Hcv Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Witam. Szukam osoby jw chętnej do pomocy a mianowicie... Potrzebuję kogoś kto by kupił mi dwa frezy do miniszlifierki i wysłał je pocztą listem poleconym priorytetowym powiedzmy tam za te 6zł. Dwa frezy kosztują bodajże 23zł ale przesyłka drugie tyle...Istnieje odbiór osobisty i z tego chciałbym skorzystać, ale tam nie mieszkam. Kiedyś tam na pewno się odwdzięczę jakimś woblerkiem Szczegóły omówimy prywatnie Proszę o wpis w wątku, a ja napiszę priva. Nie chciałbym mieć zaraz całej skrzynki zapełnionej wiadomościami, bo woblerków zabraknie. Z góry serdecznie dziękuję. PozdrawiamŁukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
covent Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 (edytowane) Przesyłka paczka 24 w wadze poniżej 1kg kosztuje coś 15 zeta. To 4 tanie piwa sikacze albo ramka fajek ( chyba bo nie pale) Daj nr konta to przeleje tyle jak nie masz Upss przepraszam . Zobaczyłem teraz ze masz 16 lat. W sumie rozumiem, że te 20 dychy mają dla Ciebie znaczenie. Może faktycznie odezwie się ktoś i pośle Ci to taniej. Pzdr. Edytowane 12 Kwietnia 2016 przez covent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 To są tylko dwa małe freziki, wiec wystarczy przesyłka w kopercie bąbelkowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Co to za sklep w Częstochowie ???Jaki adres ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Napisz mi co to za sklep i jakie frezy, jutro będę krążył po Częstochowie i jak będę miał chwile to Ci kupie i wyśle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Potrzebuje dwa takie freziki. https://nowa.e-pat.pl/frez-kulka-23-5-0Kulka 5mm Sklep znajduje się na ul. Legionów 100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Legionów 100 znajduje się dosłownie 1 ulice ode mnie.Napisz mi na privie jak chcesz to zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi