Janus Opublikowano 3 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Będzie golił aż miło .Tak trzymać Januszu .Muszę jeszcze przetestować, a tu jest zawsze wielka niewiadoma. Z tego sandacza chciałbym zrobić różne warianty. Do połowu wertykalnego i do jigów, ale z różną frekwencją ogonka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j-23 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Testy to niestety ciężka praca zanim powstanie produkt finalny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janus Opublikowano 3 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Testy to niestety ciężka praca zanim powstanie produkt finalny.No niestety. To jest tak jak z malowaniem obrazu. Przemalowuje go aż do skutku. W tym pryzpadku zwerifikują tę pracę drapiezniki. I tak naprawdę do końca nie wiadomo co im się w przynęcie podoba lub nie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janus Opublikowano 5 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Prototyp 2017 - Płotka 6 cm do połowów wertykalnych. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janus Opublikowano 13 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 Znalazłem w necie. Są to woblery do używania w okresie tarła ryb, jak pisze autor. Oczywiście bez haków. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3k_lubin Opublikowano 13 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 Ktoś ma niezła wizję żeby robić takie "cycoliny" a czemu niby podczas tarła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 13 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 Bo myśli, że mu się rozmnożą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 13 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 (edytowane) Pociągające te woby;) Edytowane 13 Stycznia 2017 przez GoLoManoLo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janus Opublikowano 21 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 Właśnie dzisiaj zrobiłem pierwszy wtrysk sandaczy i tak to wyszło. Jutro zrobię zdjęcia w świetle dziennym. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 Wyglądają jak żywe ,udało się osiągnąć świetny efekt.Mam kilka gum z całkowicie płaskim ogonem i jednak wolę jak na końcu jest kopyto tak jak w tych dwóch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janus Opublikowano 22 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 Wyglądają jak żywe ,udało się osiągnąć świetny efekt.Mam kilka gum z całkowicie płaskim ogonem i jednak wolę jak na końcu jest kopyto tak jak w tych dwóch.Ten z normalnym ogonkiem jest głównie do połowów wertykalnych, ale ja podobnie jak Ty wolę z kopytkiem. Jednak rozwiązałem trochę innaczej ten normalny ogonek i powinien niźle wabić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skob.el Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 Cudowne luresy???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 (edytowane) Jestem od 2015r na forum i że dopiero teraz wpadłem na Twój wątek Super jest co podpatrywać i czerpać wiedzę Edytowane 22 Stycznia 2017 przez biker1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janus Opublikowano 22 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 Jestem od 2015r na forum i że dopiero teraz wpadłem na Twój wątek Super jest co podpatrywać i czerpać wiedzę Czerp ile chcesz. Jak będziesz miał pytania stawiaj śmiało. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janus Opublikowano 22 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 Nowe modele 2017 z uwydatnionym kopytem. Wywołują pod wodą silną fale co prowokuje drapieżniki do ataku.Stynka 10 cm, okoń 9 cm, piekielnica 11 cm oraz ukleja 14,5 cm 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 Dobre rozpoczęcie roku tymi nowymi modelami .Szczególnie okoń Mi się podoba co nie znaczy że pozostałym przynętom czegoś brakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 Bardzo podoba mi się praca tych kopyt połączonych z płetwą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert-10 Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 Sandaczyki są super naprawdę extra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janus Opublikowano 23 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 Sandaczyki są super naprawdę extra.Dzięki za uznanie. Staram się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 23 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 Sandaczyki swietnie wyszly! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janus Opublikowano 23 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 Sandaczyki swietnie wyszly!Zawsze ociągam się z testami nowych rybek. Ot taki strach i trema przed "godziną prawdy". Dzisiaj jednak zrobiłem testy wszystkich ostatnio opracowanych modeli na rok 2017. No i dzisiaj świętuje. To co zakładałem absolutnie się sprawdziło.Sandacze1. Bez akcji do wertykalnego łowienia2. Srednia akcja z lekkim lusterkowaniem do jigowania3. Silna akcja z dużym lusterkowaniem na bokach do jigowania4. Reszta rybek - okoń, stynka, piekielnica i ukleja pracują bardzo intensywnie stwarzając spore wibracjeRzadko jestem zadowolony z efektu końcowego (to motywuje do intensywniejszej pracy), ale tym razem się udało 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j-23 Opublikowano 23 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 Gratuluję udanych nowych prototypów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janus Opublikowano 28 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 Na wypadek wysokiej, mętnej wody na wiosne przygotowałem sprawdzony zestaw barw.Normalne światło i UV 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 28 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 Ładnie świecą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janus Opublikowano 28 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 Ładnie świecą Tak je widzą ryby, a w mętnej lub bardzo głębokiej wodzie funkcjonuje świetnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi