spy Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Terenowe auto ma wiele zalet, lecz jak jest w tym powiedzeniu: im bardziej terenowe auto tym dalej trzeba iść po traktor 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Terenowe auto ma wiele zalet, lecz jak jest w tym powiedzeniu: im bardziej terenowe auto tym dalej trzeba iść po traktor Dobreee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szewer Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Coś w tym jest z tym chodzeniem po traktor, ale....jeśli masz wyciągarkę i jakiś punkt w odległości 20-30m gdzie możesz zaczepi drugi koniec linki to nie ma bata wyjdziesz zawsze.No chyba, że będzie widac tylko dach @Mifek jak wstawic takie zdjęcie jak ostatnie w wątku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 @Mifek jak wstawic takie zdjęcie jak ostatnie w wątku? musisz miec takowe zdjecie postawione gdzies w sieci - wtedy linkujesz adres fotki a nie ladujesz fotki na serwer j.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 @Mifek jak wstawic takie zdjęcie jak ostatnie w wątku? musisz miec takowe zdjecie postawione gdzies w sieci - wtedy linkujesz adres fotki a nie ladujesz fotki na serwer j.plPrzykładów w sieci jest sporo. Wystarczy pogmerać http://www.cyberfoto.pl/tematy-ogolne/55394-jak-dodac-zdjeci e-na-forum.htm http://forum.styl.fm/sposob-na-to-jak-wstawic-zdjecie-ze-swo jego-komputera.t54872.htmi ostatnie- wysłać fotkę do kolegi który już to wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielbasa99 Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 taaa.. tylko ile razy w roku jeździsz w takie trasy? a jak często na ryby w krzaki kilka lub kilkanaście km?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Ja polecam takie cośWszędzie wjadę i wyjadę Czasami jakiś ciągnik się z błota wyciągnie...a jak nie ciągnik to Land Crusery, Pajera itp Witam, Szewer jaki silnik to cudo ma?Ja sie tez przymierzam do tego modelu , ale chciałbym v8 a w tym dokładnie modelu chyba nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Tak, tylko 6cyl 4.0 w kilku wersjach mocy. V8 to w grandzie włącznie z 5.9litra:) Z drugiej strony, skoro taka zabawa w teren to jest rzeźba, to silnik wymienić też można:) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Ja polecam takie cośWszędzie wjadę i wyjadę Czasami jakiś ciągnik się z błota wyciągnie...a jak nie ciągnik to Land Crusery, Pajera itp a jakiez to Land Cruisery kolega wyciaga z blota ? Bo ja mam zupelnie inne doswiadczenia i to najczeciej Land Cruisery wyciagaja inne z opalow. Guciolucky jak na moj gust to ten parch ma cos z tylna zawiecha. Nie powin ien siedziec tak nisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Dałem mu tutaj dobrą tonę skały do dźwigania, ani jęknął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Dałem mu tutaj dobrą tonę skały do dźwigania, ani jęknął ale na przyczepie, a nie w bagazniku chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Dałem mu do bagażnika a na przyczepie miałem inne sprzęty, potem zrobiłem z tego akwarium o długości 360cm. Dla jednego parch dla drugiego friend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Tutaj w kraju to panowie chyba czas zejsc na ziemie...waha ma przekroczyc 6 zlociszy. Posiadanie osobnego samochodu na ryby i osobnego do miasta/osobowego albo zylowanie silnika powyzej potrzeb bedzie zabawa dla nielicznych.(zakladam, ze kupuje sie po zeby jezdzic - sasiad ma terenowke ale juz jej trawka spod kolek zaczyna wyrastac ) Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 No niestety paliwo trochę kosztuje a na ryby coraz dalej trzeba zasuwać.Do celów wędkarskich zrobiłem Berlingo 2HDI 5-6litrów/100km nikogo nie drażni,złodziej się nim brzydzi.Do cywilnej jazdy może jeszcze w tym roku po sprzedaży HRV,Honda Civic R-Type 200KM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Przyszły czasy,że trzeba się uczyć eco-drivingu.Oczy wlepione ciągle w komputer pokładowy ze wskaźnikiem aktualnego spalania.W mieście schodzę już do 8,5 litra.W trasie ze Szczecina do Międzyzdrojów 7,5 litra z czterema osobami na pokładzie (w tym 2 z nadwagą <_< )Trasa Polska-Holandia 9,6 litra.Całkiem znośnie jak na półtoratonowego minivana 2.0turbo 200koni i automat.I nie zamieniłbym się na żadnego diesla z klekotką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Mój golf 3 kombi 1,9 TD przetrwał już różne wędkarskie bolączki. Trochę go odmuliłem Boost Pinem i dawką na pompie. Na 1000 km spala 55 litrów miasto trasa nie przekraczając 110 km/h. Tani w naprawach , rdzewiejący już prawie wszędzie. W tym roku podczas przeglądu chcę odrobinę go podnieść i wymienić poduszki pod silnikiem. Miska olejowa wygląda jak po ostrzale. Silnik ma nalatane dobrze ponad pół miliona km a przy -20 pali z pierwszego grzania świec. Nic tylko jeździć i spawać podłogę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szewer Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Ja polecam takie cośWszędzie wjadę i wyjadę Czasami jakiś ciągnik się z błota wyciągnie...a jak nie ciągnik to Land Crusery, Pajera itp a jakiez to Land Cruisery kolega wyciaga z blota ? Bo ja mam zupelnie inne doswiadczenia i to najczeciej Land Cruisery wyciagaja inne z opalow. Guciolucky jak na moj gust to ten parch ma cos z tylna zawiecha. Nie powin ien siedziec tak nisko. A no Landcrusera, nie wiem jakiego, czarny był 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szewer Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Ja polecam takie cośWszędzie wjadę i wyjadę Czasami jakiś ciągnik się z błota wyciągnie...a jak nie ciągnik to Land Crusery, Pajera itp Witam, Szewer jaki silnik to cudo ma?Ja sie tez przymierzam do tego modelu , ale chciałbym v8 a w tym dokładnie modelu chyba nie ma... W XJtach nie ma V8. Jeśli chcesz V8 to celuj w Grand Cherokee i silnik 4.7H.O V8 - super jeździ i przy tym ma kapitalny dźwięk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 v8 można już mieć za 120zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 a fajną maniurę można miec za 20 zł... http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=2570031226 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saalar Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Odświerzam bo temat upada, a sezon na błotko idealny. Chcę wymienic koła w moim freelanderze. Ze względu na to że mam 17ki do których cięzko dobrać jest fajną oponkę, myślę o klasycznych felgach stalowych r15 i wstawienie jakiejś fajnej oponki AT. Ma ktoś jakies pomysły? Może jest jakis "oponiarz"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elton Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Kolega we Frelku I miał koła 15" stalowe z takimi gumkami. Radziły sobie świetnie nawet w zimie. Rozmiar bodajże 235/75R15 http://allegro.pl/li...category=0&sg=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saalar Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Z tego co widze to 225/55/17 to nie ma w czym wybierać. Pozostaje rzeczywiście wymiana felg i kupno tańszych opon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Super Arek GT Opublikowano 9 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Pochwale i ja się swoim krażownikiem od brudnej roboty Pali ile zdąży, psuje się nie za często, nie wszędzie wjedzie, ale od tajnych i odludnych miejsc są przecież nasze nogi Gatunek spotykany przeważnie nad Narwią, pod ochroną standardowego zamka. Wartość przewożonego sprzętu napewno go dubluje. Ale wiernie służy i jak się rozkraczy to można go kopnąć, zarznąć mu kijem, a on dalej wiernie będzie stał. W razie " W " kapitalny remont przeprowadza się za pomocą młotka 5kg, mesla, klucza 10 i 13. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 9 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Można też takiego jak wyżej zmotać trochę; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi