cys82 Opublikowano 16 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2023 Ciąga ktoś łódź volvo xc60 w automacie? Jak to auto się sprawuję do takich zadań? Usterkowość automatów w volvo to fakty czy mity? Poszukaj grupy na FB " Volvo XC60 " sporo informacji od uzytkowników . Ogólnie bardzo przyjemne wozidło. Małem auto z 2012 roku 2.4d 5 cylindrów, AWD. Co do automatu to już wspamniana wyżej systematyczna wymiana oleju. Może być loteria - nie wiadomo jak ktoś dbał.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 31 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2023 Jestem na Islandii i taki widok to codzienność. Tutaj akurat na letnich kapciach, zimówki to już jak w monster truck ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 1 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2023 Jestem na Islandii i taki widok to codzienność. Tutaj akurat na letnich kapciach, zimówki to już jak w monster truckŻadnej przesady w tym nie ma, bo do jazdy po lodowcach zakłada się tam np. 42" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert.B Opublikowano 1 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2023 Zajefajne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 1 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2023 Wystarczy zjechać w stronę centrum wyspy i wszystko stanie się jasne. Zwykłym autem męka okrutna, a na "balonach" jedzie się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 3 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2023 I ja zmieniłem KJota na coś większego, tradycyjnie pod nadzorem Pawła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 10 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2023 I ja zmieniłem KJota na coś większego, tradycyjnie pod nadzorem Pawła Zacznę jakieś opłaty pobierać ???????? szerokości życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Audi A4 allroad quattro - nigdy mnie nie zawiodła. Na haku 1400 kg, a slipy bywają dużo gorsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietruk Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2023 (edytowane) Audi A4 allroad quattro - nigdy mnie nie zawiodła. Na haku 1400 kg, a slipy bywają dużo gorsze No takim slipie to stara jawka by dała radę. :-DPokaż jak sobie radzi na piasku plażowym, albo błocie śliskim. Edytowane 23 Sierpnia 2023 przez Pietruk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Audi A4 allroad quattro - nigdy mnie nie zawiodła. Na haku 1400 kg, a slipy bywają dużo gorsze Motor 3-litrowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekmaj Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Jakieś dziwne odgłosy wydaje ten silnik jak wszedł na wyższe obroty. Chyba że tylko na filmie słychać to stukanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekmaj Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2023 (edytowane) . Edytowane 23 Sierpnia 2023 przez bartekmaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekmaj Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2023 (edytowane) . Edytowane 23 Sierpnia 2023 przez bartekmaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2023 2 litry dizel, to klekocze Co do gorszych slipów - jak mi się kiedyś trafi to nagram Zazwyczaj mierzę siły na zamiary, to naprawdę 1400 kg, z plaży na Bałtyku takim małym samochodem bym tego nie wodował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekmaj Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Mi chodzi o inne stukanie. Słychać je w 4 i 11 sekundzie. Wcześniej i później to normalny klekot dizla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasR Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2023 (edytowane) Mi chodzi o inne stukanie. Słychać je w 4 i 11 sekundzie. Wcześniej i później to normalny klekot dizla.Może zimny silnik był i jak "depnął" to zagrało na wtryskach ? Edytowane 23 Sierpnia 2023 przez M a r a s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Ciąga i woduje ktoś łódź audi allroad 3.0D A6 C6? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2023 (edytowane) Ciąga i woduje ktoś łódź audi allroad 3.0D A6 C6?Kumpel tym ciąga i woduje, to czołg. Moje a4b6 quattro daje spokojnie radę w każdej sytuacji, a a6c6 to łódkę ze slipem wyciągnie. Dobre opony i jest mało samochodów które wjadą w dziki teren tak daleko jak allroad. Edytowane 25 Sierpnia 2023 przez Matteoo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej@45 Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Ciąga i woduje ktoś łódź audi allroad 3.0D A6 C6?to jest czołg ,a jak jeszcze na poduszkach że możesz go podnieść to praktycznie wszędzie wjedziesz i wyjedziesz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2023 2 litry dizel, to klekocze Co do gorszych slipów - jak mi się kiedyś trafi to nagram Zazwyczaj mierzę siły na zamiary, to naprawdę 1400 kg, z plaży na Bałtyku takim małym samochodem bym tego nie wodował.Mam B8 Allroad z CAHA i potwierdzam. Auto do tańca i różańca. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasR Opublikowano 31 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2023 Jako ,że o samochodach było tu wiele informacji wrzucę tu "newsa" ! Możliwe ? czy jednak kit ktoś napisał ? https://www.linkedin.com/posts/tomasz-lisowski-120787228_fitfor55-activity-7122670099802578944-C-K-?utm_source=share&utm_medium=member_android 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 31 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2023 Sytuacja identyczna jak na szczycie klimatycznym z tą różnicą, że tam dyktowali ludziom jak mają co2 ograniczać podczas gdy sami latali odrzutowcami, a tu chcą kasę na wydrę wyszarpać, a sami jeżdżą autami o pojemności minimum 3 litrów i według nich gaz to do zapalniczek się nadaje. Może się w końcu ludziska obudzą i staną w szeregu aby coś z tym zrobić. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CORNEL Opublikowano 1 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2023 Emisja CO2 z aut spalinowych stanowi 5-6% całej emisji. Ograniczenia powinny być w innym miejscu. Sądzę, a jest to tylko mój osąd, że emisja CO2 przy produkcji samochodu jest znacznie większa. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 1 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2023 Emisja CO2 z aut spalinowych stanowi 5-6% całej emisji. Ograniczenia powinny być w innym miejscu. Sądzę, a jest to tylko mój osąd, że emisja CO2 przy produkcji samochodu jest znacznie większa.Przecież to o kasę chodzi a nie o jakąś ekologię Chcą nas skubać i tyle 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tabor Opublikowano 1 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2023 Parlament Europejski 8 czerwca przyjął stanowisko ws. nowych norm emisji dwutlenku węgla dla samochodów osobowych i dostawczych. Poparto propozycję, która zakłada, że do 2035 redukcja emisji z silników osiągnie 100 procent. Poziom emisji z aut spalinowych w całej UE ma więc w ciągu kilkunastu lat spaść do zera.W głosowaniu w Parlamencie Europejskim udało się jednak wprowadzić poprawki dotyczące aut produkowanych przez firmy sprzedające rocznie mniej niż 10 tysięcy modeli. W praktyce oznacza to przedsiębiorstwa produkujące samochody luksusowe. Na wyjątku skorzystają więc np. włoscy producent tacy jak Ferrari, Bugatti i Lamborghini – podaje portal Euractiv, zajmujący się polityką UE. Kto bogatemu zabroni . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi