kogut Opublikowano 21 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Pewnie tak,ale mnie bardziej podoba się takie połączenie "azjatyckie" pianki z korkiem na rękojeści. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Ano ano, jeden lubi mulatki drugi azjatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 21 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Jeden ogórki,drugi ogrodnika córki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Super robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mteszl Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Eee piękne to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdziam_78 Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 SZACUNEK za koncepcje i wykonanie Wysłane z mojego Lenovo A820 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 22 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Dzięki koledzy,dzięki.A teraz kierunek Turawa,oby głowy nie urwało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 22 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 O tego typu wędkach wiem bardzo mało ale ten ręczny popis podoba mi się ze względu na brak literowych kulfonów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdziam_78 Opublikowano 1 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Czy możesz napisać coś o tym jak się sprawują przelotki MicroWave, które zalożyłeś do Batsona? Czy to dobre rozwiązanie, warte montażu na lekkiej sandaczówce? Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 10 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 (edytowane) I znów się trafił projekt tematyczny.Wędka zbudowana ku pamięci największego fana DŻEMU,którego dane było mi poznać,a który przegrał walkę z rakiem i wędruje w "KRAINIE BIAŁYCH KONI" od kwietnia .Wędka dla forumowego kolegi, który też ma kilku przyjaciół w tej "KRAINIE" 4:06 MINUTA http://www.youtube.com/watch?v=IYDL0YAsumU Edytowane 10 Lipca 2014 przez kogut 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 10 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 (edytowane) To juz na sztuke przechodzisz widze A jak lezy ten uchwycik w lapce? Bo tak mysle zastosowac do nastepnych projektow Edytowane 10 Lipca 2014 przez DelTor0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 10 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Powiem Ci że bardzo fajnie w łapce leży 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 10 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 (edytowane) Kogut z Waści, Panie @kogut Edytowane 10 Lipca 2014 przez popper 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdziam_78 Opublikowano 10 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Szczękę zbieram z ziemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiek170476 Opublikowano 10 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 (edytowane) Kozacki kijek, też był czas, że notorycznie słuchałem Dżemu i śmigałem na Harleyu Edytowane 10 Lipca 2014 przez Jasiek170476 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 ..klasa!!!... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 12 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 Dwa MHX,Pierwszy to SPINJIG SJ782 ubrany w minimy Match+LDrugi to MB782 w S6 Alpsa Uchwyty,ulubione DNPS 16 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 12 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 (edytowane) MB782 Edytowane 12 Lipca 2014 przez kogut 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mc.D Opublikowano 12 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 Gdy pięć miesiący temu przyszedł mi do głowy pomysł zrobienia pierwszego kijka, to przy zerowym doświadczeniu założyłem że ma być on jak kobieta.Oprócz tego że świetnie gotuje to ma klimatycznie wyglądać.W Twoich kijkach jest klimat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 12 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 Fajne projekty i klasowa kaligrafia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 12 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 MACIEJ,kurcze dałeś mi do myślenia........muszę popracować nad tym ,by jeszcze gotowały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 12 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 MACIEJ,kurcze dałeś mi do myślenia........muszę popracować nad tym ,by jeszcze gotowały No i bardziej sexy, niż klimatyczna 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 14 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Matagi TR76 230cm 7-21g 10-16lb uzbrojony w DPS i minimy TICHFajny,ostry blank sandaczowy z dobrym zapasem mocy i szybkim szczytem. Nada się i na łódź i z brzegu. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 14 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 ugięcie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdziam_78 Opublikowano 14 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Łukasz..... nie wypada komentować, ale dla mnie bomba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi