Jasiek170476 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Coś pięknego, może mi na przyszły sezon byś coś wymyślił w Harleye... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 (edytowane) Tak Piotrze,dlatego właśnie potrzebowałem czarny :)A szczęka to opada przy Twoich projektach. Edytowane 14 Kwietnia 2014 przez kogut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Piotrek,nie widzę żadnego problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiek170476 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Super trzymam Cię za słowo, ale to na spokojnie późną jesienią będziemy myśleli i projektowali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Oki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 A mi nie opadła , spodziewałem się czegoś w ten deseń, ale że aż tak..Marbling bardzo, bardzo wysmakowany, kolory przenikają się tak jakby wszystko było w ruchu- robi wrażenie!Bajerancki opis i miejsce opisu nietuzinkowe, do tego lakierowany uchwyt.. Kogucie, tylko ten kapsel dałbym czarno biały.Ogólnie projekt arcyciekawy, wykraczający poza schematy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 (edytowane) Artur,też myślałem aby polakierować kapsel,tylko trochę obawiałem się tego,że przy odkładaniu na łodzi może z czasem wyglądać nieciekawie.No cóż jak Jurek będzie chciał,można to zawsze jeszcze wykonać Uchwyt lakierowany w FISHINGRODS Edytowane 14 Kwietnia 2014 przez kogut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Rewela projekt Odjechales chlopie... Co palisz i gdzie mozna kupic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Bardzo odważny projekt,- mnie się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Artur,też myślałem aby polakierować kapsel,tylko trochę obawiałem się tego,że przy odkładaniu na łodzi może z czasem wyglądać nieciekawie.No cóż jak Jurek będzie chciał,można to zawsze jeszcze wykonać Uchwyt lakierowany w FISHINGRODSW pakiecie możesz koledze wydziergać na drutach maleńki kocyk jako podkładkę pod kapsel ,ot taki wariant niezależnej wyplatanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Efekt dosłownie oszałamiający ,piękna robota.Tylko ta korkoguma na końcu jakoś nie bardzo pasi. Nie lepiej było zakończyć pianką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jumika.J Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 ŁUKASZ JESTEŚ ARTYSTĄ W R.B " Zawsze warto BYĆ CZŁOWIEKIEM " R.Riedel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giaur27 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Świetny projekt ciekawie wykraczający poza utarte schematy.Brawo o to chodzi w tej całej dłubanine Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Dzieło sztuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 (edytowane) Dzięki chłopaki.Jurek,niech służy dobrze. Edytowane 15 Kwietnia 2014 przez kogut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zaajeebiiistyy. Ale jak pisał Artur ,czarny kapsel z tyłu byłby w dechę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Piękny tematyczny kij. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja 2 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Łooooooooooo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antilag Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 MEGA, naprawde mega! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Teraz czas na "lajcika" , blank Phenix Dragon FLY DFX-801 1-7LB 0,8g-7g ubrany w matchowe MinimyPB.Fajna wykałaczka okoniowa,zachowująca się jak wklejka,choć nią nie jest.240cm w jednym kawałku,ścięte o 5cm(transport) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 (edytowane) No i to narazie tyle z R.B.,trzeba trochę się zająć przynętami,bo puchy w kurniku Edytowane 16 Kwietnia 2014 przez kogut 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dhunncik Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 rób przynęty !! nigdy mało a jak za dużo to dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 21 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Znów wykałaczka okoniowa,blank Phenix FX661-1,ubrany w minimy Match i L.Świetny leciutki kijek to wszelkiego rodzaju paprochów. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Bardzo ciekawy projekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 A nie myslales o zrobieniu rear gripu podobnie do butt grip? Fajniej by sie komponowalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi