barwena1977 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Kolega rozmawiał ostatnio z naszym ichtiologiem i usłyszał nie lada ciekawostkę.Otóż parę miesięcy temu zgłośił się do związku wędkarz z znaczkiem zdjętym z dużego klenia i nie byłoby w tym nic dziwnego gdyby nie fakt że ów kleń wpuszczony był do granicznego Bugu a złowiony przez tego wędkarza w Narwi w miejscowości Złotoria. Rzut okiem na mapę i .Ja się nie znam ale jeżeli chodzi o klenia to chyba niezły wyczyn.Prawdziwy podróżnik z niego.Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 30 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Kolega rozmawiał ostatnio z naszym ichtiologiem i usłyszał nie lada ciekawostkę.Otóż parę miesięcy temu zgłośił się do związku wędkarz z znaczkiem zdjętym z dużego klenia i nie byłoby w tym nic dziwnego gdyby nie fakt że ów kleń wpuszczony był do granicznego Bugu a złowiony przez tego wędkarza w Narwi w miejscowości Złotoria. Rzut okiem na mapę i .Ja się nie znam ale jeżeli chodzi o klenia to chyba niezły wyczyn.Prawdziwy podróżnik z niego.Pozdrawiam! PZW i ich zarybienia. Kto wie jak to faktycznie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barwena1977 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Danielu, Danielu, trochę wiary w ludzi .Zbyt ufam tym osobom abym miał wątpliwości.Zakładając że to prawda to , jednak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 30 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Daniel, Mamy Nowy Rok, i życzenia, które może się spełnią. Daniel, jestem z Tobą, CUDA się zdarzają, NAWET w wodach PZW. Pan Bóg jest cierpliwy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 2 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Ten kleń jak ja nie uwierzył, że jest dobrze a będzie jeszcze lepiej i uciekał do Niemiec. Niestety dopadli go tuż przezd granicą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi