Lukas 24 Opublikowano 24 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2016 Kupując takie auto ważniejszy od rocznika jest stan techniczny.Za 10 tyś. można kupić coś z końca lat dziewięćdziesiątych jak i z ich początku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marioo Opublikowano 24 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2016 A nie lepiej szukać Patrola za te pieniążki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Super Arek GT Opublikowano 24 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2016 Tak jak kolega Lukasz24 pisze- stan techniczny jest najważniejszy w tych autkach.Może być nadgryziony rdzą, byle by rama, napędy i silnik był zdrowy.Wizualnie- to nie autka do lansu a do roboty... Kolega Marioo wspomniał o Patrolu.Wybór zawsze jest uzależniony swoimi potrzebami.Mój wybór padł na Vitare bo jakichś mocno ciężkich dojazdów na miejscówki nie mam.Jak fest podleje- też da radę w tym terenie.Kolejny aspekt to taki, że Vitara jest takim kompromisem również na szose- mam nad wodę ok 40km.A i do roboty nią dojeżdżam jakieś 130km...Mała, zwinna bestia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytec Opublikowano 26 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 Taka mała "ekstrawagancja", Bentley dla muszkarzy 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldziu Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Witam wszystkich,potrzebuje opinii o samochodzie suzuki vitara 2.0 hdi 90km. Przymierzam się do zakupu takiego auta. Jakie wady, zalety ma silnik hdi, jeśli ktoś uzytkuje jakie spalanie itp. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Chyba chodzi o Grand Vitarę i silnik 2,0 HDI koncernu PSA, ale on miał 109 koni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thug Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Pierwsza i zasadnicza wada to mułowatość a reszta to jak to francuski diesel starej daty, da się z nim żyć, ale nie jest łatwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worek Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Co myślicie o subaru impreza wersja wagon? 4x4, wiekszy przeswit niz w zwyklej osobowce, praktycznie combi, wydaje się być świetnym kompromisem jako miejsko-wędkarskie auto.Myślę też nad outbackiem jednak nie jestem zbytnio przekonany do SUVów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamo_t Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Z koncernu subaru mogę polecić forestera posiadam takie autko z 2006r. wyższe od imprezy silnik 2.0 benz+lpg nie miałem żadnych problemów z dojazdami nad wodę a wożę ze sobą jeszcze łódkę około 110kg z silnikiem 50kg daje radę bez problemów jedyna wada tych aut mało części zamiennych no i ich ceny ale coś za coś. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worek Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Forester, Outback- gdybym miał kupić odzielny samochód na ryby nawet bym się nie zastanawiał Jednak musze połączyć to z codziennym użytkowaniem gdzie 99% to miasto i ucywilizowane dojazdy na łowika. Do tego 1% jednak potrzebowałbym troche więcej zdolności terenowych niż ma przeciętna osobówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Jeffrey w Twoim wypadku tylko forek bo , wymiary zewnetrzne zbliżone do imprezy a wyższy i w miescie w niczym to nie przeszkadza . Benzyna lub diesel . Impreza jedynie słuszna to wrx lub wiadomo sti Osobiście śmigam legasiem ale za duży jest i stosunkowo mały prześwit ma , w przyszłości dziabnę XV zdecydowanie lub wrx-a może . Jaką marką chcę jeździć to wiem na 100% ale z wyborem modelu jak na swoje potrzeby to nie trafiłem .W sumie to bierz wrx-a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worek Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Jesli miałbym sti brac to wolalbym evo. Tylko musiałbym wybierac trasy z kilkoma stacjami benzynowymi i serwisami po drodze W moim przedziale cenowym niby cos by sie znalazlo ale bylo by tak skatowane ze kasa w bloto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Jeśli Forester, to unikaj diesla z filtrem cząstek stałych, same problemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Jeśli Forester, to unikaj diesla z filtrem cząstek stałych, same problemy. Bartek, w większości samochodów da się to cholerstwo usunąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Zgoda, ale pojedź bez filtra za granicę, pierwsza kontrola i jesteś ........................... bez samochodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elton Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 A kto wycina w dosłownym tego słowa znaczeniu (a zamiast tego rurka)?? Wypruwa się wkład, a w sterowniku dezaktywuje. Wizualnie jest ori, check'ów brak, jedynie dymka puści bo prawdziwy diesel musi kopcić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Zgoda, ale pojedź bez filtra za granicę, pierwsza kontrola i jesteś ........................... bez samochodu A kto wycina w dosłownym tego słowa znaczeniu (a zamiast tego rurka)?? Wypruwa się wkład, a w sterowniku dezaktywuje. Wizualnie jest ori, check'ów brak, jedynie dymka puści bo prawdziwy diesel musi kopcić Tak właśnie jest Bartek. Zero problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 @Elton, Andrzej, nie obraźcie się, ale "polskie" myślenie i patenty nie działają wszędzie. Kupiłem auto z "chinonami", czyli lampami wyładowczymi zamontowanymi w zwykłych kloszach, produkcji państwa środka. Nomen, omen, zainstalowane zostały w polskim salonie marki Toyota. Pierwszy wyjazd i dostałem w dupę, 150 Euro za niedozwoloną przeróbkę i kwit na 24 godziny, by opuścić kraj "złowienia". Jak mnie policjant poinformował, to najniższa z kar za niedozwolone przeróbki, a ingerencja w normy emisji jest szczególnie restrykcyjnie traktowana, więc nie polecam.Nasza, narodowa, przypadłość polegająca na traktowaniu wszystkich dookoła jak idiotów, nie sprawdza się poza regionem europy wschodniej. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Jest jeszcze parę samochodów z dieslem bez filtra, dwumasy i innych wynalazków. Spełniają kryteria wozidła na ryby i jazdy na co dzień. Norma euro 4 jest spełniona , wadą może być wiek i przypadłości z tym związane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WalterW Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 BartsiedlceA może to producenci traktują nas za idiotów i my jako jedni z niewielu jakoś z tymi glupotami sobie radzimy. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elton Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Filtry cząstek to ekologia? A jak się zapcha to co się z tym dzieje? Proponuje sobie wyobrazić co się dzieje przy procedurze wypalania-zbierało się miesiącami, a potem wypluwa ten syf w 20-30min. z dodatkiem wiadra ON... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WalterW Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Tych przykładów można mnożyć. Obecnie ekologia to to co można ciągle w dużych ilościach produkować i sprzedawać a zbyt się nie skończy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 15 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 https://www.facebook.com/861708127292259/videos/936790353117369/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 23 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Siemka panowie czy ktoś z was jeżdzi na ryby octavią I z rocznika 2000-2004 1.6 benzyna 102km ? po zapakowania kufra da rady tym jechać czy nie bardzo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pan bubu 1 Opublikowano 23 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 (edytowane) A dlaczego miałaby nie jechać ? Ja jeżdżę podobnym focusem 1.6. benzyna 100 KM kombi załadowanym pod sufit i daje radę. Edytowane 23 Września 2016 przez pan bubu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi