kogut Opublikowano 14 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Marcin,i o to właśnie chodziło by Tobie się podobało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdziam_78 Opublikowano 14 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 DZIĘKUJĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 14 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 ugięcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 14 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 (edytowane) Też Waldku tak myślę, że ugięcie Edytowane 14 Lipca 2014 przez kogut 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilobear Opublikowano 14 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Ja zawsze twierdziłem że ta seria to idealne blanki sandaczowe z brzegu i z łodzi. Posiadam do 7g i do 14g i jestem mega zadowolony. I chyba sobie zamówię najmocniejszy pod koguta z brzegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paawelek83 Opublikowano 14 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Ja zawsze twierdziłem że ta seria to idealne blanki sandaczowe z brzegu i z łodzi. Posiadam do 7g i do 14g i jestem mega zadowolony. I chyba sobie zamówię najmocniejszy pod koguta z brzegu. Napisz coś więcej o tym do 7g jeśli możesz.Możesz na priv, żeby koledze wątku nie zaśmiecać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 15 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Robota jak zwykle świetna, ale ugięcie piękne. Wszystkie Matagi jakie pojawiły się do tej pory powalały... Panowie a jak ocenicie opis blanku i realny cw? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 15 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Jak dla mnie żywioł tego blanku to 15g+guma 3" przy agresywnym podbiciu,oczywiście da sobie radę i więcej.W dole myślę że już dobrze zapracuje przy 7g+3", od 10g będzie komfort. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 15 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Przelotki to Alps Cirkonium? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 15 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Ale o który Ci Waldku chodzi kij? Matagi w minimach TICH, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 15 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Ale o który Ci Waldku chodzi kij? Matagi w minimach TICH,I już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdziam_78 Opublikowano 16 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Matagi TR76 230cm 7-21g 10-16lb uzbrojony w DPS i minimy TICHFajny,ostry blank sandaczowy z dobrym zapasem mocy i szybkim szczytem. Nada się i na łódź i z brzegu. Fotki nawet w połowie nie oddają faktycznego wyglądu, kij jest piękny. Po prostu piękny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 16 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 O, i o to chodziło,aby się właścicielowi podobał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdziam_78 Opublikowano 16 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Jeszcze raz Wielkie Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 16 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Jeszcze raz Wielkie DziękiA on ci już Twój jest ?????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 16 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 (edytowane) Jak dla mnie żywioł tego blanku to 15g+guma 3" przy agresywnym podbiciu,oczywiście da sobie radę i więcej.W dole myślę że już dobrze zapracuje przy 7g+3", od 10g będzie komfort.Dość wąsko dzięki za info! Fotki nawet w połowie nie oddają faktycznego wyglądu, kij jest piękny. Po prostu piękny.Koniecznie zdaj relację z "pola bitwy"! Edytowane 16 Lipca 2014 przez Maciek_7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdziam_78 Opublikowano 16 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 A on ci już Twój jest ??????????Tak, dziś w paczce do mnie dotarł. Może jutro uda się potestować. Zdam relację. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 17 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 (edytowane) Maciek,wąsko nie wąsko,spokojnie można i w dole ciepać niżej, jak i w górze na więcej pozwala ten blank ,opisałem gramaturę w której moim i tylko moim zdaniem najlepiej będzie pracował. Ja wolę zawsze mieć dwa kije na łodzi niż starać się komfortowo łowić jednym kijem w zakresie 5-30g. Edytowane 17 Lipca 2014 przez kogut 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdziam_78 Opublikowano 23 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Jak dla mnie żywioł tego blanku to 15g+guma 3" przy agresywnym podbiciu,oczywiście da sobie radę i więcej.W dole myślę że już dobrze zapracuje przy 7g+3", od 10g będzie komfort.Łukasz, dokładnie tak jak mówisz, komfort 10-15g główka + 3", da się od 7g-20g główka + 3", ale 17g to rozsądna górna granica. Przy podbiciu pracuje dosłownie 10cm szczytu, przy tym blank bardzo elektryczny. Muszę zejść z grubością plecionki to może poprawią się z lekka parametry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 23 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Tak właśnie mi się wydawało A były jakieś rybki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdziam_78 Opublikowano 23 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Nic o czym warto wspominać. Wiatr dmuchał z taką siłą, że jedynie troll miał sens. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 14 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 MHX S842-2 213cm 4-8lb 1,7-9gTaki minimalistyczny projekcik z komponentów z odzysku.Fajna lekka wykałaczka okoniowa. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 14 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Teraz na warsztacie podlodówka i 10funtowy Shikari SHX na pstrąga na jurajskie ciurki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 14 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 O tym Shikari SHX, to napisz wiecej Gdzie dorwales to cudo? Z tego co pamietam to zbankrutowali jakis czas temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 14 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Na wiosne Łukasz miał wyprzedaż blanków zza szafy Były Shikari i ATC w atrakcyjnych cenach,strasznie lubię te SHXy,choć poprzednie dwa 6stopowe sprzedałem,bo na łódź przesiadłem się na TXy w castach. Jednak na ciurki sobie sprawiłem tego SHXa PSJ 661 6-10LB 3,5-10g.Suszy już się,może jutro z wieczora wstawie foty.Świetny kijek z pięknym ugięciem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi