUAAOSwnelfc2OV Potem należy zapodać śmierdziucha pod maskę:https://www.ebay.de/itm/361394866731?epid=3034869869&hash=item5424d00a2b:g:uIIAAOSwtcZhClS0 Lub też co polecam w formie przyklejanych kawałków filcu który co jakiś czas należy nasączyć śmierdziuchem:https://www.ebay.de/itm/161835735712?epid=1134386116&hash=item25ae295aa0:g:1pEAAOSwkspgzEQp Ja dodatkowo na miejscu postojowym zamontowałem na polbruku taką plastikową siatkę i od dwóch lat odpukać jest spokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2021 80 Euro to jeszcze idzie ,mojej córce w audi szlauch kosztował 350 Euro a wymieniłem sam . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawgas Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2021 80 Euro to jeszcze idzie ,mojej córce w audi szlauch kosztował 350 Euro a wymieniłem sam . No nieco drożej ale moja rureczka miała jakieś 15 cm długości i średnica 10 mm. Gość w VW od razu wiedział który wąż. Mają sporo pracy. Wszystko przez to że dodają smakowitych olejów do gumy i kuna włazi bo czuje żarcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi