Skocz do zawartości

projekty koguta

kogut

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...

Shikari SHX PSJ-661 6-10LB 3-10G,ubrany w uchwyt SKSS16 z insertem drewnianym,korek flor+korkoguma,przlotki SIC w tytanowych ramkach.

Pozostałe foty bazgrołów,w rzeczywistości kolory są bardziej żywe,przenikające się.

post-47230-0-50314600-1419932059_thumb.jpg

post-47230-0-48619900-1419932064_thumb.jpg

post-47230-0-66002000-1419932071_thumb.jpg

post-47230-0-95622200-1419932078_thumb.jpg

post-47230-0-71013600-1419932088_thumb.jpg

post-47230-0-82878200-1419932093_thumb.jpg

Edytowane przez kogut
  • Like 8

No i to jest właśnie rodbuilding na własne potrzeby ;) Projekt wyróżnia się oryginalnością, to na pewno. Kolory.. to już rzecz gustu :) marbling na omotkach.. osobiście pokusiłbym się o jakiś jednolity w miarę powtarzalny wzór.. ale skoro ..

Cóż poradzę,lubię taką Cepelię :)

..to najważniejsze że zamierzony efekt osiągnięty. 

A ze dwa słowa o blanku można?;)

Artur,Łukasz miał na wiosnę wyprzedaż blanków zza szafy :)

Bartek, stronę wcześniej jest coś skreślone i są foty ugięcia,kijek pod pstrągi na małe ciurki,wobki 5-7cm,obrotki 1-2,kogutki.Myślę ,że idealny by był też na zaporowego okonia z 4-8g+guma,kogutki 10g(nie bojący się przyłowu sandaczowego,szczupakowego),tylko tu już mam casta,ale kuzynek będzie go testował.

O widzisz Mariusz,i w tym kierunku pójdę w jakimś następnym projekcie,albo jeszcze w ognie piekielne. :rockon: :bighair:

Dokładnie czerń z odcieniami czerwieni i żółci pasuje do korka jaki piany.Albo odcienie brązów i złota  :rolleyes: Tym bardziej ,że technikę masz dopracowaną i patyk prezentuje się świetnie. :)

Rafał,ja wiem,że pasuje tylko to już wszystko ktoś robił,a mnie akurat oto nie chodzi,aby powielać coś co już widziałem.Pewnie komuś zrobię jak będzie miał życzenie :)

I myślę ,że właśnie marbling powinien wychodzić poza utarte schematy wędzisk typu srebrno,złote ozdoby,czarna pianka,lub korek(czyli schematycznie ma być stonowane). Jakaś zjechana odmienność też jest potrzebna ;) .

Edytowane przez kogut

Rafał,ja wiem,że pasuje tylko to już wszystko ktoś robił,a mnie akurat oto nie chodzi,aby powielać coś co już widziałem.Pewnie komuś zrobię jak będzie miał życzenie :)

I myślę ,że właśnie marbling powinien wychodzić poza utarte schematy wędzisk typu srebrno,złote ozdoby,czarna pianka,lub korek(czyli schematycznie ma być stonowane). Jakaś zjechana odmienność też jest potrzebna ;) .

W żadnym wypadku nie chciałem cokolwiek ujmować. Jakąkolwiek mieszankę kolorów byś nie użył, to gwarantuje, że w Ameryce, czy Japan juz był :) No poza rysunkiem, bo ten jest jak linie papilarne.

Zreszta we wszystkie gusta nie dasz rady wejść. Grunt, że Tobie pasi. Sam myślę o tym, ale kolorów trza zakupić i potrenować deko.

• 4 tygodnie później...

Tak nic nie ujmując , zauważę , że jest  związana z kazdym zdobieniem pewnego rodzaju automatyczna pułapka - dla mnie przynajmniej . Zaczynają trywialnie wyglądać przelotki i chwyt kołowrotka . Jakby były z gorszej bajki .. :)