Kuba Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 http://www.4x4-offroad.pl/index.htmlJakby ktos chcial sobie pocwiczyc przed zakupem...chyba warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Takie warunki jak kolega @kuba zastałem ze znajomym na ostatnim wyjeździe za trocią.Chcieliśmy się dostać na uregulowany przyujściowy odcinek Regi ale to co zrobił ciężki sprzęt z dojazdową droga na miejscówkę zniechęcił by niejednego.Ja śmigam miśkiem pajero 3,2 nie jest to raczej typowa terenówka raczej bym go nazwał autem turystycznym ale na takie niespodzianki jest zawsze przygotowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 a ja przeglądając ostatnio podobne tematy wpadłem na coś dziwnego - Dacia Duster. W najdroższej opcji 60k z groszem...Wiadomo, Penisa to słabo przedłuża, ale z tego co można zobaczyć na Youtube to jeździ nieźle. I taniość widze, taniość. Roczna używka za 30k... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Koleżanka niedawno kupiła i .... , co prawda w terenie nie jeździ, ale jest szczęśliwa z zakupu. Może jazda próbna? Choć chyba nie ........ Kiedyś Volvo namawiało mnie, bardzo usilnie, na zakup XC90 i dali sobie spokój jak podczas każdej (było ich kilkanaście) rozmowy telefonicznej z nimi prosiłem o jazdę próbną w terenie. <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Biorąc pod uwagę cenę autka, to i jeździć nie szkoda, trochę inaczej niż rendżem za prawie 3 paki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 nie zeby to byla jakas kontr oferta to rowazanych tu aut - ale taki sliczny malutki off top http://www.conquestvehicles.com/knight-xv.html i moje ulubione zdjecie z H2 dla porownania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Mifciu, Piękny, piękny! Ale ze względu na wodne upodobania myślę, że godną rozpatrzenia jest ta rosyjska propozycja (może już była???): Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Kiedyś w 4x4 był test w lekkim terenie Daci Duster i nie wypadła tak źle.W tekście również zaznaczyli ze stosunek ceny do możliwości może zaowocować dużym zainteresowaniem tym modelem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Mifciu, Piękny, piękny! Ale ze względu na wodne upodobania myślę, że godną rozpatrzenia jest ta rosyjska propozycja (może już była???): zacny... oj zacny... ale to auto raczej dla kogos kto mieszka w tajdze... jak by juz mial najpierw 50-100km dojechac asfaltem a pozniej off roadem to troche nie bardzo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 a tu jest cos co by chyba Tomy polubil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Jak isc po calosci to mioze cos takiegoł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 W tekście również zaznaczyli ze stosunek ceny do możliwości może zaowocować dużym zainteresowaniem tym modelem.A ze mozliwosci sa jakie sa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja 2 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 No to i ja jeszcze podbiję bębenek, co prawda nie pływa, ale jest hardcorowy. http://moto.gadu-gadu.pl/5632085210525927264/marauder--prawd ziwe-auto-dla-vip-ow-za-ponad-300-000-euro-wideo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 25 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 No wybor trudny: Hummer, Marauder, Ferrari, Porche...lakierek na złoto - metalik, tapicerka ze fiuta wieloryba... <_< Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
range1970 Opublikowano 25 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 Jak isc po calosci to mioze cos takiegoł E, tam Janusz, to już było w Bondzie ćwierć wieku temu czy coś .A ja wczoraj zaliczyłem takie coś: jestem ja sobie na rybach, zza krzaków wyłania się facet na zielono ubrany ze sztucerem na ramieniu. Już miałem krzyczeć, że nic nie złowiłem a jakbym nawet złowił to i tak bym wypuścił a on panie ten tego, się zakopałem, to pana Range tam stoi?. No i wyciągnąłem myśliwemu tego Hyundaya kombi z łąkowego masła co się w nim po miskę olejową był zakopał. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xavi Opublikowano 25 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 Mifek, kup go a przyjadę swoją CR-V żebyś mnie powoził po odrzańskich miejscówkach )))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 26 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 Jak tu juz takie samochody sa pokazywane, to moze cos takiego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardi Opublikowano 27 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 Technicznie super,ale gdy pomyślę czemu służy to nie !nie! nie!-pacyfistyczny kardi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 27 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 Wracając do Daci Duster, ktoś wspomniał (i słusznie) ktoś się nabijał (bez powodu), trochę informacji; http://www.autocentrum.pl/dacia/duster/Na prawdę nie mają się czego wstydzić, to raczej my w kontekście Rumunii i Czech (Skoda) powinniśmy się wstydzić, że tak potoczyły się losy naszej motoryzacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 27 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 W jak zwykle trudnym wyborze Polaka...po 1 rzeczywiscie losy naszej motoryzacji(jak i innych galezi przemyslu) potoczyly sie zle i dostaniemy za to wkrotce w dupe...po 2 nie ma powodu sie wstydzic bo statystyczny Polak za cholere nie kupilby czegos polskiego - wiadomo tutejsze to chujowe, tak jak swiat nasz codzienny, chyba ze ktos zajebisty spowodowalby, ze Żerań is cool!To by bylo co innego...ale mamy upadlosc Żerania... Po 3 - najtanszy SUW na rynku za 40ileś kpln! Jak to kurteczka brzmi!Tyle, ze (i to ciszej juz i pokątniej sie mozna dowiedziec) za to jest silnik 1,6 (czyli wół) i brak klimatyzacji. Cos jeszcze? A tak, o ..k..urteczka bym zapomnial ale to w SUWie niemal niewazne - brak w nim napedu 4x4. Dodajac do tego aspekty niewiadome, jak przy kazdej nowosci...to moj wybor pada (zwlaszzca gdy cena Dacji z rozsadnym wyposazeniem przekroczy 60kpln) na uzywke. Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saalar Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 Takie warunki jak kolega @kuba zastałem ze znajomym na ostatnim wyjeździe za trocią.Chcieliśmy się dostać na uregulowany przyujściowy odcinek Regi ale to co zrobił ciężki sprzęt z dojazdową droga na miejscówkę zniechęcił by niejednego.Ja śmigam miśkiem pajero 3,2 nie jest to raczej typowa terenówka raczej bym go nazwał autem turystycznym ale na takie niespodzianki jest zawsze przygotowany Miałem okazję w tym roku zobzczyć tego Twojego miśka. Wyleczyłem się już z mojego Galaxy i wciągnąłem freelandera 1.8 w benzynce i jak narazie kula sie bardzo fajnie. Z niecierpliwościa czekam na jakies trudniejsze warunki ale z tego co wiem to bardzo dobrze sobie radzi w terenie. Dobry do miasta i na ewentualne blotko czy inne tego typu tematy.Pali 10l jak bym nie jechal więc szału nie ma ale i tragedii też. podstawowe części nie sa drogie. Wymieniłem klocki, tarcze, pasek rozrządu bez jakiegos strasznego naruszania budżetu. Podejrzewam, że problem pojawi sie przy oponach bo tu akurat wszytkie są drogie. Mam wersje z 17 calowymi kołami co daje dosyć duży prześwit. Podoba mi się, i żonie też(pewnie chodzi o krawężniki ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 Nie chcę Cię martwić ale Freelander z terenówką ma nie wiele wspólnego. Z drugiej strony, jeśli teren to krawężniki itd. to może być ok Jednak w trudniejszym terenie zachowaj ostrożność. Nie neguję zakupu itd. jednak trochę ostrożności nie zawadzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saalar Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 W zupełności wystarczy. Ma napęd 4x4, spory prześwit i to czyni go lepszym niż auto osobowe. żeby dojechac nad wode to nie trzeba przecież ładować sie w niewiadomo jakie bagna. a wiadomo że nawet na rozjechanej trawiastej drodze jak popada to dodatkowy napęd sie przyda. Blokada mostów tylko po to żeby na ryby dojechac chyba mija sie z celem. Druga sprawa to koszta. Za 20tys mam auto z małym przebiegiem, z klimą, skórami i grom wie co tam jeszcze. Oczywiśćie jak każdy samochód ma jakieś wady ale generalnie mi pasuje. Jakbym mial więcej kaski to pewnie wciągnałbym pajero jak ma Igor ale nawet On mówi że to słabizna tak przy okazji to wylalibyście jakąś asfaltówkę na tym Zieleniewie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 tak przy okazji to wylalibyście jakąś asfaltówkę na tym Zieleniewie A po co jak masz Freelandera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saalar Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 osz Ty niedobry Przypomina mi sie jak któregos roku wyciagał mnie tam ktos z tej łąkowej prostki. niby fajnie było az niezawodna mazda6 siadła na pierwszym lepszym dołku. wiązaliśmy wtedy kilka linek razem bo nie było jak wyciagnąć. Jestem pewny że znasz bo to Twoje tereny. To chyba był jakis discovery w kolorze kawy. /bestyja jednym słowem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi