Janus Opublikowano 28 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Seria Rotauge M01 (Płotka) – 9 cm, 6 gramów. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janus Opublikowano 2 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 Kiełb 14 cm w kolorze złoto perłowym i żółty z zielonym grzbietem. Obie wersje aktywne UV. Brokat zewnętrzny. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janus Opublikowano 3 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 Żeby n ie było monotonnie taki misz - masz od 10 do 17 cm 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janus Opublikowano 5 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 Seria - Ukelei MX10, długość: 11 cm, ciężar: 7 g, zapach nęcący: ryba, czosnek, połów: sandacz, szczupak, sum, główka jigowa: 4/0 – polecam hak Gamakatsu, seria 604. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janus Opublikowano 13 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2019 Praca idzie pełną parą. Niewielki przekrój z dzisiaj wysłanego zamówienia. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 13 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2019 Przepraszam za być może, przesadną ciekawość Od ilu lat wytwarzasz te wspaniałe hand made' y? Podziwiam twoją biegłość.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janus Opublikowano 13 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2019 Przepraszam za być może, przesadną ciekawość Od ilu lat wytwarzasz te wspaniałe hand made' y? Podziwiam twoją biegłość..Chyba ponad 10 lat. To co dla mnie jest najważniejsze to łowność gumy. Na drugim miejscu jest jej wygląd. Najlepiej jak jedno i drugie idzie w parze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janus Opublikowano 13 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2019 (edytowane) Poszalałem dzisiaj w przerwach na realizację zamówień i zrobiłem rybki z trzema różnymi brokatami. Oczywiście wszystkie trzy nakładane na każdą rybkę. Rybki są bardzo jasne, ale tylko w cieniu aparat fotograficzny przekazuje efekty. Niestety nie wszystkie. Edytowane 13 Marca 2019 przez Janus 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 14 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2019 No tak.. Dziesięć lat. Widać to.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janus Opublikowano 14 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2019 No tak.. Dziesięć lat. Widać to.. Dużo eksperymentów i wynalazków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janus Opublikowano 25 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 Nowa próbna seria rybek z ekstremalnym kontrastem. Zobaczymy co na to drapiezniki. Wzór „Orka“ 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 26 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 Nowa próbna seria rybek z ekstremalnym kontrastem. Zobaczymy co na to drapiezniki. Wzór „Orka“ 20190325_185602.jpgPodobna bo rozpoznałem zanim przeczytałem opis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janus Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Szczupak i sandacz mają okres ochronny więc pora na suma.Ukleja X04 - 17 cm. 26 gramów. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j-23 Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2019 (edytowane) Piękne gumy Januszu ???? Edytowane 2 Kwietnia 2019 przez j-23 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janus Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Piękne gumy Januszu Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janus Opublikowano 26 Marca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2021 Strasznie dawno mnie tu nie było, ale pracowałem i pracuję pełną parą. A oto niektóre efekty 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi