kogut Opublikowano 29 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 29 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 Design zajebiaszczy .Nawet piórko z Koguta znalazło swoje miejsce- coś jak hanmade Z.Kawalec .Pogratulować pomysłu i wykonania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 29 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 Tak,tak z piórkiem po p.Zbyszku Kawalcu. Mam od niego ATC MBV663 Z piórkiem i jak dla mnie jest to świetne urozmaicenie blanku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 29 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 Tak ,ten blank to prawdziwa psia rózga W wędeczkach widać Twój własny styl tak czymaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 2 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Człowiek to dziwne zwierzę,ciągle poszukuje czegoś nowego.Jakiejś nowej zabawki która będzie choć jakiś czas bawić,dopóki nie znajdzie czegoś nowego.Teraz padło na PHENIXA i myślę że zostanę z nim na kilka sezonów.Jest to blank K2 TX 684MH 6-18lb 5-21gr skrócony od dołu z 2.03m do 190cm.Blank niesamowicie cięty o zaskakujących możliwościach tak rzutowych,czułości jak i mocy.Pierwsze wrażenie jest takie że myślimy że to bardzo delikatny blank,ale spokojnie podrywa kogutki ponad 30gr bez jakiejkolwiek oznaki uległości i co zaskakujące z 5gr główką+guma 2 też doskonałe czucie.Branie sandacza czuć na liniach papilarnych stóp tak że osoby ze słabym sercem niech się lepiej trzymają z dala od tych konstukcji .Blank ubrany w tytany fuji Y-20,12,8,8jl L 5.5,5,4.5,4.5 szcz. 4.5 ,uchwyt NPS de lux,nici jedwab 3/0,trochę korka i tyle.Zresztą sami zobaczcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 2 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 2 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Kogut design odlot .Dolnik wykolorowany jak dupka sandaczowego koguta .Masz Swój styl . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 5 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Dzięki Józek za dobre słowo.Teraz coś tam się produkuje dla młodego kolegi z forum,zdjęcia koło weekendu(myślę że skończę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Kogut design odlot .Dolnik wykolorowany jak dupka sandaczowego koguta .Masz Swój styl . I śliczne ugięcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Witam,tak z ciekawości dlaczego tak dużo przelotek do tak krótkiego kija ?Wg mnie to co zyskałeś na niskiej wadze przelotek ( tytany ) to straciłeś na ich ilości! Czy to było zamierzone?Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 5 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Bartek,to co zyskałem przez taką ilość przelotek to myślę że ciętość tego blanku.Próbowałem spacingu od 6+szcz.,7+szcz i jest bardziej ustępliwy.Najbardziej odpowiada mi 8+szcz.Wagowo napewno nie stracił zbyt dużo,waży niecałe 90gr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 9 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 (edytowane) Tym razem MHX MB783 10-17LB 7-21gr,uchwyt DNPS,przelotki Fuji Alconite. Edytowane 18 Października 2013 przez kogut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 9 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 9 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 9 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi