j-23 Opublikowano 19 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Po takiej rozprawce na temat malowanych bądź przyklejanych oczu trudno cokolwiek coś sensownego napisać , temat został całkowicie wyjaśniony . Januszu jak znajdziesz czas to zrób te artystyczne oko w Twoich gumach . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 19 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Janus a cenowo ten holenderski plastizol?Powiem że ten extra soft Belgijski na małe przynety super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janus Opublikowano 19 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Janus a cenowo ten holenderski plastizol?Powiem że ten extra soft Belgijski na małe przynety super. Ten holenderski kosztuje ponad 15 Euro za litr plus wysyłka. Ten belgijski jest bardzo podobny tyle, że tamten jest bardziej rozciągliwy. Może jeszcza pobawię się z nim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 22 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Ten holenderski kosztuje ponad 15 Euro za litr plus wysyłka. Ten belgijski jest bardzo podobny tyle, że tamten jest bardziej rozciągliwy. Może jeszcza pobawię się z nim.Janusz jak możesz sprawdz czy nie wchodzi w reakcje chemiczną z innymi gumami z innego plastizolu.Na jakimś filmiku widziałem ja Majki z pleciony opisywał gumy i miał taką gumę bardzo rozciagliwą ale jak umieścił ją z innymi przynętami innych producentów obie potrafiły się rozpuścić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koza11 Opublikowano 22 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Majki miał wtedy Z-mana bodajże. Ten faktycznie reaguje i to ostro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janus Opublikowano 23 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Janusz jak możesz sprawdz czy nie wchodzi w reakcje chemiczną z innymi gumami z innego plastizolu.Na jakimś filmiku widziałem ja Majki z pleciony opisywał gumy i miał taką gumę bardzo rozciagliwą ale jak umieścił ją z innymi przynętami innych producentów obie potrafiły się rozpuścić.Ten Z-Man jest robiony jest z czego innego niż plastizol i będzie reagował. Jest poza szkodliwy dla środowiska - nie rozkłada się. Ten holenderski to plastizol więc nie reaguje. Ja zostaje przy belgijskim. Holenderski niestety jest cięższy i tonie co np. jest kiepskie przy dropshot. Poza tym aż tak nie jest rozciągliwy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 23 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 I wszystko jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janus Opublikowano 24 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Widoczna na zdjęciach niewielka część prawdziwych kilerów naddunajskich (głównie sandacz, szczupak) właśnie została wysłana do Polski. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j-23 Opublikowano 24 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 (edytowane) Dobre info ciekawi mnie aromat sardynki Twoje elitarne gumki mają u mnie dożywotni kwaterunek w pudełkach. Edytowane 24 Lutego 2017 przez j-23 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 24 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Widoczna na zdjęciach niewielka część prawdziwych kilerów naddunajskich (głównie sandacz, szczupak) właśnie została wysłana do Polski.IMG_4935a.jpg IMG_4962a.jpgNo to jeszcze tylko Dunaj nam potrzebny:)Podeślesz? Pozdrawiam Romek 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j-23 Opublikowano 24 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Spoko wodza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 24 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Widoczna na zdjęciach niewielka część prawdziwych kilerów naddunajskich (głównie sandacz, szczupak) właśnie została wysłana do Polski.IMG_4935a.jpg IMG_4962a.jpgKolor jak kolor,ale ten kształt moje zanderki na pewno by lubiły...RE-WE-LA-CJA!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janus Opublikowano 24 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Kolor jak kolor,ale ten kształt moje zanderki na pewno by lubiły...RE-WE-LA-CJA!!!Nad kształtem pracowałem dość długo jak i nad właściwą mieszanką plastizolu i kolorami. Na tę właśnie przynęte złapał się Herman (szacunkowo, sandacz 120 cm) który ostatechnie mnie wykpił przy łodzi, a ja stałem jak zaczarowany bo takiej ryby jeszcze nie widziałem. W tym sezonie może się uda go złapać po raz drugi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 24 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 W tym sezonie ma pewnie ze 140 cm i można go złowić na 40cm krąpia...ha ..ha..haJakiej wielkości jest ta gumka? I jaką ma konkretnie pracę? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janus Opublikowano 24 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 W tym sezonie ma pewnie ze 140 cm i można go złowić na 40cm krąpia...ha ..ha..haJakiej wielkości jest ta gumka? I jaką ma konkretnie pracę?Pewnie tyle nie będzie miał, ale tez na 40 cm karpia sie nie złapie. Chyba polujesz na sumy. Dwa lata temu na ten sam model w innym rewirze gość złapał w Dunaju sandacza 130 cm i 17 kg. Mierzył i ważył go osobiście szef tamtej sekcji. A skąd ja wiem że mój miał 120 cm bo leżał jak kłoda przy łodzi a ja oniemiałem z wrażenia i te kilka sekund wystarczyło żeby się przekręcił i wyrwał haczyk. Póżniej zmierzyłem miarką.Rybka jest niepozorna ma 10 cm ostro pracuje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Ostróda Opublikowano 24 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Witam, ktoś rozprowadza to na terenie Polski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janus Opublikowano 24 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Witam, ktoś rozprowadza to na terenie Polski?Tak J23 - Wojtek Kołecki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Ostróda Opublikowano 24 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Dziękuję, już się do niego odzywam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 24 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 No i za 10 minut Wojtek będzie miał zapchaną skrzynkę od wiadomości ha...haTo go Januszu urządziłeś. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j-23 Opublikowano 25 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 Kolor jak kolor,ale ten kształt moje zanderki na pewno by lubiły...RE-WE-LA-CJA!!!Przy odrobinie chęci z Twojej strony znajdą się w Twoim arsenale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janus Opublikowano 25 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 Oto wesołe gromadki ostatnio kreowane. Płoteczki 6cm, płotki 8 cm, stynki 10 cm, piekielnice 11 cm i ukleje 14 cm 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janus Opublikowano 25 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 Dedykacja dla Mateusza. Namalowanie oczu w niektórych rybkach sprowokował Mateusz ´mat swoimi wpisami, więc żeby go usatysfakcjonować zrobiłem je. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 25 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 Nooo teraz to są oczy jak się patrzy:) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janus Opublikowano 25 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 Nooo teraz to są oczy jak się patrzy:)Miejmy nadzieję, że ryby to zauważą i churalnie krzykną rybim głosem "wspaniale" a później się złapią. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j-23 Opublikowano 25 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 Oczy genialnie wyszły 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi