ark70 Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Pięknie , po raz kolejny udowadniasz Łukaszu że warto jest pokombinować ,a efekt finalny.... trudno jest mi znaleźć właściwe słowo - prawdziwe Arte. i chylę czoło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Rewelacja!!! Piekna wedeczka Jakiego drzewa uzyles? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 23 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 @Del Toro,to zwykły korek flor, zbejcowany,przecierany itp.cały spilit waży 6,5g 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 23 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Artur,nie bądź skromny,bo do Twego lakieru to jeszcze przede mną dużo,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,pracy.Ale się uczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jammaey Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Majstersztyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 @Del Toro,to zwykły korek flor, zbejcowany,przecierany itp.cały spilit waży 6,5g Kurcze, a myslalem ze drzewo jakies strugales Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 23 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Del Toro,też mi się podoba,a waga robi swoje.Pewnie z jednolitego kawałka drzewa ,by wyglądało ładniej,ale właśnie ta waga.Choć jest pewne drzewko ,które bardzo mało waży,tylko problemem jest nie za bardzo wyrazista struktura słoji.Ale trochę mi nie daje spać to drzewko,więc myślę ,że tx712c dostanie nowe ubranko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Del Toro,też mi się podoba,a waga robi swoje.Pewnie z jednolitego kawałka drzewa ,by wyglądało ładniej,ale właśnie ta waga.Choć jest pewne drzewko ,które bardzo mało waży,tylko problemem jest nie za bardzo wyrazista struktura słoji.Ale trochę mi nie daje spać to drzewko,więc myślę ,że tx712c dostanie nowe ubranko Łukasz, jeśli mogę wtrącić 3 grosze - pomijając balsę która nadaje się tylko na spławiki , bodaj jedynym drewnem które ma przyzwoita gęstość 450 - 870kg/m3, przy relatywnie małej masie jest abachi. Brak skłonności do paczenia, łatwość barwienia i znakomita obrabialność przemawiają za , wadą jest brak wyraźnego rysunku słojów. No i wymaga zabezpieczenia powierzchni.Chyba że masz lepszy materiał na oku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anowi Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Jeden z moich najulubienszych wątków. Te arcydzieła na wystawy a nie do użytku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas81 Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Te arcydzieła na wystawy a nie do użytku Najlepsze podsumowanie wędek @Koguta Tylko kurde czy to jeszcze wędki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 24 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Tomek,wędki,wędki.Najważniejsze założenie,że mają być funkcjonalne,a dopiero potem to,by były trochę inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrcarp Opublikowano 24 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 No i wlasnie to jest w nich piekne ze sa inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Mały tuning Robinsona Diaflex,dostał nowe ubranko w postaci Alconite w KL i nowy dół pomazany 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Nice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Na nakrętce jest nić zalakierowana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Tak,metalic red. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Yhy, całkiem fajnie to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Trawel na zagraniczne zębate.Blank ATC 844-3 20LB ubrany w Alconite i TCS18 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 . 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Wszystkim podroznym, samolotowym polecam serie traveli ATC... niespotykane, regularne ugiecie jak na tyle zlacz... i tak bardzo przyjazna cena blankow, i tyle modeli ze lodkowe lowienie mozna ogarnac w calosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 1 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 I jeszcze jeden trawelek,Batson ubrany w Minimy i DNPS, 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinesz Opublikowano 1 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 SUPER !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 1 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 Cieszy mnie ,że Ci się podobają,oby dzielnie służyły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinesz Opublikowano 1 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 Marbling w ISB781 rewelacja - dzieło sztuki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi