Janus Opublikowano 11 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 Bo geniusz panuje nad chaosem Nie rozśmieszaj mnie Wojtek. Jestem poprostu bałaganiarzem, ale wiem gdzie co leży mimo haosu. Jak mam porządek niczego nie moge znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregorS Opublikowano 12 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 To się nazywa nieład artystyczny , mam podobny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janus Opublikowano 12 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 To się nazywa nieład artystyczny , mam podobnyNie wierzę że aż taki. :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek K Opublikowano 13 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2018 Taki nie - gorszy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janus Opublikowano 14 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2018 Tak zakończył się wczorajszy wypad na ryby. Biorą nieprawdopodobnie ostrożnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j-23 Opublikowano 15 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 Witam .Pierwsza partia gum Janusza wylądowała na moim pokładzie , od jutra zaczynam kontaktować się z osobami zainteresowanymi zamówieniem grupowym .Z racji iż posiadam rękę na temblaku odpisywanie może mi sprawiać trochę więcej czasu ale nie dam rady tego przeskoczyć , całe szczęscie że do sezonu mamy jeszcze trochę czasu . Dla chętnych i spóźnialskich będzie jeszcze możliwość nadrobienia zaległości , gdyż przewiduję drugą turę dostawy na kwiecień , żeby być gotowym na podbój wód 1 maja . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 15 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 (edytowane) I elegancko Szkoda tylko, że kurs ojro nie wiedzieć czemu jest taki wysoki ... chociaż ja wiem ... Edytowane 15 Lutego 2018 przez SlawekNikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janus Opublikowano 16 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 GrundelBabka Morskahttps://www.facebook.com/softjerks/videos/599175883755632/?pnref=story Gründling M01 – 12 cmKiełb M01 – 12 cmhttps://www.facebook.com/softjerks/videos/599177943755426/?pnref=story Ukelei MX04 – 14 cmUkeleja MX04 – 14 cmhttps://www.facebook.com/softjerks/videos/599179117088642/?pnref=storywww.softjerks.at 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinoloolo Opublikowano 16 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 Gumy na JB robią wrażenie, gdy doszła do mnie moja paczka i zobaczyłem gumki byłem w szoku !!! CUDO ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janus Opublikowano 16 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 Gumy na JB robią wrażenie, gdy doszła do mnie moja paczka i zobaczyłem gumki byłem w szoku !!! CUDO ! Musisz jeszcze je przetestować (o to jestem spokojny) bo nie zawsze wygląd idzie w parze ze skutecznością. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janus Opublikowano 19 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2018 Przy generalnych porządkach znalazłem stare formy i prototypy w zapomnianej i zagubionej skrzyni pełnej tajemnic.Na zdjęciu prototyp cienkiej rybki. Projekt powstał 10 lat temu a jak zauważyłem temat płaskoryb zaczyna się dopiero rozwijać. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janus Opublikowano 27 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 Niewielka próbka zamówienia 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janus Opublikowano 3 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 Właśnie powstał nowy prototyp. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janus Opublikowano 3 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 Pracowałem jednocześnie nad dwoma projektami. Poniżej widoczny prototyp kozy – 14 cm. Będą trzy warianty 1. Rybi ogon, 2. Kopyto, rybi ogon z wejściem na hak ofsetowy tak jak w przypadku uklejośledzia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janus Opublikowano 4 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Pierwsza forma gotowa. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janus Opublikowano 6 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2018 Wreszcie wtrysk. To najbardziej cieszy. Malowanie kóz zostawiłem na jutro. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 6 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2018 Wow te płociowate pięknie wyszły 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janus Opublikowano 6 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2018 Wow te płociowate pięknie wyszły Dzięki. Dałem specjalną mieszankę plastisolu. Pięknie się gną. Dzisiaj pobawię się w malowanie. Sczególnie ważna jest teraz koza. Zachowuje się rewelacyjnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janus Opublikowano 6 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2018 Pierwsze warianty kolorystyczne kóż są gotowe. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 6 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2018 Bardzo ładnie wyglądają i kolorki super :-). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 6 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2018 (edytowane) Dzięki. Dałem specjalną mieszankę plastisolu. Pięknie się gną. Dzisiaj pobawię się w malowanie. Sczególnie ważna jest teraz koza. Zachowuje się rewelacyjnie.Jak się zachowuje koza?Jak zbroisz?Może różne warianty można by zastosować przy takich kształtach?Tutaj też są jakieś farby UV aktywne ,może tylko akcenty? Edytowane 6 Marca 2018 przez Kielo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janus Opublikowano 6 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2018 Jak się zachowuje koza?Jak zbroisz?Może różne warianty można by zastosować przy takich kształtach?Tutaj też są jakieś farby UV aktywne ,może tylko akcenty?Czasami jak ryba a czasami jak piskorz. Narazie zbroiłem na jig. To jest całkiem nowe. Ja zazwyczaj używam UV aktywnych farb. Mam jeszcze zamiar zrobić w tym modelu z kopytem (może z czymś innym) i pod hak ofsetowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 7 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 Fajnie ,pokaż proszę jak one w UV wyglądają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janus Opublikowano 7 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 Fajnie ,pokaż proszę jak one w UV wyglądają.Tak wyglądają w świetle UV. Zdjęcie robiłem jak było troche za jasno. Kolory są bardziej intensywne. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 7 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 Dzięki :-). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi