Kilobear Opublikowano 9 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Gratuluje kreatywności. Małe dzieło sztuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PablovelLoco Opublikowano 9 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Fajny.Kij wybitnie ''tematyczny'' wędkarsko i nie tylko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 9 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Hehe dobre Masz Kogucie pomysły ,trzeba przyznać Projekt super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas81 Opublikowano 9 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Kurde MHXa nachwalić się nie mogłem a tu taka zajefajna M1 Bardzo tematyczna :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 9 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 (edytowane) Rafał,dzięki.Staram się być jakiś inny,by może coś po mnie pozostanie Edytowane 9 Marca 2015 przez kogut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszD Opublikowano 9 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Powalasz i miażdżysz normalnie!!! Weny Tobie nie musowo życzyć, jednak życzę krocie.Nie martw się czy coś po Tobie pozostanie, skoro to co już jest, teraz budzi szacunek i podziw Łukasz gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adis Opublikowano 10 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 (edytowane) Ruda na myszach wymiata ale w realu wyglada 100 razy lepiej. Edytowane 10 Marca 2015 przez adis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shavt Opublikowano 10 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 .. Świetna, tylko.. -3 do czułości przy łowieniu na kacu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankis Opublikowano 10 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 (edytowane) Mam nadzieję, że reargrip jest wydrążony i można tam wlać małe co nie co, żeby o suchym pysku nie stać pod mostem Gratki. EDIT: Myślicie, że większy reargrip, tak jakieś 0,7 bedzie się rzucał w oczy? Bo na pewno świetnie wyważy wedkę, przynajmniej na początku łowienia Edytowane 10 Marca 2015 przez yankis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 10 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 MHX - dobór kolorystyczny i kompozycyjny w dobrym smakuPtaszor także Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 10 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Marek,nawet myślałem o zastosowaniu oryginalnej pięćdziesiątki Rudzielca(dolnik do flachy,zażywicowanie wlewu),ale waga przeraziła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 12 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 (edytowane) @januszD, to wszytko są moje wizje po rudej Edytowane 12 Marca 2015 przez kogut 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skius Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Pójdziesz na ryby na kacu,bedziesz lizał dolnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 12 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 (edytowane) Może i tak,lepiej lizać dolnik niż z braku ryb zwalać na pogodę. A... nie ja będę śmigał z tym Ptaszorem,tylko mój Przyjaciel,i znając jego zapał to już ochrzczony. Edytowane 12 Marca 2015 przez kogut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 22 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Nowy projekcik kapselka na dolnik . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 22 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Zrob sobie taki kapsel z kogutem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 22 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Chciałem z przynętą kogutem(bo też robię),to się ten mój grawer nie chce podjąć,leń.Czas poszukać innego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 22 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Kapsel jest w dechę ,tylko kijek tego spinningisty jakiś taki ubogi w przelotki na szczycie. Ciekawe co na to Twój grawer 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shavt Opublikowano 22 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Akcja à la tx spin a to gryzie się ze szczupakiem i trochę za mało przelotek w części szczytowej A na poważnie to kapselek niepotrzebny, z daleka widać że kijek z pod Twojej ręki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shavt Opublikowano 22 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 No widzę że nie tylko ja nie mógłbym spać spokojnie z tym spacingiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 22 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Tak myślałem,że mogę liczyć na Wasze wprawne oko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 23 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 (edytowane) Stwierdziłem,że zakochałem się w castach(bez pstrągów,tu jeszcze duża praca przede mną),a przez to pewien TX w spinie,o którym pisałem ,że na kilka lat ze mną zostanie,przeleżał zeszły sezon za szafą.Więc, co by mi się nie marnował mój ulubiony kijek,postanowiłem Go przezbroić w casta.Trochę to trwało,abym uzyskał to co chcę,ale czego się nie robi dla naszego hobby.Nie ukrywam ,że inspiracją był Megabass arms.Tylko jak tak wszystko zacząłem szlifować to naszła mnie taka wątpliwość,że skoro większość Japończyków i Amerykańców rzuca prawą ręką,a ściąga przynętę trzymając wędkę w lewej ręce to czy to wybranie uchwytu pod dłoń(PALCE) przez ITO ,ma się jednakowo do prawej i lewej dłoni?(Chyba,że stosują jak w multikach,albo left,albo rigth)Bo inaczej jakoś tego nie widzę,jeżeli jeden uchwyt zrobiono dla praworęcznych i leworęcznych,to kogoś z nich będzię uwierał,lub po prostu będzie świetna wygoda przy rzutach,nie koniecznie przy prowadzeniu przynęty(nigdy nie miałem Go w dłoni,tylko gdybam)Mój napewno nie będzię pasował do lewej ręki Uchwyt ACS 16,KOREK FLOR+pianka twarda(hypaloon,czy jakoś tak ,została mi jaszcze po Danielu z XRODS),blank TX 684C,przycięty do 6'3",przelotki atc tytan.Trochę ręcznego szlifu,ale Panowie........jak to leży w dłoni. :DA i tylko 88g. Edytowane 23 Marca 2015 przez kogut 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 23 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 . 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 23 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 23 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 I nazwałem GO ,Kogut snake Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi