Onufry kocipała Opublikowano 8 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2022 No właśnie Co za auto ? Jestem na etapie poszukiwania jakiejś czarupy na ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 8 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2022 No właśnie Co za auto ? Jestem na etapie poszukiwania jakiejś czarupy na ryby Wiesz że ja również... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 8 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2022 (edytowane) Wiesz że ja również...Wiem Tyle że ja diesla w ogóle nie biorę pod uwagę Edytowane 8 Grudnia 2022 przez Kaczor Donald Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 8 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2022 (edytowane) Wiem Tyle że ja diesla w ogóle nie biorę pod uwagęZawsze gaz jakby co można... Edytowane 8 Grudnia 2022 przez Sławek77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 8 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2022 Suzuki SX4 2006 1.6 FWD 150kkm Jestem 3 właścicielem, poprzedni to mój kolega, a pierwszy to kolega kolegi Gdzieś kiedyś lekko przodem draśnięty (o ile wiem lampy całe) ale maska na rancie skorodowana. Stąd chęć wymiany. Nowe sprzęgło i reszta też ogarnięta. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 13 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2022 Wg mnie szkoda ładować kasy w samochód na handel. Przyjdzie klient, który będzie Ci marudził, ze pewnie walone i dlatego umalowane. Dodatkowo zawsze przy tego typu okolicznościach będzie wielu specjalistów targujących się dla zasady. Mnie ostatnio „mistrz” urwał jeszcze 150zl na paliwo kupując samochód za 50k, gdzie już wcześniej spuściłem mu z ceny kilka małych tysi i wysłałem z 40 zdjęć wszelkich rysek i pierdol, które były w samochodzie. Stwierdziłem, ze już nie chce mi sie strzępić jęzora o to 150zl, ale dla mnie to żenada. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 13 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2022 A teraz pewnie chodzi dumny jak paw i wszystkim opowiada, jaki to on zajebisty jest bo jeszcze 150 plnów utargował ????Strasznie mnie drażnią takie typy, co chcą aby 10-15 letnie auto żadnej ryski nie miało.Kiedyś takiemu jednemu powiedziałem, żeby do salonu wyp...ł, i choćby mi pieniędzy dokładał, to mu nie sprzedam. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 15 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2023 Pytanko mam ... Ma ktoś Was forestera 3-gen z 2.5 turbo Chciał bym podpytać kogoś kto użytkuje taki samochód na codzień o kilka rzeczy Jak by ktoś był tak miły i chcial by się podzielić spostrzeżeniami na temat tego samochodu to proszę o info na priv Pozdr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zodiak Opublikowano 15 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2023 Mam Forestera. Ale 1 gen. i 2.0 NA.Przy silnikach 2.5 T jest kwestia czy jesteś mentalnie gotowy na UPG. Chyba, że kupisz po porządnie zrobionym remoncie. Tam jest kwestia w tym kiedy będzie trzeba to zrobić a nie czy w ogóle [emoji846] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 15 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2023 Mam Forestera. Ale 1 gen. i 2.0 NA.Przy silnikach 2.5 T jest kwestia czy jesteś mentalnie gotowy na UPG. Chyba, że kupisz po porządnie zrobionym remoncie. Tam jest kwestia w tym kiedy będzie trzeba to zrobić a nie czy w ogóle [emoji846]Wysłałem do Ciebie priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 15 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2023 Na forach subaru masz wszystko z rozłożeniem na czynniki pierwsze. Naprawdę warto zajrzeć bo jest i po co i jak to na forum można poznać ciekawych ludzi. I jak zawsze jak dbasz tak masz co nie znaczy, że wszystko złoto co się świeci 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 15 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2023 Na forach subaru masz wszystko z rozłożeniem na czynniki pierwsze. Naprawdę warto zajrzeć bo jest i po co i jak to na forum można poznać ciekawych ludzi. I jak zawsze jak dbasz tak masz co nie znaczy, że wszystko złoto co się świeci Od 4 dni siedzę i czytam Ale wiadomo jak jest na forach Chciałbym bym konkretnie pogadać z kimś kto ma taki egzemplarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 15 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2023 Pytanko mam ... Ma ktoś Was forestera 3-gen z 2.5 turbo Chciał bym podpytać kogoś kto użytkuje taki samochód na codzień o kilka rzeczy Jak by ktoś był tak miły i chcial by się podzielić spostrzeżeniami na temat tego samochodu to proszę o info na priv PozdrPrzerabiałem ten temat,czytałem, dzwoniłem. Jeśli myślisz o gazie to odpuść sobie.Sama regulacja zaworów co 100 lub w przypadku gazu co 30 tys,a żeby zrobić regulację to trzeba wyciągać motor.To takie najpoważniejsze,innych drobnych delegliwości nie wspomnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIKU Opublikowano 15 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2023 mam forestera 2,5 xt , 2007rok, ( przed nim kilka terenówek) jak coś pytajauto super na ryby ale cholernie brzydkie choć to kwestia gustu a o tym się nie dyskutuje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 15 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2023 mam forestera 2,5 xt , 2007rok, ( przed nim kilka terenówek) jak coś pytajauto super na ryby ale cholernie brzydkie choć to kwestia gustu a o tym się nie dyskutujeJqk to nie problem to podaj nr do siebie nq priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 16 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2023 Ja mam forka II na ryby. W 2.5 turbo występowały problemy z UPG. Gaz lubią wszystkie, tyle że regulacja zaworów jest problematyczna jak już też ktoś napisał. Tyle, w każdym forester czy to będzie II czy III, w którym będzie silnik DOHC będzie trzeba wyjmować motor. SOHC miały tylko Forester I i II generacji przedlift i tylko w wersjach bez turbo nie trzeba wyciągać silnika do regulacji zaworów. Chociaż są magicy co podobno tylko odchylają jakoś silnik. W stronę diesla nawet nie patrz. Jak masz pytania to pisz. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thug Opublikowano 16 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2023 (edytowane) Od 2017r jeżdżę subaru, najpierw forek Igen sohc, a od dwóch lat legacy V 2.0 l DOHC benzyna, forek miał lpg, gacek je dostanie. Też coś mogę podpowiedzieć Edytowane 16 Lutego 2023 przez thug Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 16 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2023 (edytowane) Dzięki Panowie za odzew Z grubsza temat polapany Teraz kwestia znalezienia odpowiedniego egzemplarza W grę wchodzi forek ewentualnie outback Teraz kwestia kiedy się coś fajnego trafi Edytowane 16 Lutego 2023 przez Rampampam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonix Opublikowano 27 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2023 Interesował się ktoś może mazdą cx60 w dieselku? Bo kusi mnie strasznie i chyba potrzebuję wsparcia kogoś, kto wybiłby mi ją z głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Jeżyna Opublikowano 27 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2023 Świetny silniczek, a raczej silnik. Do tego ekonomiczny. Jeżeli chcesz chwilę pojeździć i zdecydować to daj znać na priv. Pomogę ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonix Opublikowano 27 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2023 Świetny silniczek, a raczej silnik. Do tego ekonomiczny. Jeżeli chcesz chwilę pojeździć i zdecydować to daj znać na priv. Pomogę ????Masz Ci babo placek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 27 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2023 Mowa o tym 3.3? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonix Opublikowano 27 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2023 Tak, tam tylko 1 diesel dostępny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 27 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2023 Możliwe, nie mój target Jednak poczytałem troszkę o tym silniku... szacun dla Mazdy, coś niesamowitego w tych czasach. Z praktyki nie znam ale teoria imponująca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysju Opublikowano 26 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 (edytowane) Cześć, mam Vitarkę z 2000 1,6 16v. Robiłem jej remont kapitalny silnika.Jest zagazowania.wcześniej paliłem ją na pólsyntetyku 5-40.Po remoncie zakład wlał mi syntetyka Liquid Molly 5-30… na docieranie…i zgłupiałem deko.przeleciałem na razie 1200 km na benzynie i bedę teraz go wymieniał.Czy zostac na tym co mi wlali po naprawie ? Edytowane 26 Marca 2023 przez krzysju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi