Skocz do zawartości

Vitara, CR-V, Sportage, terenówki, itd. - samochód na ryby

hlehle

Rekomendowane odpowiedzi

@Mifek jak wstawic takie zdjęcie jak ostatnie w wątku?

musisz miec takowe zdjecie postawione gdzies w sieci - wtedy linkujesz adres fotki a nie ladujesz fotki na serwer j.pl

Przykładów w sieci jest sporo. Wystarczy pogmerać

http://www.cyberfoto.pl/tematy-ogolne/55394-jak-dodac-zdjeci e-na-forum.htm

http://forum.styl.fm/sposob-na-to-jak-wstawic-zdjecie-ze-swo jego-komputera.t54872.htm

i ostatnie- wysłać fotkę do kolegi który już to wie

Ja polecam takie coś

Wszędzie wjadę i wyjadę :D

Czasami jakiś ciągnik się z błota wyciągnie...a jak nie ciągnik to Land Crusery, Pajera itp :D

Witam,

Szewer jaki silnik to cudo ma?

Ja sie tez przymierzam do tego modelu , ale chciałbym v8 a w tym dokładnie modelu chyba nie ma...

Ja polecam takie coś

Czasami jakiś ciągnik się z błota wyciągnie...a jak nie ciągnik to Land Crusery, Pajera itp :D

a jakiez to Land Cruisery kolega wyciaga z blota ? :D

Bo ja mam zupelnie inne doswiadczenia i to najczeciej Land Cruisery wyciagaja inne z opalow.

Guciolucky jak na moj gust to ten parch ma cos z tylna zawiecha. Nie powin ien siedziec tak nisko.

Tutaj w kraju to panowie chyba czas zejsc na ziemie...waha ma przekroczyc 6 zlociszy. Posiadanie osobnego samochodu na ryby i osobnego do miasta/osobowego albo zylowanie silnika powyzej potrzeb bedzie zabawa dla nielicznych.(zakladam, ze kupuje sie po zeby jezdzic - sasiad ma terenowke ale juz jej trawka spod kolek zaczyna wyrastac :lol: )

Gumo

Przyszły czasy,że trzeba się uczyć eco-drivingu.

Oczy wlepione ciągle w komputer pokładowy ze wskaźnikiem aktualnego spalania.

W mieście schodzę już do 8,5 litra.

W trasie ze Szczecina do Międzyzdrojów 7,5 litra z czterema osobami na pokładzie (w tym 2 z nadwagą <_< )

Trasa Polska-Holandia 9,6 litra.

Całkiem znośnie jak na półtoratonowego minivana 2.0turbo 200koni i automat.

I nie zamieniłbym się na żadnego diesla z klekotką. ;)

Mój golf 3 kombi 1,9 TD przetrwał już różne wędkarskie bolączki. Trochę go odmuliłem Boost Pinem i dawką na pompie. Na 1000 km spala 55 litrów miasto trasa nie przekraczając 110 km/h. Tani w naprawach , rdzewiejący już prawie wszędzie. W tym roku podczas przeglądu chcę odrobinę go podnieść i wymienić poduszki pod silnikiem. Miska olejowa wygląda jak po ostrzale. Silnik ma nalatane dobrze ponad pół miliona km a przy -20 pali z pierwszego grzania świec. Nic tylko jeździć i spawać podłogę

• Like 1

Ja polecam takie coś

a jakiez to Land Cruisery kolega wyciaga z blota ? :D

Bo ja mam zupelnie inne doswiadczenia i to najczeciej Land Cruisery wyciagaja inne z opalow.

Guciolucky jak na moj gust to ten parch ma cos z tylna zawiecha. Nie powin ien siedziec tak nisko.

A no Landcrusera, nie wiem jakiego, czarny był :D

• Like 1

Ja polecam takie coś

Witam,

Szewer jaki silnik to cudo ma?

Ja sie tez przymierzam do tego modelu , ale chciałbym v8 a w tym dokładnie modelu chyba nie ma...

W XJtach nie ma V8.

Jeśli chcesz V8 to celuj w Grand Cherokee i silnik 4.7H.O V8 - super jeździ i przy tym ma kapitalny dźwięk :D

• 2 miesiące temu...

Odświerzam bo temat upada, a sezon na błotko idealny. Chcę wymienic koła w moim freelanderze. Ze względu na to że mam 17ki do których cięzko dobrać jest fajną oponkę, myślę o klasycznych felgach stalowych r15 i wstawienie jakiejś fajnej oponki AT. Ma ktoś jakies pomysły? Może jest jakis "oponiarz"?

• 2 tygodnie później...

Pochwale i ja się swoim krażownikiem od brudnej roboty :)

Pali ile zdąży, psuje się nie za często, nie wszędzie wjedzie, ale od tajnych i odludnych miejsc są przecież nasze nogi ;)

Gatunek spotykany przeważnie nad Narwią, pod ochroną standardowego zamka. Wartość przewożonego sprzętu napewno go dubluje. Ale wiernie służy i jak się rozkraczy to można go kopnąć, zarznąć mu kijem, a on dalej wiernie będzie stał. :D

W razie " W " kapitalny remont przeprowadza się za pomocą młotka 5kg, mesla, klucza 10 i 13.

post-50961-0-81364300-1352468299_thumb.jpg