radeqs Opublikowano 19 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2021 (edytowane) Z czystym sumieniem polecam: WinterContact TS 850 P SUV. Wg mnie idealny balans między trakcją, hamowaniem i trzymaniem bocznym. I opony radzę oceniać nie zaraz po zakupie ale po sporym przebiegu, najlepiej przed końcem ich życia. Edytowane 19 Października 2021 przez radeqs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bho70 Opublikowano 19 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2021 Cooperów at3 nie polecam ,w zimie z napędem 4x4 dają radę ale na mokrym asfalcie cholernie śliskie , nawet przy ruszaniu i zmianie biegu na 2 potrafiły zamielić na czarnym.A które AT3 Sport2 czy 4S? Są jeszcze i stare AT3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bho70 Opublikowano 19 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2021 Coopery na zimę to mogę polecić Weather Master WSCW swoim Nissanie na zimę zakładam takie i chyba z paru rodzajów opon innych producentów których używałem chyba te są najlepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalewator Opublikowano 19 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2021 Ja mam je w Jeepie XJ i dają redę , kiedyś Cooper miał jeszcze lepsze ,model Discoverer M+S niestety już niedostępne są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uvex Opublikowano 19 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2021 Z czystym sumieniem polecam: WinterContact TS 850 P SUV. Wg mnie idealny balans między trakcją, hamowaniem i trzymaniem bocznym. I opony radzę oceniać nie zaraz po zakupie ale po sporym przebiegu, najlepiej przed końcem ich życia. Kurde, ale te oponki jak i Michelinki, to 750 zł za sztukę.Jak tu żyć, jak żyć ???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 19 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2021 Zadzwon do pamaru w kostomlotach. Poproś Maćka i powiedz ze ode mnie. Zawsze dobiera mi opony i jestem zadowolony. Kiedyś jakieś smicie kolega mi doradził dunlop f1 costam costam za 1000 za szt i 3 z 4 rozwaliłem. Maciek dobrał mi za połowę z plusem tej ceny i latały aż auto sprzedałem. Oni sprzedają setki kompletów mają na bieżąco opinie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CORNEL Opublikowano 19 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2021 Yokohama Geolandar ATS G015 zarówno na zimę jak i na lato, używam trzeci komplet na trzecim suvie. Zależy po czym się jeździ, ja dużo po polu, lesie ale 90% autostrady. Naprawdę polecam jak ktoś musi zjechać w głęboki śnieg lub błoto. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małkociniak Opublikowano 19 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2021 Yokohama Geolandar ATS G015 zarówno na zimę jak i na lato, używam trzeci komplet na trzecim suvie. Zależy po czym się jeździ, ja dużo po polu, lesie ale 90% autostrady. Naprawdę polecam jak ktoś musi zjechać w głęboki śnieg lub błoto. Geolandar marka premium, długo dają radę na tylnej osi,daja radę w błocie, wodzie piachu, warte swojej ceny polecam . Mam jej w jeep xj . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hanz Opublikowano 19 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2021 Mam cooper discoverer at3 i rzeczywiście na mokrym trochę ślisko czasem... Nie wiem czy to opona, czy ja za szybko jeżdżę... Ale w błoto idą jak dzik w żołedzie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 19 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2021 (edytowane) W moim szybkim "autobusie" od dwóch sezonów mam Goodyear Ultra Grip Performance G1 235/50 R18 . Świetna trakcja na suchym, mokrym i zaśnieżonym, cisza i komfort, niskie opory toczenia ( spalanie ) . Póki co, po dwóch zimach , trwałe . Edytowane 19 Października 2021 przez malinabar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 1 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2021 Zawsze wchodzę bo czekam żeby się dowiedzieć który najlepszy a tu nadal nic nowego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BraWo Opublikowano 4 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2021 Jakby ktoś z bliska (małopolska) szukał... Myślę, że warty oglądnięcia https://www.otomoto.pl/oferta/mitsubishi-outlander-2-0-4x4-28-tys-km-jak-nowy-bez-rdzy-oryginal-oplacony-ID6EcMkA.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 4 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2021 (edytowane) Jakby ktoś z bliska (małopolska) szukał... Myślę, że warty oglądnięcia https://www.otomoto.pl/oferta/mitsubishi-outlander-2-0-4x4-28-tys-km-jak-nowy-bez-rdzy-oryginal-oplacony-ID6EcMkA.htmlW takiej kasie i z tym silnikem to chyba jednak nie, ale dla miłośnika marki ... Edytowane 4 Listopada 2021 przez Sławek Nikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 4 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2021 W takiej kasie i z tym silnikem to chyba jednak nie, ale dla miłośnika marki ...A zwróciłeś uwagę na stan i przebieg? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawgas Opublikowano 4 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2021 Mały przebieg nie zmieni faktu że brzydki on jest okropnie ???? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 4 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2021 (edytowane) A zwróciłeś uwagę na stan i przebieg?Zwróciłem. Jak masz czas to zapraszam w mazowieckie i pokaże ci c5 z przebiegiem około 330 tys. Oryginalny. Tylko fotel kierowcy na boczku lekko przygnieciony. Poza tym wyobraź sobie bez uwag. Mógłbym napisać, że ma 140 tylko zawodnik wagi ciężkiej nim jeździł. Nawet układ wydechowy poza siatka jest oryginalny choć już go troszkę słychać. I opowiastka. Jak naprawiano mi klimę kilka lat temu to na parkingu stał Passat cc. Jeden z klientów serwisu zaczął się nim interesować. Okazało się, że był kumplem właściciela tego serwisu, więc i sam właściciel przybył na miejsce i tako rzecze: piękny to on by był jakby nie z dwóch zrobiony ...Absolutnie nie neguję stanu tego mitsu, ale do takich ofert należy podchodzić z rezerwą. I tyle. Edytowane 4 Listopada 2021 przez Sławek Nikt 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek_M Opublikowano 5 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2021 Z duża rezerwą.., im mniejszy przebieg tym wieksza rezerwa 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uvex Opublikowano 5 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2021 Odnośnie opon zimowych, to ostatecznie padło na Hankook Winter Icept Evo3 rozmiar 225/60/17 z 34 tygodnia 2021r. Kupione i zamontowane w cenie 2100 zł, zobaczymy, czy się sprawdzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thug Opublikowano 5 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2021 (edytowane) Jeśli już o oponach to do mojego legacy trafiły wielosezonowe falken euro allseason as210 w foresterowym rozmiarze, więc troszkę prześwitu zyskał. Moje pierwsze uniwersalne felgi, przynajmniej sobie opinię wyrobię felgi oczywiście opony, uniwersalne opony Edytowane 5 Listopada 2021 przez Jano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 5 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2021 Falkeny mam na zimę, na lato również wziąłem Falkeny. Dla mnie rewela. Zobaczymy jak po dłuższym użytkowaniu.Teść dał się skusić na letnie Falkeny, po kilku pierwszych miesiącach jest bardzo zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 5 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2021 Falkeny mam na zimę, na lato również wziąłem Falkeny. Dla mnie rewela. Zobaczymy jak po dłuższym użytkowaniu.Teść dał się skusić na letnie Falkeny, po kilku pierwszych miesiącach jest bardzo zadowolony.Ja mam uniwersalne Falkeny do SMAXA i rewelacja. Już nie chcę opon zima/lato. Tyle że raczej jazda po mieście i zero gór w zimę. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bho70 Opublikowano 5 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2021 Zwróciłem. Jak masz czas to zapraszam w mazowieckie i pokaże ci c5 z przebiegiem około 330 tys. Oryginalny. Tylko fotel kierowcy na boczku lekko przygnieciony. Poza tym wyobraź sobie bez uwag. Mógłbym napisać, że ma 140 tylko zawodnik wagi ciężkiej nim jeździł. Nawet układ wydechowy poza siatka jest oryginalny choć już go troszkę słychać.I opowiastka. Jak naprawiano mi klimę kilka lat temu to na parkingu stał Passat cc. Jeden z klientów serwisu zaczął się nim interesować. Okazało się, że był kumplem właściciela tego serwisu, więc i sam właściciel przybył na miejsce i tako rzecze: piękny to on by był jakby nie z dwóch zrobiony ...Absolutnie nie neguję stanu tego mitsu, ale do takich ofert należy podchodzić z rezerwą. I tyle.Dlaczego do takich ofert należy podchodzić z rezerwą? Żona jeździ Subaru Foresterem z 2014 roku i ma ok. 45 000 km przebiegu. Codziennie do pracy dojeżdża i w sobotę na zakupy. Samochód jak nowy. Raz na dwa-trzy miesiące biorę go przegonić. I gdyby przyszło się go sprzedać to.... Do każdego przypadku trzeba podchodzić indywidualnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
md30 Opublikowano 5 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2021 Dlaczego do takich ofert należy podchodzić z rezerwą? Żona jeździ Subaru Foresterem z 2014 roku i ma ok. 45 000 km przebiegu. Codziennie do pracy dojeżdża i w sobotę na zakupy. Samochód jak nowy. Raz na dwa-trzy miesiące biorę go przegonić. I gdyby przyszło się go sprzedać to.... Do każdego przypadku trzeba podchodzić indywidualnie. Jeżeli masz tam silnik Diesla, to szkoda tylko tego auta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bho70 Opublikowano 5 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2021 Jeżeli masz tam silnik Diesla, to szkoda tylko tego auta.Dwulitrowa benzyna z turbiną. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biturbo Opublikowano 5 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2021 Ja mam uniwersalne Falkeny do SMAXA i rewelacja. Już nie chcę opon zima/lato. Tyle że raczej jazda po mieście i zero gór w zimę.Dobrze, że mi odradziłeś. Zajeb.... reklama opon Bieżnik w tych falkenach nie wygląda na zimowy. Czyli kup oponki tylko nie jedź po za miasto. Za miasto trzeba mieć inny komplet A w góry trzeci. Nad morze czwarty. hehe 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi