j-23 Opublikowano 3 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 Te gumki to na razie przystawka , Janusz zaserwuje nam arcydzieła , cały czas coś ulepsza i wprowadza w życie swoje pomysły .Życzę weny twórczej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olabo Opublikowano 3 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 Potwierdzam A jakas stronka/katalog lub zdjęcia są do wglądu?Chodzi mi aby nie przeglądac wątku w te/wewtę tylko spokojnie sobie porównac i zamówić.No i cennik.dziękuję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek K Opublikowano 3 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 Trzymaj w workach foliowych, tych strunowych, że tak się wtrącę Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j-23 Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 A jakas stronka/katalog lub zdjęcia są do wglądu?Chodzi mi aby nie przeglądac wątku w te/wewtę tylko spokojnie sobie porównac i zamówić.No i cennik.dziękujęTrzeba się skrzyknąć i zorganizować jakieś zamówienie grupowe przed sezonem na szczupłego i sandała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janus Opublikowano 4 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Przgotowałem gamę zestawień kolorów żółto zielonych , szczególnie dobre na sandacza. Wszystkie są aktywne UV. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janus Opublikowano 4 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Ukleje 12 i 16 cm. W tym przypadku jest to specjalny pigment złoto perłowy. Ciekawostką jest zmiana koloru w zależności od zewnętrznego brokatu, oświetlenia i wielkości przynęty. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killer zander Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Jak dla mnie bomba Te 16cm chciałbym mieć że dwie sztuki . A i okonki zarąbiste też ze dwa by się przydały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j-23 Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 (edytowane) Jak dla mnie bombaTe 16cm chciałbym mieć że dwie sztuki . A i okonki zarąbiste też ze dwa by się przydałyMówisz i masz je przed sezonem u siebie Okonki przetestuję jak wszystko pójdzie dobrze . Edytowane 4 Marca 2017 przez j-23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janus Opublikowano 4 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 (edytowane) Jak dla mnie bombaTe 16cm chciałbym mieć że dwie sztuki . A i okonki zarąbiste też ze dwa by się przydałyPodeśle wkrótce Wojtkowi J23 z całym transportem dla niego. Najlepiej jak pozostaniecie w kontakcie. Edytowane 4 Marca 2017 przez Janus 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
natalusia74 Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Bardzo chętnie bym przygarnął zawartość talerzyka jaka długość okonka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janus Opublikowano 4 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Bardzo chętnie bym przygarnął zawartość talerzyka jaka długość okonka.9 cm, 7 gram 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j-23 Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 (edytowane) Bardzo chętnie bym przygarnął zawartość talerzyka jaka długość okonka.Piszesz priv do mnie i po kłopocie .Trzeba mieć na uwadze że Janusz od ręki nie odleje gum , trzeba troszkę czasu . Edytowane 4 Marca 2017 przez j-23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janus Opublikowano 5 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 Rybki prezentowane przez moją córkę Kalinę. Tytuł prezentacji Meduza Gorgona. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert79 Opublikowano 6 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 Wczoraj uzbroiłem ukleje 12 cm i przeprowadziłem testy. Rybka zachowuje się jak prawdziwa, skubiąca pożywienie z dna. Mankanentem tej formy jest to, że pasują tylko haki 7/0 i 8/0. Poza tym główka jest super. Zamówię jeszcze drugą gdzie bedą pasowały haczyki 3/0 do 5/0Czy te główki na hakach 3/0 do 5/0 są już dostępne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janus Opublikowano 6 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 (edytowane) Czy te główki na hakach 3/0 do 5/0 są już dostępne?Forme już mam ale czekam na haki z utęsknieniem. Bardzo duzo klientów juz je zamówilo. Tym którym wysyłełem rybki dodawałem jako nowość też nowego jiga. Po testach byli zachwyceni i teraz jak to się mówi masz babo kłopot. Narazie mam pełna listę zamówień i czekam na haki. Pozdrawiam Edytowane 6 Marca 2017 przez Janus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janus Opublikowano 6 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 Przygotowane zamówienie złotych karasi. Podwójny wtrysk z tzw. złotem perłowym i zewnętrznym złotym brokatem. W wodzie mienią sie jak opal.Niestety na zdjeciu tego nie widać 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janus Opublikowano 7 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 Czy te główki na hakach 3/0 do 5/0 są już dostępne?Jeśli chciałbyś któreś zamówić zrób to teraz na prywatnym. Codziennie przychodzą zamówienia na te jigi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasieczek Opublikowano 7 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 Jeśli chciałbyś któreś zamówić zrób to teraz na prywatnym. Codziennie przychodzą zamówienia na te jigi. mag1.jpg Janus, a jest jakiś katalog tych jigów? Ty je dystrybuujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janus Opublikowano 7 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 Janus, a jest jakiś katalog tych jigów? Ty je dystrybuujesz?Ja je sam robie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j-23 Opublikowano 7 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 Trzeba je będzie przetestować - reszta na priv . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba666 Opublikowano 7 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 Panowie wyżej teka piękna kobieta,a wy pytacie się o główki.haha 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janus Opublikowano 7 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 Nowe jigi ustawiają przynętę tak, że imituje żerującą rybkę. Można bardzo małymi ruchami ciągnąć ją po dnie. Sandacz & Co się nie oprze. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janus Opublikowano 8 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 W programie są też jigi do bardzo małych przynęt. Eagle Claw nr. 1 (2 cm) i trochę dłuższe Gamakatsu nr. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janus Opublikowano 8 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Złote karasie, laminowane 11 cm, 12 gram 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaryk Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Dzisiaj otrzymałem zestaw Twoich przynęt i muszę po prostu napisać, że rzeczywiście maja bardzo atrakcyjny zapach. A tak poza tym, lepiej wyglądają na żywo niż na zdjęciach. Testy w maju i czerwcu, a raczej w czerwcu, bo szkoda ich na szczupaki. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi