Robert Crocker Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Byłem na tym koncercie ... trzymam flagę na samym rogu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j-23 Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 No koledzy do mnie niedługo dotrą zamówione rybki od kolegi Janusza, wykonane idealnie tak jak chciałem. Dwa srebrne karasie, dwa złote karasie, pięć okoni i dwie płoteczki Cena powala nawet mnie na kolana bo z przesyłką prawie 60 ero, nie licząc czterech dolnych sztuk jakie są w gratisie według zapewnień Janusza. Takie sobie zamówiłem. Oj w tym roku będzie się działo. Nie chcę Cię wpędzać w kompleksy bo zamówiłem mega kubełek kopara mi opadła jak rozpakowałem przesyłkę , zapach gum działa na mnie jak afrodyzjak jakiś Nie ma czasu teraz na wstawianie fotek bo pakuję się na ryby , jutro frontalny atak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Rewelacyjne te gumy , prawdziwy majstersztyk . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Nie chcę Cię wpędzać w kompleksy bo zamówiłem mega kubełek kopara mi opadła jak rozpakowałem przesyłkę , zapach gum działa na mnie jak afrodyzjak jakiś Nie ma czasu teraz na wstawianie fotek bo pakuję się na ryby , jutro frontalny atak Chyba pojutrze. Jutro zębacze jeszcze odpoczywają. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Wojtek pokaż, pokaż, te swoje. Ja zamówiłem na testy te gumy, jak się sprawdzą poleci kolejne większe zamówienie do Janusza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j-23 Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Na priva Ci wyślę fotki tych łakoci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janus Opublikowano 1 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 Sezon wędkarski rozpocząłem okonkiem (na zdjęciu) i szczupakiem (około 80 cm). Niestety ten ostani wziął jakby od niechcenia i się przy łódce wypiął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j-23 Opublikowano 2 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Ja wczoraj miałem masę brań na Twoją gumę ale same gluty jeden około 60 wypiął mi się podobnie jak u Ciebie .Po małym wywiadzie u tubylców okazało sie nasi szlachetni gospodarze ze Swaderek zrobili odłowy sieciowe .podniosło mnie bardzo na duchu to ze parę ekip nie miało nawet kontaktu z rybami .Następne zamówienie będzie dotyczyło tych największych gum , trzeba selektywnie zadziałać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j-23 Opublikowano 2 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 (edytowane) Niezawodny killer w tym sezonie dał już parę ryb . Keitechy kucają przy tych gumkach , po ilości brań co przeszły te gumy musiałbym ze trzy japońce wymienić . Gratuluje łownych gumek Januszu . Edytowane 2 Maja 2016 przez j-23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janus Opublikowano 2 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Dzisiaj przeprowadzałem testy uklei MX01 w nowych barwach grzbiet niebieski i zielony. Pod spodem efekty. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janus Opublikowano 3 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Jak zreperować ulubioną lub drogą gumkę?Jeśli chodzi o okonie, sandacze lub sumy najczęściej problem zniszczenia gumy nie wystepuje.Zupełnie innaczej przedstawia sie to w przypadku szczupaka. Po wczorajszej eskapadzie jedna z gum zdrowo oberwała po ataku esox-a. Po powrocie do domu wyciągnąłem jig (jest to jig ochronny, z wężykiem termokurczliwym) i wpuściłem odrobinę specjalnego kleju do plastisolu. Klej ten rozpuszcza obie powierzchnie nacięcia i wulkanizuje je nierozerwalnie w całość. Jest na tyle mocny, że guma może puścić w innym miejscu, ale nie w miejscu klejenia. Przynęta jest jak nowa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j-23 Opublikowano 3 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Mam ten klej i na początku stosowałem go inaczej dopiero Ty naprowadziłeś mnie właściwe jego użytkowanie .Faktycznie spawa dobrze i klei oderwane ogonki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 3 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 O i przywieźli 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 3 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Mati powiedz no kolego cóż to za szczupaczysko widać na tylnym planie? Gumki widać pierwsza klasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 3 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Pajku poduszka made in Poland . Kupilem w uk ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janus Opublikowano 3 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Dzisiaj testowałem Stint M04BPO 10 cm, kolor: biały, niebiesko perłowy- płetwy pomarańczowe, brokat zewnętrzny, ręcznie malowane farbami UV aktywnymi. Wynik dwa spore szczupaki (70 i 78 cm). Niestety z przyczyn technicznych, zdjęcia drugiego szczupaka nie mogłem zrobić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j-23 Opublikowano 4 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 Wunderwaffe robią dobrą robotę , klasę na moich wodach pokażą jak trzcinki zaczną wyrastać ponad wodę , zimny kwiecień zrobił swoje a poranne przymrozki to druga sprawa. Teraz najlepiej atakować mniejsze i płytkie akweny no i oczywiście rzeki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janus Opublikowano 4 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 Instrukcja tzw. jig-a ochronnego. Działa rewelacyjnie. Polecam szczególnie do małych lub cienkich przynęt. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 4 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 Januszu gumy dotarły, w realu wyglądają o wiele lepiej niż na foto. Dzięki śliczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janus Opublikowano 4 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 Januszu gumy dotarły, w realu wyglądają o wiele lepiej niż na foto. Dzięki śliczne. Witaj. Bardzo sie cieszę, że moja praca i wysiłek nie ida na marne. Zwieńczeniem sukcesu będa zdjęcia z Twoich połowów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janus Opublikowano 6 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 Wiosenny narybek - stynka i babka 7 cm oraz płotka 8 cm na okonia i sandacza. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janus Opublikowano 10 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 (edytowane) Właśnie wróciłem z testowania nowej przynęty Uklei MX10BBP 11 cm - (kolor błękitny, niebiesko perłowy, UV aktywny) oraz nowej wedki St. Croix ES86HF2. Efekt - jeden okoń i trzy sandacze. Niestety dwóch nie zdążyłem sfotografować. Ciężko jest trzymać rybę na kiju i grzebać przy telefonie.Z wyprawy jestem niesłychanie zadowolony przynęta łowna, a wędka to nie wędka tylko czarodziejska różdżka. Niesłychanie czuła a przy zacięciu absolutnie twarda.Chciałbym nadmienić, że Dunaj to nie centrala rybna. Edytowane 10 Maja 2016 przez Janus 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubaWoblerek Opublikowano 10 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 miło popatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janus Opublikowano 10 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 miło popatrzeć A jaka przyjemność w uderzeniu i holu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janus Opublikowano 11 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 Przyjaciel zaciągnął mnie do swojego rewiru myśliwskiego i pokazał niesłychany spektakl tarła świnek na przepływającej tam rzeczce. Obok całe stada kleni i brzan. Niektóre brzany wyglądały jak jesiotry. Mam nadzieje, że na zdjęciach coś widać. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi