DelTor0 Opublikowano 14 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 .Świetny kijek z pięknym ugięciem. Tez tak slyszalem, tylko praktycznie nie do dostania Czekam na foty, jak bedziesz mial chwile to jakies zdjecie ugiecia tez mozesz wstawic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 14 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Trochę marblingu na nim też się znalazło 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 15 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Kijki extra, jak dla mnie niedoscignione wzornictwo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 15 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Ugięcie SHIKARI SHX,fajny w miarę klejący szczyt,ale nie spolegliwy i zapas w dole by przytrzymać rybę przed zawadą. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 15 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 cd 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 15 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 i jeszcze taka fotka,dziś drugi lakier i z czasem pozostałe foty. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Extra sprawa .Cały czas sobie obiecuję,ale jakoś nie mogę się zebrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 15 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Rafał nic trudnego,zwłaszcza jak się kręci kijka pod siebie...........................a potem znowu coś przychodzi do łba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrus Opublikowano 15 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Nieźle to wyglada. Pobawiłes się troche. Ja chyba jeszcze nie dorosłem do tego. Może kiedyś ;-)BRAVO!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 30 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 (edytowane) Shikari SHX PSJ-661 6-10LB 3-10G,ubrany w uchwyt SKSS16 z insertem drewnianym,korek flor+korkoguma,przlotki SIC w tytanowych ramkach.Pozostałe foty bazgrołów,w rzeczywistości kolory są bardziej żywe,przenikające się. Edytowane 30 Grudnia 2014 przez kogut 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 30 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 (edytowane) cd Edytowane 30 Grudnia 2014 przez kogut 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankis Opublikowano 30 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Uwielbiam marbling. Trochę odjechałeś z jego kolorystyką do reszty ubranka tego kija, ale to rzecz gustu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 30 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Cóż poradzę,lubię taką Cepelię kijek dla siebie więc hulaj dusza,piekła nie ma 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Może trzeba w kolorki CAMO uderzyć z tymi omotkami ???? , ale to na rękojeści (pomiędzy korkami reargripu) jest fajne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 30 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 O widzisz Mariusz,i w tym kierunku pójdę w jakimś następnym projekcie,albo jeszcze w ognie piekielne. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shavt Opublikowano 30 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 No i to jest właśnie rodbuilding na własne potrzeby Projekt wyróżnia się oryginalnością, to na pewno. Kolory.. to już rzecz gustu marbling na omotkach.. osobiście pokusiłbym się o jakiś jednolity w miarę powtarzalny wzór.. ale skoro .. Cóż poradzę,lubię taką Cepelię ..to najważniejsze że zamierzony efekt osiągnięty. A ze dwa słowa o blanku można? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Ładniusi kijek, a marbling kojarzy mi się z sylwestrową fetą... Łukasz ,gdzie odkopałeś taki fajny blank??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 30 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Artur,Łukasz miał na wiosnę wyprzedaż blanków zza szafy Bartek, stronę wcześniej jest coś skreślone i są foty ugięcia,kijek pod pstrągi na małe ciurki,wobki 5-7cm,obrotki 1-2,kogutki.Myślę ,że idealny by był też na zaporowego okonia z 4-8g+guma,kogutki 10g(nie bojący się przyłowu sandaczowego,szczupakowego),tylko tu już mam casta,ale kuzynek będzie go testował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu42 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Te omotki dla mnie rewelacja,gratuluję pomysłu super....... to się nazywa dobre,właśnie o cos takiego chodzi.Fajnie zobaczyć coś nowego,innego zaczyna być ciekawie na tym Jerkbaicie. Pozdrawiam S.Gawełda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 31 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 O widzisz Mariusz,i w tym kierunku pójdę w jakimś następnym projekcie,albo jeszcze w ognie piekielne. Dokładnie czerń z odcieniami czerwieni i żółci pasuje do korka jaki piany.Albo odcienie brązów i złota Tym bardziej ,że technikę masz dopracowaną i patyk prezentuje się świetnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 31 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 (edytowane) Rafał,ja wiem,że pasuje tylko to już wszystko ktoś robił,a mnie akurat oto nie chodzi,aby powielać coś co już widziałem.Pewnie komuś zrobię jak będzie miał życzenie I myślę ,że właśnie marbling powinien wychodzić poza utarte schematy wędzisk typu srebrno,złote ozdoby,czarna pianka,lub korek(czyli schematycznie ma być stonowane). Jakaś zjechana odmienność też jest potrzebna . Edytowane 31 Grudnia 2014 przez kogut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 31 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 Czuć "duszę" w tym kiju, fajne proporcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankis Opublikowano 31 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 Rafał,ja wiem,że pasuje tylko to już wszystko ktoś robił,a mnie akurat oto nie chodzi,aby powielać coś co już widziałem.Pewnie komuś zrobię jak będzie miał życzenie I myślę ,że właśnie marbling powinien wychodzić poza utarte schematy wędzisk typu srebrno,złote ozdoby,czarna pianka,lub korek(czyli schematycznie ma być stonowane). Jakaś zjechana odmienność też jest potrzebna .W żadnym wypadku nie chciałem cokolwiek ujmować. Jakąkolwiek mieszankę kolorów byś nie użył, to gwarantuje, że w Ameryce, czy Japan juz był No poza rysunkiem, bo ten jest jak linie papilarne.Zreszta we wszystkie gusta nie dasz rady wejść. Grunt, że Tobie pasi. Sam myślę o tym, ale kolorów trza zakupić i potrenować deko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Kolego @kogut wrzuć ugięcia tych M1 które masz Bardzo jestem ich ciekawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Tak nic nie ujmując , zauważę , że jest związana z kazdym zdobieniem pewnego rodzaju automatyczna pułapka - dla mnie przynajmniej . Zaczynają trywialnie wyglądać przelotki i chwyt kołowrotka . Jakby były z gorszej bajki .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi