grzegorzyk Opublikowano 27 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2020 Fajne pole ????Pole Marysi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koza11 Opublikowano 27 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2020 Pole Marysi.Eee tam- przeca liny z tego ukręcą a ziarnka karpiarzom sprzedadzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 27 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2020 Zabawka grubszego kalibru,ciężko zaliczyć wklejkę ale jak się zdarzy to kinetyk nie pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małkociniak Opublikowano 27 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2020 (edytowane) Panowie, Prośba o podpowiedzi - wasze typy. - Do wydania ok 25 tysia- 4 x 4- Auto będzie służyło do ciągania 4m łodzi alu- slipy betonowe, czasem jakaś twarda plaża, - raczej nie będę się nim zapuszczał w zalane łąki i inne habazie. - nie będzie służyło do jazdy na co dzień, tylko łódkahttps://www.autoscout24.ch/de/d/jeep-cherokee-suv--gelaendewagen-2001-occasion?vehid=7827673&sourceid=12&fbclid=IwAR1VIEkNyTt_f7tbg6eIhNboIuD8nu2OLjRHkliT5JjH5nbVBDooEWNrr90Więc info: 51155111126000 PLN już po opłatach w PL. Edytowane 27 Lipca 2020 przez Małkociniak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 27 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2020 Octavia scout hehhe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Olsztyn Opublikowano 28 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2020 Octavia scout hehheOstatnio zakopałem się na plaży Fiatem Fiorino. Kolega mnie wyciągał taką Skodą w automacie. Poszło bez problemu mimo że były drobne kamienie i pod nimi mokry piasek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Ja ostatnio zapomnialem ze skodziana to nie Samurai i z piachu wodowalem sie na wiśle... popłynąłem łowić a skodziana została w Wiśle hehe. Rano pomyślunek i razem z passkiem b5 syncro 8x8 daliśmy radę. Hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2020 (edytowane) Pytanie do posiadaczy Nissana Qashqai II. Czy warto się tym autem zainteresować?To samo pytanie do posiadaczy Forda Kuga II. Edytowane 10 Sierpnia 2020 przez Artek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polny Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Mam Forda I dużo u nas w pracy osób miało I i II i to auto jest w 100 % godne polecenia. Zero problemów. Jeden z najlepszych diesli na rynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Mam Forda I dużo u nas w pracy osób miało I i II i to auto jest w 100 % godne polecenia. Zero problemów. Jeden z najlepszych diesli na rynkuA którego diesela polecasz najbardziej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polny Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2020 2.0 TDCI a czy 140 czy 160 km nie ma znaczenia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2020 2.0 TDCI a czy 140 czy 160 km nie ma znaczeniaTeż mam ten silnik w S-Max. 163 KM zrobione na 200 . Sprawdzona konstrukcja koncernu PSA praktycznie bez felerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Też mam ten silnik w S-Max. 163 KM zrobione na 200 . Sprawdzona konstrukcja koncernu PSA praktycznie bez felerów.Ten motor montowany jest też chyba w Volvo v60. Jest bardzo chwalony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Tylko trzeba uważać bo do któregoś roku Ford montował silniki swojej konstrukcji 2,0 TDci a tamte są gorsze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polny Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Z tego co się orientuję to akurat Kuga nie dostawała tych Fordowskich wogole. W mondeo na pewno s-max itd ale kuga nie. Jeżeli się mylę to proszę o poprawienie ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Nie mylisz się. Po 2010 (a chyba nawet wcześniej) Ford nie montował już swoich diesli, ani 1,8 ani 2,0.Mam mundka 2,0 140 KM. Jedyny mankament to dpf ale do ogarnięcia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polny Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Nie żebym się znał na motoryzacji ale zastanawiając się nad kuga mocno prześwietliłem ???? teraz na pewno będę zmieniał na II i marzy mi się automat do takiego auta ale wszyscy odradzają te Powershift ☹️☹️ miał ktoś z tym styczność? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerwz Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2020 W 2007 fordowskie cudo było montowane równolegle z silnikiem PSA. Później już tylko PSA. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 W 2007 fordowskie cudo było montowane równolegle z silnikiem PSA. Później już tylko PSA.1,8 tdci 125 km było jeszcze w 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapi81 Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 (edytowane) Nie żebym się znał na motoryzacji ale zastanawiając się nad kuga mocno prześwietliłem ???? teraz na pewno będę zmieniał na II i marzy mi się automat do takiego auta ale wszyscy odradzają te Powershift ☹️☹️ miał ktoś z tym styczność?Ja mam w Mondku jazda to bajka, ciekawe jak z zywotnoscia tego ale do 300 000 km powinna dać radę ( przynajmniej niektóre tyle kręcimy) Edytowane 11 Sierpnia 2020 przez kapi81 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerwz Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Dwu litrówki. 1.8 nie doczekało się aż tak felernego osprzętu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polny Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Tylko tutaj znowu ponoć te skrzynie co są w kudze to nie to samo co w mondku. Te w kudze są jakieś nowsze i podobno bez porównania gorsze od tych np.w mondkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapi81 Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Nie wiem ja mam powerschifta w Mondku 6 biegowego i rewelka w rangerze mam 10 biegowego hydrokinetyka i jest gorzej, chociaż bez tragedii, ale ponoć dłużej pochodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zandermafija Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Użytkuje ktoś może Duster'a 1.5Dci 4x4? Zastanawiam się nad tą Dacia jako samochód na codzień i na ryby. Jak wygląda sprawa ze spalaniem i jazda po bezdrożach ciągnąć przyczepke z łódką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven88 Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2020 (edytowane) Fajne i uniwersalne auto. Oczywiście jeśli zaakceptujesz jakość wykończenia środka, bo szału nie ma. Ten diesel 1,5 to sprawdzona konstrukcja Renault. Spalanie jest niskie, tzn. ok. 5-7 l trasa, 6-8 l miasto i nie mówię o trybie emeryt. Spory prześwit, skuteczny napęd AWD konstrukcji Nissana, trwałe zawieszenie i tanie części. Zakładasz opony typu AT i nawet w konkretniejszym terenie da radę. Moim zdaniem Duster to bardzo dobra opcja dla kogoś kto chce mieć tylko jedno auto i na ryby i na co dzień. Edit: Rozkmiń też benzynowy 1.3 TCE 150 km. To silnik zrobiony przez Renault z Mercedesem (wkładają go m. in. do nowej A klasy). Spalanie odpowiednio większe, ale kultura pracy adekwatna dla benzyny. Edytowane 16 Sierpnia 2020 przez Maciek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi