Nida Opublikowano 28 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 to wiadomo, niestety informacje o skłusowanych rybach też się pojawiają i to łososiach także,ale Słupia się obroni.dodatkowy sztorm 11 wepchnął piękne ryby do rzeki jestem bardzo ciekaw wyników, koledzy którzy na własną rękę patrolują rzekę mówią że będzie piękne rozpoczęcie sezonu aż dziw że są wolne kwatery gdzie co roku o tej porze spało się po samochodach bo wszędzie komplety były .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 28 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 o ile mi wiadomo w czasie sztormu ryba nie wchodzi tylko kilka dni po :)a dzis mamy zaledwie dzień po a w Słupi ryb że ho hoo..jak srebrniaki zaobserwowałeś? rzeka da albo Nida ha haaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nida Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 jak sie domyślam jesteś koleją inteligentną personą która znać szlachetne od podstaw i wie jak obserwuje się srebrniaki w rzece w związku z czym nie ma potrzeby tego tłumaczenia. Edit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Będę znaczy już jestem ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 (edytowane) Ja sie nie znam,raz zaobserwowałem (na kiju)srebrniaki dwa trzy dni po sztormie(duża opadająca woda) na Redze czyli mało wiem jeszcze:) z przyjemnością dowiem sie po czym wnioskować ze rzeka bez wędkarzy jest napchana srebrem?Spławy? Edytowane 29 Grudnia 2016 przez salmon1977 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Grzesiu pewnie siaty w Wodnicy ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeoAmator Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Nie ,ale może już się wędzą? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAURUS1989 Opublikowano 17 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 Wybieram się nad słupie w weekend w okolice Bytowa. Zamierzam pochodzić za pstrągiem, był już tam ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 16 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 Pochodziłem dziś trochę nad Słupią, warunki ciężkie choć woda powoli opada.Pochwalić niestety nie mam się czym, zaliczyłem jedno branie ale ryba zaraz spadła, do tego 4 urwane blachy ale i tak było fajnie 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba1981 Opublikowano 16 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 Zdjęcie z Ustki , powyżej więzienia ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 16 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 Zdjęcie z Ustki , powyżej więzienia ?Z dokładnością do 50metrów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba1981 Opublikowano 16 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 Proponuje iść kawałek wyżej na duży zakręt i przyłożyć się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 16 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 Jutro inna rzeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter Opublikowano 17 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 Proponuje iść kawałek wyżej na duży zakręt i przyłożyć się Bartek jesteś tam , czy odpuściłęś ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrykspin94 Opublikowano 22 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2019 Witam.Jako że sezon tuż tuż zwracam się do wszystkich wędkujących w Słupi z prośbą o relacje z nad wody.Aktualny poziom wody w rzece, ewentualny kontakt z rybą i na jakim odcinku- najważniejsze informacje. Na pewno ułatwi to wędkowanie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leny Opublikowano 25 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2019 Woda do łowienia super ! Ostatnimi czasy tylko kelty się trafiają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert_103 Opublikowano 1 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 Witam, trochę ucichło w temacie ...w połowie marca wybieram się na Słupię... mam nadzieję, że Covid i obostrzenia nie pokrzyżują planów... jak wyniki w tym roku? czy ryby współpracują? jeżeli znacie jakieś fajne kwatery - chętnie sprawdze Pozdrawiam i dzięki z góry za wszelkie informacje Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kret000 Opublikowano 15 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2021 Temat zamarł . Czyżby nikt nic nie łowił? Woda się ciut podniosła przynajmniej na wodowskazach, to srebro powinno zacząć wpływać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba1981 Opublikowano 15 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2021 Podniosla ? Masz 162cm w Charnowo, jeszcze 40 cm wiecej I bedzie ,,normalnie,, 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyszekp Opublikowano 15 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2021 163 Charnowo, 88 Słupsk i nadchodząca fala upałów zawsze można liczyć na wielkie szczęście w trociowaniu ale oprócz tego pozostaje zdrowy rozsądek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert_103 Opublikowano 25 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2023 Witam, czytałem o śniętych rybach w Słupsku - czy sytuacja się poprawiła? i ogólnie jak sytuacja - czy są sukcesy - ryby współpracują? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leny Opublikowano 27 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2023 Słabo , dwa wypady i jeden kelt.Mam nadzieję że niebawem srebrne ryby się pojawią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 27 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2023 (edytowane) ???? Edytowane 27 Stycznia 2023 przez popper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert_103 Opublikowano 5 Września 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2024 Witam, jakie wieści znad wody? Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi