adis Opublikowano 11 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 Znam tez inne trudne słowa ale faktycznie zaje..... kij. Ja miotałem od 2 gram. No i ta celność, coś co na malej, zarośniętej rzece jest niezwykle ważne. Super. Wykonanie jak zawsze mega 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid@ Opublikowano 11 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 FX 661 Piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 11 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 Coś pięknego gratuluję projektu, taki retro mi się bardzo podoba, tylko widziałbym tam inny multik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 11 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 :blush:mam tylko steezy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid@ Opublikowano 11 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 1601 C IAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 13 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 Szacun za cierpliwość . Pięknie wyrobiony dolnik. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi203 Opublikowano 15 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2017 Czy kolega ma czas ukręcić mi patyka na blanku CDBR762M . Myślałem o Delfinie + Delta. Szczegóły do omówienie poza forum. Musze mieć kija od Ciebie... Twój styl mnie zauroczył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 7 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 (edytowane) Kilka ostatnich projektów przed zamknięciem kramiku MHX ELITE PRO EPS78MHF 20LB ubrany w spirali,budowany pod Tatule ct type r(do zabrania za 650zł,klient nie odebrał) Edytowane 7 Maja 2017 przez kogut 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 7 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 SUZUKI RXF6LB 702 dwuczęściowy,pod STRADICA. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 7 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 A co rezygnujesz z rodbuildingu? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Opublikowano 7 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 (edytowane) @Kogutowi pewnie chodziło że zaraz się zaczyna sezon sandaczowy i nie będzie czasu robić Edytowane 7 Maja 2017 przez Lord Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 7 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 Nie,nie BYKU Tylko zamykam warsztat do zimy.Mam jeszcze jakieś projekty, niedługo czerwiec,a od czerwca do grudnia staram się nie kręcić.Ciężko pogodzić 4-5 wyjazdów w tygodniu za mętnookim z kręceniem badylków . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 7 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 Uuuf to dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 7 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adis Opublikowano 7 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 Ty się tak nie rozpędzaj ja Ci jeszcze podrzucę małą robótkę.....tak po znajomości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 8 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 To się panie Adku śpiesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 9 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 (edytowane) CD-ek CDBR 762M 7-28G 20-20LB w Delfinie i Delcie. Edytowane 9 Maja 2017 przez kogut 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi203 Opublikowano 10 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 (edytowane) wędka już po testach... trochę mi zajęło ułożenie łapy do delfina. Kij okazał sie ideałem do ciskanie japońskimi cudami do jerkowania typu Duo realis i inne mega bassy... wyszedł taki lekki szybki zawodniczy kij. W opadzie na 20 m przenosi już drgania samej plecionki... walniecie konduktora pewnie przyprawi o palpitacje serca. Miałem dużo kijów i z całą odpowiedzialnością stwierdzam że nic tak nie rezonuje jak delfin!!!! Jeszcze nie testowałem go pod sandacza... ale obawiam sie że główka 20g + guma to będzie jego maks. Dziękuję za konkretną robotę... Edytowane 10 Maja 2017 przez adi203 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 10 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 Aby służył dzielnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 10 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 (edytowane) MHX MB842-2,przezbrojony od nowa.Kolorystycznie pod Rarenium. Edytowane 10 Maja 2017 przez kogut 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoen Opublikowano 10 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 Jak zwykle perfekt[emoji108] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 10 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 (edytowane) I Ptasior FX 761-2 pod srebno-czarną Ultegrę. Edytowane 10 Maja 2017 przez kogut 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdziam_78 Opublikowano 10 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 MHX jest zajebisty, perfekcyjnie wykonany i w ręku leży jak ulał. Tak pięknie wykonanej wędki nie widziałem..Phenix .... niestety w drodze, może zgubiony.... chgw... dzięki za fotki Łukasz to przynajmniej mogę oko pocieszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 10 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 Zaraz pewnie się pojawi.......jak Phenix z popiołów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Co by wątek nie przepadł. Dwa MHX MB782 w moich wizjach marblingowych????. Ubrane w Apexy 16 i Fuji Fazlite. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi