Witam wszystkich. W zwiazku z moim sierpniowym wyjazdem do Szwecji nad jezioro Ivosjon (mam swiadomosc ze nie jest to najlepszy termin na szczupakowe podboje szwedzkich jezior ale tylko na ten okres udalo nam sie ze znajomymi zgrac z urlopami ) chcialem zasiegnac troche informacji na temat trollingu. Jestem swiadom faktu ze o takiej porze roku wlasnie ta metoda najlepiej bedzie szukac szczupakow a prawde mowiac jeszcze nigdy nie mialem okazji trollingowac.Prosze o rady na temat techniki, sprzętu oraz przynet.
Pytanie
jacavip
Witam wszystkich. W zwiazku z moim sierpniowym wyjazdem do Szwecji nad jezioro Ivosjon (mam swiadomosc ze nie jest to najlepszy termin na szczupakowe podboje szwedzkich jezior ale tylko na ten okres udalo nam sie ze znajomymi zgrac z urlopami
) chcialem zasiegnac troche informacji na temat trollingu. Jestem swiadom faktu ze o takiej porze roku wlasnie ta metoda najlepiej bedzie szukac szczupakow a prawde mowiac jeszcze nigdy nie mialem okazji trollingowac.Prosze o rady na temat techniki, sprzętu oraz przynet.
Z gory dziekuje wszystkim za pomoc.
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi