Janus Opublikowano 8 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 Właśnie uzbroiłem ostatnie rybki. W zasadzie są przeznaczone do łowienia wertykalnego, ale można sprawdzić jak zachowują się z jigiem. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 8 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 Przepiękne odwzorowanie natury,gratuluje Koledze talentu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janus Opublikowano 9 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 Przepiękne odwzorowanie natury,gratuluje Koledze talentu Dzięki za uznanie Aleksander. Teraz pracuje nad następnymi wariantami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janus Opublikowano 10 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 Kolejny wariant uklejośledzia. Dorabiam właśnie ogonek - kopyto. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janus Opublikowano 11 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 Uklejośledź w wersji "kpyto" przygotowany do odlewu pierwszej połówki. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janus Opublikowano 13 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2018 Obydwie części formy gotowe. Dzisiaj próbny wtrysk. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kezmo Opublikowano 13 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2018 Zapowiada się fajnie. To gips...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janus Opublikowano 13 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2018 Zapowiada się fajnie. To gips...?Nie to jest termokauczuk. Jest twardy, ale w miarę elastyczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janus Opublikowano 13 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2018 Ostateczna wersja kolorystyczna uklejośledzia "No action", niebiesko-perłowy i złoto perłowy: 25 gram, 17 cm 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janus Opublikowano 14 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2018 Zdjęcie uklejośledzia w wersji "kopyto" 17 cm, 26 gram 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janus Opublikowano 16 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 Dość długo zastanawiałem się jak rozwiązać sprawę „kopyta” w przypadku kozy, żeby zachować jak najwierniej jej kształt a jednocześnie żeby miała silną akcję. Poniżej rozwiązanie. Mam nadzieje że będzie funkcjonować. Wcześniej stosowałem coś podobnego w innych rybkach i działało. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janus Opublikowano 19 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2018 Wreszcie mogłem wtrysnąć i zrobić (dwa dni goście) filmik z poruszania się kozy. Moim zdaniem wyszło super. Duże wychyły ogonka, lusterkowanie mimo długiego i cienkiego kształtu. Koza uzbrojona była w jig 7 gram i starałem się powoli prowadzić. Pierwszy raz użyłem kamerki k4. Trochę jeszcze nieporadnie nią operowałem.https://www.facebook.com/softjerks/videos/613548072318413/?pnref=story 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janus Opublikowano 20 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 (edytowane) Pierwsze Ukleje X04 – 17 cm, 26 gram do wysyłki są gotowe. Narazie w wersji naturalnej i błękitno-perłowej z pomarańczowymi akcentami Edytowane 20 Marca 2018 przez Janus 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bywalec84 Opublikowano 21 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 Witam, czy można gdzieś zamówić w Polsce te gumy bo byłem na stronie niemieckiej ale nie znam języka więc ciężko jest mi się poruszać. Może jakieś zbiorowe zamówienie zrobimy???? Chciałem kilka sztuk na testy na początek sezonu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 21 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 Bardzo smakowity talerzy konkretnie się prezentują 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janus Opublikowano 22 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2018 Witam, czy można gdzieś zamówić w Polsce te gumy bo byłem na stronie niemieckiej ale nie znam języka więc ciężko jest mi się poruszać. Może jakieś zbiorowe zamówienie zrobimy???? Chciałem kilka sztuk na testy na początek sezonu:)Zbiorowe zamówienia przyjmuje Wojtek Kołecki Nik J23. Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janus Opublikowano 22 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2018 Dzisiaj dla odmiany są serwowane ukleje 12 cm w dwóch wariantach, naturalny i złoty. Tak sobie klient wymyślił. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janus Opublikowano 23 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2018 Warsztat. Tu postają prototypy i najlepsze pomysły. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kezmo Opublikowano 23 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2018 Piękny!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janus Opublikowano 24 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 Piękny!!! Piękny to może za dużo powiedziane. Jest funkcjonalny i to jest najważniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 24 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 No o tak dużym to ja sobie tylko mogę pomarzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janus Opublikowano 24 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 No o tak dużym to ja sobie tylko mogę pomarzyć Nie wiem czy wiesz, że marzenia się spełniają i napewno się spełnią. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janus Opublikowano 25 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2018 Koza 14 cm w wersji kopyto jest gotowa do akcji 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 25 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2018 Wyszły fajne kozy .Kolorki wykonanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janus Opublikowano 25 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2018 Wyszły fajne kozy .Kolorki wykonanie Dzięki. Starałem się jak mogłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi