grzesiekre Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Otwarcie jak u Hitchcocka! Prawdziwe Sztuki Piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldziu Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Kiełbie najlepsze jakie widziałem. Gratuluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j-23 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Witaj. Te kiełbie sa stare jak świat jeszcze dodatkowo świeciły w nocy. Zostały tylko zdjęcia. Nic nie stoi na przeszkodzie żeby wyszła limitowana edycja 2016 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zmorces Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Witaj, robota przepiękna. Szkoła nigdy nie idzie w las Wrzuciłbym chętnie kilka sztuk do swoich pudeł Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janus Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 A tu są okonki. Światło dzienne i światło UV 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 A tu są okonki. Światło dzienne i światło UV Dziwna rzecz z tym światłem UV. Podjumaniło sztućce Znakomite gumki. Zacna robota! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janus Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Dziwna rzecz z tym światłem UV. Podjumaniło sztućce Znakomite gumki. Zacna robota!To jest normalne dla światła UV że gina przedmioty. My ich nie widzimy, ale widzą je ryby 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janus Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Na poniższch zdjęciach są sprawdzone w "boju" uklejki 12 cm i karasie 11 cm złociste i srebrne. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janus Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Niektóre ze zdjęć pokazujące skuteczność moich przynęt. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Rybska potężne!Gratulacje!Wystartowałeś z wątkiem jak rakieta kosmiczna.Oby tak dalej Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Najpiękniejsze gumy jakie w życiu widziałem. Gratuluje talentu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janus Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Dwa sumy złapane przez kolegę (43 i 54 kg) jeden po drugim na tę samą gumę. Ukleja tygrysek 16 cm. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Genialne! Tyle wystarczy bo każde inne określenie byłoby niestosowne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j-23 Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Najpiękniejsze gumy jakie w życiu widziałem. Gratuluje talentu. W realu wyglądają lepiej jak na fotkach , a ten ich zapach ma zapewne wpływ na brania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janus Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Zapach o którym mówisz Wojtku moja żona nazywa smrodem, tu cytat "cały dom śmierdzi czosnkiem i rybą, nie wytrzymam"A teraz trochę z sandacza. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j-23 Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 W świecie zwierząt zapach odgrywa inna role to co dla nas śmierdzi dla zwierząt jest jak fiołki . Keitech nasącza swoje gumy bodajże zapachem kałamarnicy co dla osób nie wędkujących mocno śmierdzi , ciekawe smrodki i dipy zrobił Bogdan Barton specjalista od leszczy . Osławiony jego dip Smrodek powstał na bazie oleju z ryb i skorupiaków , tu mozna powiedzieć o lekkim smrodku Dla mnie zapach Twoich gum ma inny wymiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janus Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Poniżej jest jedna z bardziej skomplikowanych form. Baba morska 14 cm. Niebywały szkodnik przywleczony do Europy z Morza Kaspijskiego. Absolutnie opanował rzeki. Stał się jedną z lepszych przynęt na rodzime drapieżniki. 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 niezwykle przynęty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebait Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Januszu pochylilem czoło tak nisko, ze walnąłem głową w panele. Tak dalej. Super 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j-23 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Janusz przy takim ustawieniu haka w gumie trudniej będzie zaciąć rybę ? czy nie ma to wpływu .Nie miałem okazji zbroić tak gumek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janus Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Janusz przy takim ustawieniu haka w gumie trudniej będzie zaciąć rybę ? czy nie ma to wpływu .Nie miałem okazji zbroić tak gumek . Wojtek to jest prototyp, który zmieni się pwenie jeszcze kilka razy. Muszę potestować. Narazie poprostu do zdjecia obciążyłem haczykiem żeby rybka nie wyfruneła. Teoretycznie haczyk może funkcjonować jak kotwiczka w woblerze. Dzięki za uwagę, ale można umieścić tam właśnie kotwiczkę, chociaż nie cierpię kotwiczek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j-23 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Opcji jest sporo jak dozbroić tę gumę i jak ją poprowadzić może pływać w toni i po powierzchni , jak Z-man tylko pyszczek trzeba by jej było inaczej zaprojektować . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janus Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 (edytowane) Opcji jest sporo jak dozbroić tę gumę i jak ją poprowadzić może pływać w toni i po powierzchni , jak Z-man tylko pyszczek trzeba by jej było inaczej zaprojektować . Wojtku. Niech Z-man robi swoje gumy a ja będ robil swoje. To są zupełnie różne koncepcje. Zamiast tej gumy, ktorą pokazałeś można też ciągnąć pomalowany kołek. Efekt będzie ten sam. W mojej koncepcji chodzi przede wszystkim o finezję ruchu i naturalny wygląd. Edytowane 16 Kwietnia 2016 przez Janus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j-23 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 (edytowane) Wszystko się zgadza , też podzielam Twój kierunek i koncepcję naturalnego wyglądu i finezję ruchu Twoich gumek .Fotografię gumy wkleiłem poglądowo . Edytowane 16 Kwietnia 2016 przez j-23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Poniżej jest jedna z bardziej skomplikowanych form. Baba morska 14 cm. Niebywały szkodnik przywleczony do Europy z Morza Kaspijskiego. Absolutnie opanował rzeki. Stał się jedną z lepszych przynęt na rodzime drapieżniki.Grundel01.jpg Grundel02.jpg Piękne. Przy okazji jest podany jak na tacy pozbycie się tego skurczybyka. Więcej drapieżników w wodzie.Można gdzieś je kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi