welpa1809 Opublikowano 26 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 Przecież Rumunkę produkują w automacie i z 2 litrową benzyną jeździ całkiem fajnie. Jednak jest małe ale kupi się ją poza granicami EU. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 26 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 Z dieslem w automacie też jest. Fajnie jakby włożyli silnik diesla 2.0 bo w długiej trasie 1.5 może męczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven88 Opublikowano 26 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 Ja mówię o połączeniu napędu 4x4 z automatem, a takiego do tej pory nie było na żadnym rynku. W UE od 2018 ze względu na WLTP nie ma w ogóle automatu w ofercie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 26 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 Ja mówię o połączeniu napędu 4x4 z automatem, a takiego do tej pory nie było na żadnym rynku. W UE od 2018 ze względu na WLTP nie ma w ogóle automatu w ofercie.Oświeć mnie o co chodzi bo ja kojarzę wiele modeli aut w automacie i z napędem 4 x 4. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 26 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 (edytowane) Maciek mój kolega Rosjanin jeździ 2 litrową benzyną w automacie i nazywa się to renault duster. Ale czy ma 4x4 to ręki nie dam sobie chlasnąć,napiszę do niego i się dowiem.Sławek chodzi o dustera. Edytowane 26 Stycznia 2020 przez Paweł J 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven88 Opublikowano 26 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 Wiem, że był taki twór na m. in. na rynek rosyjski i południowoamerykański, ale 4x4 tam nie było:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 26 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 Oświeć mnie o co chodzi bo ja kojarzę wiele modeli aut w automacie i z napędem 4 x 4.No właśnie, o co chodzi? Czy ja czegoś nie rozumiem? Przecież 4x4 i automat to nic nowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 26 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 W dusterze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 27 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2020 Raczej nie na ryby ale może ktoś się orientuje jak jest z dostępnością w PL lub u sąsiadów - BMW 740 V8 Diesel ( silnik M67 ) E38 SWB ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 27 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2020 BMW param param param param 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasR Opublikowano 27 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2020 (edytowane) BMW param param param param Fajnie ,że klatkę skrócili bo na początku wyglądała beznadziejnie Edytowane 27 Stycznia 2020 przez M a r a s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil8636 Opublikowano 28 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2020 (edytowane) Mój wózek na rybki Edytowane 28 Stycznia 2020 przez kamil8636 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 28 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2020 jakies opinie o skodzie yeti w dieslu 140 lub 170 km , coś takiego szukam o silniku trochę już czytałem że ma dość dobre opinie , bardziej nurtuje mnie stan blacharki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jbk Opublikowano 28 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2020 jakies opinie o skodzie yeti w dieslu 140 lub 170 km , coś takiego szukam o silniku trochę już czytałem że ma dość dobre opinie , bardziej nurtuje mnie stan blacharkiMam z 2011 roku. Problem jest z drzwiami. Nie są ocynkowane. Od uderzeń kamieni robią się bąble pod lakierem. Mam już takie trzy lub cztery. Łatwo to wyłapać przy oględzinach. Reszta karoserii nie sprawia problemów. Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 28 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2020 Yeti byle nie benz. Znajomy miał nowke i silnik umarł 2x. Ja mam diesla 140 w scout i ponad 60km w rok sandał podłoga głupoty na Maxa zero dolewek oliwy. Costam rdzy wylezie pewnie spod nakładek ale to pestka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 28 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2020 170 w pasku z 11r miałem. Dałem ojcu już ma 370tkm jezdzi jak zly zero problemow katowalem go strasznie wszelkie rekordy pobite. Das Auto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 28 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2020 Mam z 2011 roku. Problem jest z drzwiami. Nie są ocynkowane. Od uderzeń kamieni robią się bąble pod lakierem. Mam już takie trzy lub cztery. Łatwo to wyłapać przy oględzinach. Reszta karoserii nie sprawia problemów. Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalkadrzwi tylne czy przód także , dwie oglądałem to tylko na tylnych miały , pewnie jak by nadkole głębsze było to tego by nie byłoco do silnika tylko diesel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jbk Opublikowano 28 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2020 drzwi tylne czy przód także , dwie oglądałem to tylko na tylnych miały , pewnie jak by nadkole głębsze było to tego by nie byłoco do silnika tylko dieselChyba tylko tylne. Mam w dieslu , 140 KM, z haldexem i pakietem offroad. Dla mnie na tą chwilę samochód idealny do moich potrzeb. http://forum.skodaclub.pl/forum-skoda-yeti/pryszcze-na-tylnych-drzwiach-t6512.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
albercik2 Opublikowano 28 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2020 Panowie potrzebuje wiedzy kogoś kto posiada lub zna Forda galxy 2019. Nigdzie nie mogę znaleźć wymiarów tylnej klapy ani wysokości bagażnika. Muszę zamówić żonie auto a warunek to miejsce na wózek inalidzki który musi miescić się bez składania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 28 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2020 Albercik wyślij zapytanie do Forda, ewentualnie zadzwoń, napewno mają pełną wiedzę na temat oferowanych aut. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
albercik2 Opublikowano 28 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2020 (edytowane) Wiedzę mają i olewcz stosunek, od trzech tygodni czekam na odpowiedź a nie ma w okolicy auta demonstracyjnego żebym mógł zmierzy. Edytowane 28 Stycznia 2020 przez albercik2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasR Opublikowano 28 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2020 Wiedzę mają i olewcz stosunek, od trzech tygodni czekam na odpowiedź a nie ma w okolicy auta demonstracyjnego żebym mógł zmierzy.Pewnie salon ? Zlokalizuj gdzieś na oto moto ,allegro te auto co mają go fizycznie na placu czy też w komisie i poproś o zmierzenie. Może być używane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 29 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2020 WitamCzy znalazłby się ktoś, kto wyliczy utratę wartości aut po 3 i 5 latach? Proszę o priva chętnych Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabriel Kozdraś Opublikowano 29 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2020 W Częstochowie maja w salonie używanego Galaxy z 2018 roku - a to chyba ta sama wersja co 2019. Zadzwoń i zapytaj - Frank Cars Czętochowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 30 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2020 Cześć. Czy korzystał może ktoś z Was z usług firmy Dobra Strona Mocy? Firma specjalizuje się w imporcie aut z USA. http://www.dobrastronamocy.pl/ Ojciec chce ściągnąć fajną RAVkę za ich pośrednictwem ale próbuję ustalić czy nie właduje się na jakąś minę. Na FB recenzje mają pochlebne ale wiadomo, jak to czasami z tym bywa... Z góry dzięki za opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi