Dano-G Opublikowano 5 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2021 Quatro. Oponki Bridgestone Weather Control A005 Evo 235/65 R17 108 V XL całoroczne.Spoko zestaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 6 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2021 (edytowane) Da rade, a jak się zdaży raz na 100 razy że nie wyjedziesz to najwyżej gałęzie będziesz podkładał albo po traktor się przelecisz . Nie ma rzeczy niemożliwych. Mój XC60 też nierasowa terenówka a jeszcze nie miałem żadnych problemów na slipach. Wyciąga łódź aż miło. Na cywilizowanych slipach reduktor to przerost formy nad treścią. To są samochody przystosowane żeby wjeżdżać w ciężki teren, a kto przy zdrowych zmysłach będzie się w taki pchał jeszcze z łodzią na haku. Napęd na cztery plus opony wielosezonowe w zupełności wystarczą. Poza tym jak widzę czasami jakimi ludzie się samochodami wodują to już mnie nic nie zdziwi. Edytowane 6 Września 2021 przez wujek 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasR Opublikowano 6 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2021 Gałęzie dobra rada jak wyżej kolega zauważył Można jeszcze dywanikami się poratować , upuścić powietrza z kół. A na Alli widziałem takie trytki co się na szybko na koła zapinało po kilka sztuk. Więc sposobów jest wiele aby się ratować 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zybi Opublikowano 11 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2021 Są też specjalne pasy i szpilki by samemu poradzić sobie w terenie bez pomocy ciągnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 11 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2021 I śnieżne łańcuchy co sam zwykłą osobówką praktykowałem jak mi się łąka pod kołami zapadła 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marioo Opublikowano 16 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2021 Witam chętnie kupię Volvo XC90 2.5 lub 3.2 benzyna może ktoś ma na sprzedaż Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred88 Opublikowano 16 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2021 Dzisiaj odebrałem swoje XC60 po odświeżeniu lakieru. Polerka, woski itp. Czym ja teraz nad wodę będę jeździł? Szkoda auta takie ładne hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawgas Opublikowano 16 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2021 Przejedziesz raz po krzakach i temat załatwiony ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 16 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2021 Dzisiaj odebrałem swoje XC60 po odświeżeniu lakieru. Polerka, woski itp. Czym ja teraz nad wodę będę jeździł? Szkoda auta takie ładne heheJaki jest koszt takiego zabiegu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 16 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2021 Jaki jest koszt takiego zabiegu?Wszystko zależy od zasobności portfela, można zrobić taki temat za 400 zł,ale można tą kwotę znacząco przekroczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cys82 Opublikowano 16 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2021 Jeśli ktoś miałby ochotę przesiąść się do XC60, 2.4d Awd 2012 .... w śniegu radzi sobie elegancko, łodzi nie mam , to nie wiem jak na "slipach" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 16 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2021 Dzisiaj odebrałem swoje XC60 po odświeżeniu lakieru. Polerka, woski itp. Czym ja teraz nad wodę będę jeździł? Szkoda auta takie ładne heheOklej sobie folią póki lakier ładny, jeźdź i się nie przejmuj gałęziami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred88 Opublikowano 16 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2021 Jaki jest koszt takiego zabiegu?Polerka lakieru, lampy, zdejmowanie kamienia z szyb i jakaś tam powłoka na to wyniosło mnie 1000zl. Ogólnie jestem zadowolony. Wysłane z mojego GM1913 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Dorado Opublikowano 17 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2021 Prawie skończony, oczywiście przed wyjazdem padł halogen osrama... po miesiącu na samochodzie 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 17 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2021 Fajny namiot, możesz napisać ile kosztował? Czy bagażnik dachowy jest wymagany do jego instalacji czy same relingi wystarczą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 17 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2021 Już siebie widzę jak po kielichu tam się wtarabaniam Fajna rzecz 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 17 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2021 Już siebie widzę jak po kielichu tam się wtarabaniam Fajna rzecz Wtarabanić sie to pół biedy ale zejść się wysikać w nocy po kielichu to dopiero wyzwanie 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 17 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2021 Wtarabanić sie to pół biedy ale zejść się wysikać w nocy po kielichu to dopiero wyzwanie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Dorado Opublikowano 18 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2021 Nie ma tragedii, cały tydzień piknikowy w nim spałem. Kosztował około siódemki, to jest chyba podróba (chociaż nie wiem czy to dobre słowo) iKampera. Budowa namiotu, przygotowane zamki do plandek... tylko obudowa jest inna i nie ma warstwy izolacyjnej pod dachem i bajeranckiej mapy świata . Waga tego ustrojstwa podawana jest na 60 kg 120cm na 160 cm to szerokość namiotu. Jak masz relingi i belki to nic więcej nie potrzebujesz. Do kompletu doszły szuflady, liczyłem i samodzielny montaż ze sklejki z kolegą stolarzem wychodził 500 zł mnie więc stwierdziliśmy że nie warto 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Dorado Opublikowano 21 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2021 500 zł mniej, tak miało być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinc Opublikowano 21 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2021 Proszę o szczegóły dotyczące tej zabudowy bo fajnie wyszło - szczególnie ciekawa ta przesuwana półka górna. Gdzie robiłeś ta zabudowę i ile Cię wyniosła? Wysłane z mojego M2101K9G przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 21 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2021 Tez proszę o info Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 22 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2021 W sobotę kupiłem mazdę Tribute 4x4. Fajnie jeździ po błocie i piasku. Fajny tani samochód. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DominikBP Opublikowano 23 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2021 W sobotę kupiłem mazdę Tribute 4x4. Fajnie jeździ po błocie i piasku. Fajny tani samochód.Jaki tam jest napęd ? Stały czy dołączany? Reduktor? Jaki silnik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 23 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2021 Dzisiaj odebrałem swoje XC60 po odświeżeniu lakieru. Polerka, woski itp. Czym ja teraz nad wodę będę jeździł? Szkoda auta takie ładne heheSamochód na ryby nie może być za ładny co by strachu nie było go zostawić na kilka godzin w krzakach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi