Skocz do zawartości

Vitara, CR-V, Sportage, terenówki, itd. - samochód na ryby

hlehle

Rekomendowane odpowiedzi

Da rade, a jak się zdaży raz na 100 razy że nie wyjedziesz to najwyżej gałęzie będziesz podkładał albo po traktor się przelecisz :D . Nie ma rzeczy niemożliwych. Mój XC60 też nierasowa terenówka a jeszcze nie miałem żadnych problemów na slipach. Wyciąga łódź aż miło. Na cywilizowanych slipach reduktor to przerost formy nad treścią. To są samochody przystosowane żeby wjeżdżać w ciężki teren, a kto przy zdrowych zmysłach będzie się w taki pchał jeszcze z łodzią na haku. 

Napęd na cztery plus opony wielosezonowe w zupełności wystarczą. Poza tym jak widzę czasami jakimi ludzie się samochodami wodują to już mnie nic nie zdziwi.

Edytowane przez wujek
  • Like 4

Gałęzie dobra rada jak wyżej kolega zauważył default_waytogo.gif

Można jeszcze dywanikami się poratować , upuścić powietrza z kół.

A na Alli widziałem takie trytki co się na szybko na koła zapinało po kilka sztuk. Więc sposobów jest wiele aby się ratować :)    

• Like 1

Nie ma tragedii, cały tydzień piknikowy w nim spałem. Kosztował około siódemki, to jest chyba podróba (chociaż nie wiem czy to dobre słowo) iKampera. Budowa namiotu, przygotowane zamki do plandek... tylko obudowa jest inna i nie ma warstwy izolacyjnej pod dachem i bajeranckiej mapy świata . Waga tego ustrojstwa podawana jest na 60 kg 120cm na 160 cm to szerokość namiotu. Jak masz relingi i belki to nic więcej nie potrzebujesz. Do kompletu doszły szuflady, liczyłem i samodzielny montaż ze sklejki z kolegą stolarzem wychodził 500 zł mnie więc stwierdziliśmy że nie warto

post-49749-0-51026600-1631952686_thumb.jpeg

post-49749-0-73624700-1631952692_thumb.jpeg

post-49749-0-33429700-1631952701_thumb.jpeg

post-49749-0-51419500-1631952715_thumb.jpeg

• Like 8