kogut Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Przyszedł czas na coś z krajowego podwórka,blank FA VEGTER BORON 7'0" SS7010,uzbrojony w alconite K.Blank niesamowicie szybki,pracujący szczytem,pięknie przechodzący w parabolę pod ciężarem.Niesamowicie czuły(stawiam go na równi z K2),co zaskakujące sam blank dupy nie urywa,dopiero po uzbrojeniu odkrywa swoje zalety.Gumki 2" z główkami 5g lecą po horyzont,15g+guma nie robi na nim wrażenia,blaszki i wobki pięknie prowadzi.Świetne narzędzie do połowu pstrągów,grubych okoni nie bojący się przyłowu szczupakowego,sandaczowego. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 i foty ugięcia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
picen7 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Piękne kijki składasz. Dasz radę wrzucić jakieś fotki z ugięciem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olek520 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Ładny kij, ugięcie i dziara:) Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
picen7 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Uprzedziłeś mój post Po uzbrojeniu kijek fajnie się wyważył czy leci lekko do przodu w porównaniu do innych blanków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Fajny patyczak Sprawdzales jakie w dolnym cw przynety obsluzy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 z Daiwą 205g,docelowo będzie sparowany z kręciołem 4000,więc będzie jeszcze trochę lepiej. Bałem się tego wyważenia bo sam blank bardzo leciał na pysk. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 od 1g +guma już spokojnie śmiga Naprawdę dziwny ten blank. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olek520 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Kogut, pytanko czy nowym tx-em robiłeś już testy rzutowe ? Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 od 1g +guma już spokojnie śmiga Naprawdę dziwny ten blank. Dziwny dziwny, ale fajny Mam takiego 20lb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Fajny to mało powiedziane,jest zajeb...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Przyszedł czas na coś z krajowego podwórka,blank FA VEGTER BORON 7'0" SS7010,uzbrojony w alconite K.Blank niesamowicie szybki,pracujący szczytem,pięknie przechodzący w parabolę pod ciężarem.Niesamowicie czuły(stawiam go na równi z K2),co zaskakujące sam blank dupy nie urywa,dopiero po uzbrojeniu odkrywa swoje zalety.Gumki 2" z główkami 5g lecą po horyzont,15g+guma nie robi na nim wrażenia,blaszki i wobki pięknie prowadzi.Świetne narzędzie do połowu pstrągów,grubych okoni nie bojący się przyłowu szczupakowego,sandaczowego.Kij marzenie , ale dowaliłeś WOW. Prześliczny projekt i o to chodzi w tym R.B . Uwielbiam Vegtery ale w tym wykonaniu to już jest mistrzostwo . :clappinghands: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 A dzięki,dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrcarp Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Super wykonanie gratuluje talentu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Kijek wysmakowany jak zwykle, widzę ze eksperymentujesz , fajny marbling na omotkach i dolniku.Mogłbym poprosić zbliżenie na omotki łączące składy- najchętniej w makro? dociekam techniki nanoszenia sreberka i złotka. Ciekawe.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zajebista ta pociapana omotka Masz swój styl,nie sposób pomylić twojego kijka w tłumie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 (edytowane) Dzięki Rałał.Artur @ark70,położyłem te lakiery eksperymentalnie prosto na zalakierowaną omotkę,wyszło fajnie,ale jednak mogłem zmieszać najpierw z lakierem do omotek.Lepiej można uzyskać efekt tak jakby lejącego się lakieru,nie dzieli się na części,tylko ładnie płynie za igłą.Taka próbka z mojego SHX-a: Edytowane 6 Kwietnia 2014 przez kogut 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Jeszcze jedno pytanko, robiles go dla siebie czy dla kogos np tutaj z portalu, bo jestem ciekaw jak bedzie sie sprawowal przy lowieniu kropkow. Chetnie bym poznal opinie za pare miesiecy, juz po dobrych testach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Robiony dla forumowicza,tylko myślę,że bardziej będzie pracował z gumami(kogutkami) na lekko za sandaczem,co myślę ,że mu będzie odpowiadać(blankowi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Wiec, moze jak mu sie uda wyskoczyc na pstagi to sie z nami podzieli wrazeniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Dzięki Rałał.Artur @ark70,położyłem te lakiery eksperymentalnie prosto na zalakierowaną omotkę,wyszło fajnie,ale jednak mogłem zmieszać najpierw z lakierem do omotek.Lepiej można uzyskać efekt tak jakby lejącego się lakieru,nie dzieli się na części,tylko ładnie płynie za igłą.Taka próbka z mojego SHX-a:Tak też jest ciekawie- fajne ciapki, efekt płynięcia polepszysz , jak mówisz rozrabiając pigment przed położeniem z lakierem, można też dodać spirytusu do bazy (lakieru położonego na omotkę) co znacznie rozrzedzi lakier, i uzyskasz efekt przenikania się barw.Możliwości jest sporo .Dzięki za zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Wiem,że ciekawie dlatego właśnie ten eksperyment.Trzeba szukać,szukać,szukać ,bo tak cały ten R.B. szybko by się znudził. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Taki Bluesowy projekcik dla forumowego fana DŻEMU w dwudziestą rocznicę odejścia RYŚKA RIEDLA do krainy BIAŁYCH KONI. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 (edytowane) . Edytowane 14 Kwietnia 2014 przez kogut 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Lipiec Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 NO SZCZĘKA OPADA!!!!!! , szacun bawiłem się w marbling ,ale to to już masakra, czy to na moim insercie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi