j-23 Opublikowano 26 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 Ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 26 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 j-23 nie wprowadzaj w błąd ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j-23 Opublikowano 26 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 Więcej to się powtórzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janus Opublikowano 26 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 Chyba wreszcie zabiorę się za te trzy zaległe modele: koza pospolita, ukleja -17 cm i okoń – 15 cm. Nie wiem czy sndacze uwielbiają kozy. Wygląd ma niezły. Ukleja to wiadomo, ale mam problem z okoniem. Ciężko będzie dopasować hak. Ma za duży garb. Może jakieś idee? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j-23 Opublikowano 26 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 (edytowane) Z okonia zrobić formę anorektyczną co ma anemię lub zastąpić go modelem sandacza , który jest bardziej smukły a pomalować go pod okonia .Na Dunaju okoń ma inne proporcje , mi zdarzało się łowić smukłe wyścigowe okonki 15 cm , lub poczekaj jak odbędą tarło wtedy będą bardziej smukłe .Ta koza to jakaś długa , mi wyglada bardziej na piskorza lub śliza , chyba że na Twoim terenie jest inny gatunek co osiąga większą długość Edytowane 26 Stycznia 2018 przez j-23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z@nder Opublikowano 27 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 (edytowane) Ja też chętnie dopiszę się do zamówienia Edytowane 27 Stycznia 2018 przez z@nder Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j-23 Opublikowano 27 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 Ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janus Opublikowano 28 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 Właśnie dostałem zdjęcia od klienta. Letni sum i zimowy sandacz. Złowione w Dunaju. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j-23 Opublikowano 1 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2018 Zainteresowanych grupowym zamówieniem gum proszę o przesyłanie wiadomości na priv co konkretnie chcą pierwsza partia gum do wysyłki jest już zamówiona Pozdrawiam serdecznie i życzę miłego dnia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janus Opublikowano 1 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2018 Właśnie przyszła zamówiona forma do wtrysku dwu kolorowego. Wygląda super. Dzisiaj będę testował. Od lat zamawiam formy u Haralda Nigl. Super jakość i super ceny. Polecam https://www.modellbau-nigl.com 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janus Opublikowano 1 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2018 Przed chwilą na szybko zrobiłem pierwszy prosty jednobarwny wtrysk z tej formy. Wyszło super. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j-23 Opublikowano 1 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 2 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 (edytowane) Z okoniem spróbuj z systemem SG inlainer, sprawdza się. To chyba jedyna metoda w tym przypadku. Edytowane 2 Lutego 2018 przez wujek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 3 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2018 (edytowane) Jest jeszcze prostszy sposób, główka na wkręcie z oczkiem pod kotwiczkę. Chyba bym w ten sposób uzbroił bo system inlainer wymaga zintegrowanego obciążenia. Edytowane 3 Lutego 2018 przez wujek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janus Opublikowano 4 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 Praca uklei MX01 https://www.facebook.com/janusz.strzalkowski/videos/vb.1614274174/10213852079288860/?type=2&theater¬if_t=video_processed¬if_id=1517766743922494 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j-23 Opublikowano 5 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 (edytowane) Część gum od Janusza dla nas pod grupowe zamówienie wystartuje jutro z Austrii Edytowane 5 Lutego 2018 przez j-23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janus Opublikowano 6 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2018 Informacja dla wszstkich zainteresownych. Paczka z przynętami już jest w drodze do Polski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janus Opublikowano 6 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2018 Właśnie skończyłem nowy zestaw farb. Jutro potestuje jak pogoda pozwoli. Ciekaw jestem jak zareaguja sandacze. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janus Opublikowano 7 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2018 (edytowane) Dzisiaj poszalałem z brokaten. Bazowe kolory to czerń i czerwień. Ciekaw jestem jaki zestaw wybierze sandacz. Może obstawimy zakłady? Edytowane 7 Lutego 2018 przez Janus 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janus Opublikowano 8 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 (edytowane) Piekielnica M01Link do wideo z pokazanym ruchem przynętyhttps://www.facebook.com/softjerks/videos/595425284130692/?pnref=story Edytowane 8 Lutego 2018 przez Janus 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janus Opublikowano 8 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 Teraz zupełnie inny temat związany z moim zawodem.Właśnie otrzymałem zdjęcia moich obrazów, które malowałem do podmoskiewskiej rezydencji.Wielkość całości: 250 x 210 cm 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 8 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 Twoje obraza to jedyna rzecz która przykuwa uwagę w tym pomieszczeniu . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janus Opublikowano 8 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 Twoje obraza to jedyna rzecz która przykuwa uwagę w tym pomieszczeniu .To dobrze. Nie zgubiły się w tym metrażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janus Opublikowano 11 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 Mój warsztat. Jak zwykle bałagan, ale w chaosie pracuje mi się najlepiej 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j-23 Opublikowano 11 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 Bo geniusz panuje nad chaosem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi