admin Opublikowano 31 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 Kto jutro ma szansę na wrzucenie pierwszego pstrąga 2011??? Czekamy na osobę, która zapoczątkuje nowy rozdział na forum (pamiętajcie o zdjęciu!) Rozpoczyna ten co ma dowód . Jedziecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milo26 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 Już jesteśmy. Celem są jutro wprawdzie trocie na Drawie, ale pstrąg też się może trafić. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 31 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 Daniel, Zachowam się jak niewierny Tomasz: jak zobaczę, to uwierzę! <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 31 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 Trochę się czekało na ten upragniony dzień, ale w końcu jest Jutro rano pobudka i nad wodę w pogoni za wymarzonym noworocznym pstrągiem PozdrawiamMaciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 31 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 Widzę, że chyba większość osób na sylwestrze ale zobaczymy może zostaniemy jutro zaskoczeni i ... będzie wysyp zdjęć kropkowańców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 31 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 Widzę, że chyba większość osób na sylwestrze ale zobaczymy może zostaniemy jutro zaskoczeni i ... będzie wysyp zdjęć kropkowańców.Oby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 31 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 Slawku licze na ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 31 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 Slawku licze na ciebie Ja też liczę na siebie choć najbardziej liczę na siebie w nocy - bo wtedy będzie się decydował wyjazd . Planuję wypad nad pewną nieznaną rzeczkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 31 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 Pomalutku i powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papur Opublikowano 31 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 Maniak ziomku (pochodze z Tczewa) trzymam kciuki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grubyzwierz Opublikowano 1 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Bóbr, czy Kwisa ? Oto jest pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 1 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Kwisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 1 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Kwisa He, he, he. No i co tam Kwisa. A Sławek już ma z jakiejś tajnej GRATULUJĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milo26 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Daniel, Zachowam się jak niewierny Tomasz: jak zobaczę, to uwierzę! <_< Kryst mogę Tobie pokazać, abyś nie był już niedowiarkiem, ale człowiekiem wielkiej wiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 1 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Daniel, Zachowam się jak niewierny Tomasz: jak zobaczę, to uwierzę! <_< Kryst mogę Tobie pokazać, abyś nie był już niedowiarkiem, ale człowiekiem wielkiej wiary ja już widziałem i aż mnie szlag trafia .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi