oldziu Opublikowano 11 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2024 U mnie też w sumie zabytkowe bo 27letnie auto, nie chce innego! 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 16 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2024 Apropo 30latkow ciężko się nim zakopać Screenshot_2024-04-11-12-30-34-92_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.jpg. Znamy wspólnie taki torf co zakopiesz. Wtedy chyba dwa ciągniki pewnego zielonego terenowego sprzeta ledwo dały radę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 17 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2024 Jak ktoś szuka auta na ryby to zapraszam ???? https://www.facebook.com/marketplace/item/1078651236552847/ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabriel Kozdraś Opublikowano 17 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2024 Jak byś wstawił normalne ogłoszenie zamiast linku do zablokowanej strony fb ... więcej osób mogło by zobaczyć twoja ofertę.A tak ... wychodzi ignorancją na całej linii.. Wysłane z mojego SM-G991B przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 17 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2024 (edytowane) Jak byś wstawił normalne ogłoszenie zamiast linku do zablokowanej strony fb ... więcej osób mogło by zobaczyć twoja ofertę.A tak ... wychodzi ignorancją na całej linii.. Wysłane z mojego SM-G991B przy użyciu TapatalkaOtóż mam problem z FB i nie wiem jak ogarnąć temat z tym ogłoszeniem żeby nie było zablokowane A co do ignorancji to był bym.chyba ostania osoba która można o cos takiego posądzić Może ten link będzie lepiej działał https://www.facebook.com/share/p/qy9mTmDsNmxFsau7/ Jqk by ktoś z forum się zdecydował lub chcial się conieco więcej dowiedzieć to zapraszam na pogawędkę i negocjacje na priv Edytowane 17 Kwietnia 2024 przez Rampampam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 18 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2024 https://m.olx.pl/d/oferta/skoda-octavia-scout-4x4-salon-polska-CID5-IDZLfEH.html?bs=olx_pro_listing Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 18 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2024 I to jest pełnosprawny pojazd na ryby. Mój ma 400 nalotu i chce nadal. Polecam mega 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 21 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2024 (edytowane) Tu można zerknąć Jest więcej zdj https://autoplac.pl/oferta/skoda/octavia/AGeVj7lIWT2 Edytowane 21 Kwietnia 2024 przez Rampampam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 21 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2024 Grzegorz auto widać dbane,pedantycznie utrzymane,doinwestowane.Bardzo ciężko o taki egzemplarz,a nawet myślę że nie do dostania. Niestety ludzie nie potrafią liczyć,wolą niby kupić niby taniej a później ładują kasę i czas na pakiet"startowy"... P.s.Jeśli ktoś szuka czegoś takiego to brać, nie zastanawiać się. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 21 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2024 (edytowane) Grzegorz auto widać dbane,pedantycznie utrzymane,doinwestowane.Bardzo ciężko o taki egzemplarz,a nawet myślę że nie do dostania. Niestety ludzie nie potrafią liczyć,wolą niby kupić niby taniej a później ładują kasę i czas na pakiet"startowy"... P.s.Jeśli ktoś szuka czegoś takiego to brać, nie zastanawiać się.Nic na siłę Sławek Za darmo nie oddam Za dużo zainwestowane w to wozidło Robione było pod siebie. Czasem w życu bywa tak ,że plany się zmieniają to zapadła decyzja taka a nie inna Edytowane 21 Kwietnia 2024 przez Rampampam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 22 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2024 Mój ma 400 nalotu i chce nadal. Ja przy 100 tysiach sprzedaje każde auto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero1975 Opublikowano 22 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2024 Ja przy 100 tysiach sprzedaje każde auto Mnie na to nie stać . Mojej X3 wczoraj pękło 300 koła 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 22 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2024 sero mając w domu 2-3 auta i każde robi średnio 8-12 tyś rocznie to ja 100 tysi mam po 10 latach a po tylu latach to już każde auto Ci się znudzi ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero1975 Opublikowano 22 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2024 (edytowane) sero mając w domu 2-3 auta i każde robi średnio 8-12 tyś rocznie to ja 100 tysi mam po 10 latach a po tylu latach to już każde auto Ci się znudzi ????Mam obecnie dwa . Drugi to Baleno na dojazdy do pracy od nowości u mnie Średnio robię 35 k rocznie na obu . X3 odkupiłem od ciotki pierwszej właścicielki . Nie chodzi o znudzenie chodzi o to że po covidzie ceny aut poszły tak do góry , że praktycznie przez 4 lata cena pozostała ich taka sama . Cały czas mam swoje wiem ,że są nie bite , że przebieg prawdziwy i właściciel nie jest wałkarzem ???????????? . Dlatego zostaje przy nich Ps . pozostaje jeszcze kwestia tego co nasi nowi ,,władcy „ ustalą w kwestii czystego powietrza w naszej mieścinie bo może być że już czas na elektryka zacząć skrobać …???? Edytowane 22 Kwietnia 2024 przez sero1975 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voldemort Opublikowano 22 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2024 Sergiusz elektrykiem to możesz wokół komina jeździć, ewentualnie do pracy w mieście.Zasięgi aut elektrycznych z katalogów mają tyle wspólnego z prawdą, co spalanie aut spalinowych według producentów.Kupisz nową furę z zasięgiem dajmy na to 300km, jak włączysz światła, klimę to na wstępie zrobi Ci się zasięg 250km, a w zimie przy minusowych temperaturach będziesz się bał do Myślenic pojechać bo może już nie wrócisz. Jak furze stuknie kilka wiosen (i zim), to w lecie będziesz się bał nawet klimę odpalić jadąc nad Rożnów. No chyba, że jesteś kozak i masz teścia laweciarza. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero1975 Opublikowano 22 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2024 (edytowane) Sergiusz elektrykiem to możesz wokół komina jeździć, ewentualnie do pracy w mieście.Zasięgi aut elektrycznych z katalogów mają tyle wspólnego z prawdą, co spalanie aut spalinowych według producentów.Kupisz nową furę z zasięgiem dajmy na to 300km, jak włączysz światła, klimę to na wstępie zrobi Ci się zasięg 250km, a w zimie przy minusowych temperaturach będziesz się bał do Myślenic pojechać bo może już nie wrócisz. Jak furze stuknie kilka wiosen (i zim), to w lecie będziesz się bał nawet klimę odpalić jadąc nad Rożnów. No chyba, że jesteś kozak i masz teścia laweciarza.Kuź.a Jacku wiesz że nie mam teścia laweciarza Chyba wszyscy jesteśmy zawieszeni w niebycie jeżeli chodzi o Kraków . Miało być eko nie jest eko może będzie eko etc …Najwyżej przerzucę x3 do Rabki jako holownik a sam będę poruszał się Baleno .. Nomen omen twojemu Kango też nie zostało dużo czasu ???? A chłopaki z centralnej Polski mają bekę z nas jeżeli chodzi o normę spalin Edytowane 22 Kwietnia 2024 przez sero1975 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 22 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2024 Muszalski już zapowiedział że sprzedaje swojego Lexusa i będzie jeździł tylko na rowerze więc nas czekam ten sam los ???? a spaliną będziemy jeździć tylko po wioskach ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 22 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2024 A tak na marginesie to dwa lata temu byłem na kupnie auta i trochę eksperymentowałem z markami, wpadłem na pomysł że przetestuje E-trona elektyka, odebrałem rano auto z salonu i pojechałem do Nowego Targu załatwić sprawy. Normalna jazda jak to na zakopiance raz wolniej raz szybciej (na klimie bo lato) z 380 km jakie mogłem zrobić urwało mi w jedną stronę 200 km ???? trochę się przestraszyłem że nie starczy baterii na powrót to jechałem jak dziadzio do kościoła 70km/h i prawie nic mi nie zeżarło także jak elekrtyk to tylko wolna i delikatna jazda ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero1975 Opublikowano 22 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2024 A tak na marginesie to dwa lata temu byłem na kupnie auta i trochę eksperymentowałem z markami, wpadłem na pomysł że przetestuje E-trona elektyka, odebrałem rano auto z salonu i pojechałem do Nowego Targu załatwić sprawy. Normalna jazda jak to na zakopiance raz wolniej raz szybciej (na klimie bo lato) z 380 km jakie mogłem zrobić urwało mi w jedną stronę 200 km ???? trochę się przestraszyłem że nie starczy baterii na powrót to jechałem jak dziadzio do kościoła 70km/h i prawie nic mi nie zeżarło także jak elekrtyk to tylko wolna i delikatna jazda ????To w ogóle nie w moim stylu … jak zapinam przyczepę w piątek wieczorem to cisnę ile fabryka dała żeby zdążyć na miejscówkę przed nocą … 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek1 Opublikowano 23 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2024 Ja to mam tak teraz ,że kupuje tylko auta od znajomych. I w sumie jakby podliczyć przebieg roczny na każdym aucie to wychodzi taki wynik ,ze nikt normalny w niego nie uwierzy. Najlepszy jest moment w którym przypomina się człowiekowi ,ze ma takie a takie auto Był już taki jeden wędkarz -celebryta co zapomniał przez chyba 2 lata o swoim aucie i gdzie postawił. Ja przynajmniej to zawsze wiem Ale tak naprawdę szukam jakiejś alternatywy dla swoich Toyot w młodszej odsłonie i szczerze żadne auto mnie nie pasuje. Jak kupiłem swoją pierwszą ponad 15 lat temu bo mnie się taka po nocy śniła i od dzieciaka marzyłem to teraz patrząc rozumem to w każdym widzę jakiś minus ,że nie widzę sensu kupowania go. Taki urok robienia przy nich od świtu do nocy No chyba ,ze występuje zasada CCC to wtedy tak . Najlepsze jest to ,ze otrzymałem od diagnosty jasny sygnał ,że albo zrobię im remont generalny , albo następnego badania na 100% nie przejdą A co do SCT to uważam ,że wróci i to w takim wydaniu ,ze każdy z nas cieszyłby się z poprzedniej wersji i nie będzie tak jak przedtem iluś lat na przygotowanie się do tego . I moim zdaniem czy jeden czy drugi z kandydatów parłbym do tego jak szalony. Bo takie teraz mamy czasy. Tym czasem ja sie cieszę jeszcze ile mogę starą motoryzacją , którą za kilka lat można będzie jedynie w muzeach oglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 23 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2024 A tak na marginesie to dwa lata temu byłem na kupnie auta i trochę eksperymentowałem z markami, wpadłem na pomysł że przetestuje E-trona elektyka, odebrałem rano auto z salonu i pojechałem do Nowego Targu załatwić sprawy. Normalna jazda jak to na zakopiance raz wolniej raz szybciej (na klimie bo lato) z 380 km jakie mogłem zrobić urwało mi w jedną stronę 200 km trochę się przestraszyłem że nie starczy baterii na powrót to jechałem jak dziadzio do kościoła 70km/h i prawie nic mi nie zeżarło także jak elekrtyk to tylko wolna i delikatna jazda Jak dla mnie E-tron jak każdy pełen elektryk to tylko jako drugi samochód do miasta. Jako podstawa mógłby posłużyć TFSI E np. Q5. 5,3 do setki + przyzwoite spalanie w mieście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 23 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2024 Ja kupiłem rok temu auto z rzędową 6 pod maską 4.6 do setki a pali 6.5 litra w mieszanej jeździe miasto i poza miastem także nic lepszego na rynku nie ma ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasR Opublikowano 23 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2024 (edytowane) To w ogóle nie w moim stylu … jak zapinam przyczepę w piątek wieczorem to cisnę ile fabryka dała żeby zdążyć na miejscówkę przed nocą … Jeszcze kwestia haka do elektryka !! Chodzą pogłoski ,że jednak ze spalinówek eko terroryści się wycofują Jedni mówią ,że jest to zagrywka przed wyborami w EP aby pozostać na kolejne lata.Niemniej dla mnie elektryk to tylko wokół komina jak już ale nie ukrywam ,że nie w takiej cenie patrząc na realną wymianę baterii po krótkim czasie tu mam na myśli koszty tej wymiany. Edytowane 23 Kwietnia 2024 przez M a r a s 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 23 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2024 Chodzą pogłoski ,że jednak ze spalinówek eko terroryści się wycofują Jedni mówią ,że jest to zagrywka przed wyborami w EP aby pozostać na kolejne lata. Na 100% kłamią jak nie elektryki to każą Ci jeździć na rowerze 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 23 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2024 Panowie spokojnie zwłaszcza ci co mają 4x4.Już są rozsyłane pisma że w razie mobilizacji auto trzeba oddać do wojska na drugi dzień.Więc nie będzie problemu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi