Skocz do zawartości

Hand Made Janus-Softjerks

Janus

Rekomendowane odpowiedzi

Niestety, tam gdzie się człowiek wmiesza powstaje zazwyczaj g.....no. W Dunaju można zaobserwować radykalny ubytek okonia i sandacza (przynajmniej w naszym regionie). Zwiększyła się za to populacja suma. Szczupak jakoś się utrzymuje. Natomiast nieprawdopodobie duzo jest babki morskiej. Na robaka już się nie da łowic.

Dzień sądu nadchodzi wielkimi krokami czyli 1 maja szczupaki stracą zęby , druga część to 1 czerwiec sandały buty pogubią 

Wunderwaffe - atak z lądu , powietrza i wody .

Wojtku. Nie przerażaj mnie. To brzmi jak "Dzień Sądu Ostatecznego" Z miłością, z wielkim respektem i miłością. Gdybym Cię nie znał (dotychczas z maili) może bym nawet uwierzył w tego bezwzględnego terminatora.

• Like 1

Ok , te zdjęcie to tylko żart , czekam jak dziecko na gwiazdkę ;) tydzień czasu tylko połowiłem z lodu , regulamin się zmienił na moich wodach i moge pływać dopiero od 1 maja z wkładką majową a na biało dopiero od 1 czerwca mozna łodkami pływaćna GRO , Swaderki maja ine przepisy , Pzw też makabra .

A Pawlak w Sami Swoi czekał 40 lat na Kargula  :D

Okonie maja u mnie rabat w postaci wolności inne ryby też mają u mnie nie najgorzej . :good:

Edytowane przez j-23

Ok , te zdjęcie to tylko żart , czekam jak dziecko na gwiazdkę ;) tydzień czasu tylko połowiłem z lodu , regulamin się zmienił na moich wodach i moge pływać dopiero od 1 maja z wkładką majową a na biało dopiero od 1 czerwca mozna łodkami pływaćna GRO , Swaderki maja ine przepisy , Pzw też makabra .

A Pawlak w Sami Swoi czekał 40 lat na Kargula  :D

Okonie maja u mnie rabat w postaci wolności inne ryby też mają u mnie nie najgorzej . :good:

Wojtku przecież wiem, że to były żarty. A Schwarzenegger wygląda jakby miał za chwilę parsknąć smiechem

• Like 1

No koledzy do mnie niedługo dotrą zamówione rybki od kolegi Janusza, wykonane idealnie tak jak chciałem. Dwa srebrne karasie, dwa złote karasie, pięć okoni i dwie płoteczki  Cena powala nawet mnie na kolana bo z przesyłką prawie 60 ero, nie licząc czterech dolnych sztuk jakie są w gratisie według zapewnień Janusza.

Takie sobie zamówiłem. Oj w tym roku będzie się działo.

b4a69aa587b5df10med.jpg

• Like 1

j-23 mi po prostu te gumy nie kojarzą się z kilerami na okonia..A te wyglądają jakoś tak sentetycznie.Ale o gustach się nie rozmawia ,a i tak wszystko zweryfikują ryby.

Czy pamiętasz ten wpis ? Czyżby zwrot o 180 stopni . Nie oceniaj tego czego nie posiadasz na stanie  :D

Jak chcesz wiedzieć to w  akwenach gdzie populacja okonia jest duża np Skandynawia okonie walą z impetem  w szczupakowe gumy 12,5 centa . :good:

Pozdrawiam.

To b

j-23 mi po prostu te gumy nie kojarzą się z kilerami na okonia..A te wyglądają jakoś tak sentetycznie.Ale o gustach się nie rozmawia ,a i tak wszystko zweryfikują ryby.

Czy pamiętasz ten wpis ? Czyżby zwrot o 180 stopni . Nie oceniaj tego czego nie posiadasz na stanie  :D

Jak chcesz wiedzieć to w  akwenach gdzie populacja okonia jest duża np Skandynawia okonie walą z impetem  w szczupakowe gumy 12,5 centa . :good:

Pozdrawiam.

To był wątek POLOWNIE NA OKONIA.Zwrotu nie ma ,gumy dla mnie wyglądają ,,syntetycznie",ale podziwiam kunszt wykonania i pracę włożoną w wykonanie tych gumek.Poprostu ja mam inną wizję przynęty okoniowej.

j -23 bez odbioru.Tam gdzie jest duża populacja ryb to możesz łowić na gila z nosa i też będą waliły z impetem.Powodzenia w Skandynawi

Przepraszam za zaśmiecanie wątku.

• Like 1

A teraz troszeczke z innej perspektywy. Przypomniałem sobie o ostrym fluorescencyjnym błękicie z poprzednich lat, który nakładałem farbką, a który dawał świetne efekty połowów. Ten właśnie błękit jest wspaniale widoczny w wodzie (zaraz po fiolecie). W tej chwili mam lepszą technologię. Wczoraj, a w zasadzie dzisiaj w nocy zrealizowałem nowy projekt. Poniżej efekty. Błękitni jeźdzcy.
post-61482-0-79010300-1461609898_thumb.jpg

Edytowane przez Janus
  • Like 5

Zdaje się że miałeś okazje mieć takie rybki , część oferty miałem na stanie .

Jednak skusiłeś się ,ja wczoraj miałem dwa krótkie szczupaki na gumy Austria Wiedeń  :good:

ano widzisz czasami jednak chęć posiadania bierze u mnie górę na rozumem a ja jak coś chcę to przeważnie mam, nie zawsze odrazu ale zawsze mam, jeszcze nie miałem sytuacji by nie mieć czegoś co sobie upatrzyłem. Gumy są niewątpliwie świetne a że nie za tanie to i jakość jest mam nadzieję warta ceny, jak będę miał w dłoni ocenię a jak na nie połowię to będę bazował na gumach Janusza i Tomego no i naszego forumowego ucznia Tomego, bo sam Tomy nie ma już czasu na zabawę w gumy na handel z racji wyższości priorytetów wykonawczych, ale niewątpliwie dla mnie jest narazie jego jakość wykonania nr.1. Janusza gumy ocenię jak zobaczę w realu już.
  • Like 1

Hunter_pike piękne gumy ,cena adekwatna do jakości , niepowtarzalności i unikatowości.A o łowności mam nadzieję że zdasz relacje.

,,Połamania"

majówka niedługo, mam nadzieję że będę je miał przed weekendem majowym a jak nie to w późniejszym czasie pokażę czy połowiłem.

ano widzisz czasami jednak chęć posiadania bierze u mnie górę na rozumem a ja jak coś chcę to przeważnie mam, nie zawsze odrazu ale zawsze mam, jeszcze nie miałem sytuacji by nie mieć czegoś co sobie upatrzyłem. Gumy są niewątpliwie świetne a że nie za tanie to i jakość jest mam nadzieję warta ceny, jak będę miał w dłoni ocenię a jak na nie połowię to będę bazował na gumach Janusza i Tomego no i naszego forumowego ucznia Tomego, bo sam Tomy nie ma już czasu na zabawę w gumy na handel z racji wyższości priorytetów wykonawczych, ale niewątpliwie dla mnie jest narazie jego jakość wykonania nr.1. Janusza gumy ocenię jak zobaczę w realu już.

Spoko silikon pierwsza klasa .

Powodzenia i połamania kijów .