l.berlinski Opublikowano 23 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2021 Który rok i model tego volviaka ? Mam V60 2.4 D5 i bym chętnie przesiadł się w poliftowy 2016/2017... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred88 Opublikowano 23 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2021 (edytowane) Mój już lat trochę ma. 2009rok. Ogólnie polecam tę auta. Ostatnio pozmieniałem trochę mapy i fajnie się odpycha. Nie wiem ile obecnie ma mocy. Fabryczne 184Km z rzędowej piątki też dawały radę. Mapa miała podnieść 15-20%. Była myśl czy nie zmienić na coś innego, ale na co...? I docelowo będę jeszcze Vołowinkę trochę męczył. Wysłane z mojego GM1913 przy użyciu Tapatalka Edytowane 23 Września 2021 przez fred88 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 23 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2021 Jaki tam jest napęd ? Stały czy dołączany? Reduktor? Jaki silnik? silnik 2.0 124km, 2.3 oraz 3.0 mają nieciekawe opinie. Napęd dołączany dołączany przyciskiem z kabiny. Pisze lock 4x4. Z tego co czytałem jest to blokada mostu i napęd przenoszony jest 50/50. Wczoraj byłem na kopalni piachu, wjeżdża tam gdzie wjeżdżam crossem. Dzisiaj nad Wisłą szedł po błocie jak zły, dostał nowe opony at i jest fajnie. Demonem prędkości nie jest, nawet go nie ciskam celem sprawdzenia od tego mam 535d. Ogólnie fajnie jeździ po asfalcie w terenie jeszcze lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 23 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2021 Mój już lat trochę ma. 2009rok. Ogólnie polecam tę auta. Ostatnio pozmieniałem trochę mapy i fajnie się odpycha. Nie wiem ile obecnie ma mocy. Fabryczne 184Km z rzędowej piątki też dawały radę. Mapa miała podnieść 15-20%. Była myśl czy nie zmienić na coś innego, ale na co...? I docelowo będę jeszcze Vołowinkę trochę męczył. Wysłane z mojego GM1913 przy użyciu TapatalkaW automacie masz czy w manualu? Stoję przed wyborem i nie wiem na co się zdecydować Trochę się obawiam o automat ale nie wiem czy słusznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred88 Opublikowano 23 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2021 Automat. Wygodnie jest. Wysłane z mojego GM1913 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 23 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2021 (edytowane) Mój już lat trochę ma. 2009rok. Ogólnie polecam tę auta. Ostatnio pozmieniałem trochę mapy i fajnie się odpycha. Nie wiem ile obecnie ma mocy. Fabryczne 184Km z rzędowej piątki też dawały radę. Mapa miała podnieść 15-20%. Była myśl czy nie zmienić na coś innego, ale na co...? I docelowo będę jeszcze Vołowinkę trochę męczył. Wysłane z mojego GM1913 przy użyciu Tapatalka A ja bym sobie samej mapy nie zmieniał, szkoda by mi było samochodu. Uniwersalny program jest dla wszystkich i dla nikogo. Miałem kilka samochodów z turbo i każdy miał indywidualnie pisany program plus hamownia przed i po. Ogarnięty tuner skroi program pod konkretny stan silnika. co zechcesz i masz spokój na wiele lat. Golf IV 1,9 ze 100 na 170, Alhambra ze 115 na 150, Audi 1,8 T ze 163 na 230 a teraz S-Max ze 163 na 200. Jak kiedyś wjedzie Q5 3,0 TFSi to z 270 będzie 400 i banan na gębie. Plusem takiego rozwiązania jest to, że ukryte usterki często wyjdą i możemy je wyłapać zanim spowodują spustoszenie. Edytowane 23 Września 2021 przez godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred88 Opublikowano 23 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2021 Mapa nie jest z niewiadomo jakiego źródła. Zrobił to odpowiedni człowiek, z odpowiednimi umiejętnościami. Wysłane z mojego GM1913 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 23 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2021 Mapa nie jest z niewiadomo jakiego źródła. Zrobił to odpowiedni człowiek, z odpowiednimi umiejętnościami. Wysłane z mojego GM1913 przy użyciu TapatalkaMapy powinny być pisane i poprawiane pod konkretny egzemplarz ale to moje zdanie. Tylko hamownia przed i po pokaże jak to wyszło. Często własnie przy pierwszej hamowni możemy wyłapać niedomagania. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Dorado Opublikowano 23 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2021 Proszę o szczegóły dotyczące tej zabudowy bo fajnie wyszło - szczególnie ciekawa ta przesuwana półka górna. Gdzie robiłeś ta zabudowę i ile Cię wyniosła? Wysłane z mojego M2101K9G przy użyciu Tapatalkahttps://namiotywyprawowe.pl/produkt/system-szuflad-ocean-cross-do-pickupa/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 27 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 Wladimirca sobie kupcie, wszedzie dojedziecie Nawet jeziorko przeplynie 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 29 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2021 Jak już jesteśmy przy extreme 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukson Opublikowano 29 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2021 a na szczycie tej góry na pewno jakieś pstrągowe bajorko...bo po co niby tak bez celu się tam pchać ;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 1 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2021 Pany nie przypadkiem ktoś jakiego sensownego jeździdła do sprzedania ? Chętnie coś w rodzaju citroena c 5 kombi albo coś podobnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 1 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2021 Porszak w sam raz na rybki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mav3rick Opublikowano 1 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2021 Ja bym takim zestawem nie pogardził [emoji41][emoji16] 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
albercik2 Opublikowano 1 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2021 To już wolał bym tohttps://mobile.twitter.com/CaravanTimes/status/364731268342099968/photo/1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 2 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2021 Dajcie i mnie trochę ziela na takie marzenia [emoji3][emoji3][emoji3]. Wysłane z mojego M2007J3SG przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zybi Opublikowano 5 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2021 Witam serdecznie. Z racji tego że kupiłem ostatnio Q5 w to grand Vitara może iść do ludzi, może ktoś z kolegów wędkarzy by chciał to zapraszam na Priw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 5 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2021 Diesel czy benzyna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zybi Opublikowano 5 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2021 Diesel 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 5 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2021 Witam serdecznie. Z racji tego że kupiłem ostatnio Q5 w to grand Vitara może iść do ludzi, może ktoś z kolegów wędkarzy by chciał to zapraszam na PriwQ5 diesel, benzyna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zybi Opublikowano 5 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2021 Diesel. 2.0 TDI guatrro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zybi Opublikowano 5 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2021 Grand Vitara 2005r też 2 litry w dieslu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z.Milewski Opublikowano 7 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2021 To już wolał bym tohttps://mobile.twitter.com/CaravanTimes/status/364731268342099968/photo/1A czym zeslipować tego riba? Trzeba jeszcze wypożyczyć jakiegoś mercedesaG do wodowania, a takowe nie zawsze są do wzięcia w pobliżu slipów . Ogólnie, to trochę bez sensu ta koncepcja wożenia porsche i riba za kamperem, lepiej jeździć prosze911, wynajmować hotele i wypożyczać łodzie. Bo ta całość to tylko do miejsc mocno zurbanizowanych, wybetonowanych się nadaje, kompletnie nie dla wędkarza. A wędkarz jak wędkarz, potrzebuje miejsc z których bardzo trudno nawet mercedesem G wyjechać . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 7 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2021 To w takim razie tutaj coś totalnie przeciwnego - pełen minimalizm. Pan z Jimnym i przyczepką: Co w błocie piszczy #13 - YouTube 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi