kogut Opublikowano 29 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 Witam Wszystkich.Po wielu artykułach o rodbuildingu sam postanowiłem coś wykręcić.Padło na Batsona IMB 784 ,ponieważ głównie łowię sandacze,a pozatym udało mi się kupić blank w promocji od p.Irka(SPINROD).Wyszło coś takiego 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 29 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 29 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 29 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 Fajny dolnik Mam wrażenie, że troszkę mało lakieru dajesz poza krawędzią omotki. Byłoby super, gdybyś wstawił większe zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 29 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 Cześć,Zwiększyłem limit wielkości załączników x2. Teraz możecie umieszczać większe zdjęcia. Kijek bardzo fajny! PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 29 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 Bardzo ciekawy projekt rękojeści. Taka mieszanka materiałów, ale nie bije po oczach i ładnie się komponuje. Bardzo fajny.No i jak na pierwszy ukręcony kij to wygląda super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 29 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 Dzięki chłopaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garowy Opublikowano 29 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 29 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 Jak to jest pierwszy kij, to pomyślcie jakie będą następne! Gratulacje @kogut, dzięki że się podzieliłeś z nami. Mam nadzieję że te artykułu, które Cię zainspirowały to były równiez artykuły na jerkbait.pl Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 30 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Oczywiście że na jerkbait.plgarowy-pierścionki u p.K.Zielińskiego w Fishing Art. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 30 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 No, teraz to inna bajka, wreszcie coś widać Sam realizuję raczej warianty minimalistyczne (z wrodzonej niechęci do wzmożonego wysiłku twórczego), więc tym bardziej docieniam wkład pracy. Ładny kij. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 30 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Kurczę! Ja nie lubię dzielonych rękojeści, ale to jest naprawdę ŁADNE! Gratuluję!Pzdr,Fatso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adis Opublikowano 30 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 No, no, no, to się kolego spisał Pięknie to wygląda a, rzeczywistości pewnie ze 100 razy lepiej. Gratuluję bo jest czego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 25 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 Pora by coś pokazać.Batson ist993 w wersji ekonomicznej.Pianka plus forecasty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 25 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 25 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 Shikari PC602 8-15LB 5-18gr zrobiony pod korbę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 25 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 25 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 26 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 No @Kogut design jak dla mnie jest the Best!!!!!Jak nie przepadam za rękojeściami dzielonymi to jestem pod wrażeniem .Chyba sam nie wierzysz w to co zrobiłeś . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 26 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 Jozi, Wędeczka króciutka robiona z myślą o belly boat,ale spokojnie ogarnia koguty do 18gr i kilkanaście psów już wyjechało.A ta imitacja drewna.... każdy marzy o odrobinie luksusu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 26 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 Bardzo zmyślne kijaszki . Tak jak i Jozi nie gustuję w dzielonych, ale IST 993 bardzo mi podpasował. Wszystko pięknie się zgrało. Robota ze smakiem.A ta drewniana wstawka - ,ja na to nie wpadłem.. pozdrawiam Artur 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 1 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 Ostatnio znów zostałem szczęśliwym posiadaczem blankuSHIKARI SHX,tym razem jest to spin jig sześciostopowy.PSJ 602,od 3,5gr do 10,5gr,6-12lb.Ubrany w piankowy IPS-DU3-16S,alconite. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi