Robert Z Opublikowano 1 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2019 Nie, odległość rzutów jest ok, jedynie ten kąt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 2 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2019 Przy ciezkiej przynecie moze dawac rade,ale w dolnym zakresie ciezaru, pewnie bedzie sie dusic i skracac wyrzut. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof27031 Opublikowano 12 Listopada 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2019 Górna półka cenowa. Tym razem NFC BB 809-1(IM). 244cm przycięte do 239cm, moc 40lb i deklarowany wyrzut 8 oz. Wędka ubrana w przelotki Fuji sic slim gunsmoke, uchwyt ECS wpasowany na ciasno na blank, pianka, i srebrne ozdoby. Docelowo wędka budowana pod trolling i przynęty o masie ok 300g. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 12 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2019 Mam pytanie : czy te całe 5 cm zrobiło aż tak wielką różnicę wartą utraty gwarancji na blank ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markverc Opublikowano 12 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2019 (edytowane) To akurat moje życzenie, te 5 cm nie wchodziło w tubę którą posiadam, a i w jedno auto byłby większy problem zapakować. Sam kij jednak bardzo godny polecenia, świetne połączenie elastyczności i mocy. Edytowane 12 Listopada 2019 przez markverc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shavt Opublikowano 12 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2019 Mam pytanie : czy te całe 5 cm zrobiło aż tak wielką różnicę wartą utraty gwarancji na blank ???? Nie koniecznie tracimy gwarancję. Jak ciąłem STC 5S70MLF o 13cm z dołu to zapytałem bezpośrednio w USA o warunki gwarancji. Otrzymałem odpowiedź że gwarancji nie tracę o ile ewentualne uszkodzenie nie będzie miało związku z przycięciem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 12 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2019 Nie wszystkie firmy maja takie podejście 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof27031 Opublikowano 30 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2019 Sezon uratowany w ostatniej chwili. Ostatni w tym roku wyjazd na Druzno i wreszcie ryby dopisaly. 100cm jako pierwsza ryba dnia, później 95cm, dwa spady osiemdziesiątek i 3 ryby ponad 60cm. Kolega na łodzi 5 kontaktow i największy wyciągnięty 69cm. Wszystko na wedki swojej produkcji. Lemax Slim Max 8kg i xzoga taka 8kg spisały się idealnie, super amortyzacja i pełna kontrola w czasie holu. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 2 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 Ladne zakonczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof27031 Opublikowano 16 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 Mało zamówień więc trzeba pracy sobie samemu narobić, zwłaszcza że jest dużo czasu w obecnej sytuacji. NFC mb 663 oskrobane i czeka na delfina. Do tego Lemax Slim Max 8kg będzie zrobiony pod casta i trzy blanki które wzielem na testy :Tac 10-50g, 10-45g i Expert Graphite 10-60. Wszystkie zapowiadają się ciekawie, są ładnie wykończone i bardzo szybkie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 16 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 Co jest do oskrobania w NFC ? Miałem chyba cztery szt.i wszystkie były bez skóry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof27031 Opublikowano 16 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 Co jest do oskrobania w NFC ? Miałem chyba cztery szt.i wszystkie były bez skóry.Miałem na myśli że zdjelem przelotki i uchwyt z pierwotnego zbrojenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof27031 Opublikowano 23 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2020 Lemax Slim Max 8 kg. Blank przetestowany przeze mnie w ubiegłym roku i przypadł do gustu swoją uniwersalnością. Komfort to 15-110g. Opad sygnalizuje od 7g i mała gumka. Ten model ubrany został pod cast z przelotkami Atc, uchwyt Atc, pianka Matagi i niebiesko-czarne wykończenia. Całość wyszła cenowo bardziej niż zadowalająco. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Houdini Opublikowano 24 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 Bardzo fajny ten kijek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof27031 Opublikowano 29 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 Expert Graphite EG-66M-2, 10-60 g, 198cm, dwie części, kolor brown glosy. Wędka ubrana została w uchwyt Atc, przelotki Atc w systemie delta i piankę matagi. Całość wyszła bardzo budżetowo. Waga 124g. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof27031 Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 TAC Spin Bx 213cm, 10-50g. Ciekaw wędka pod sandacza do główek max 35g i spora guma. W tym przypadku zastosowałem przelotki SG w ramce kl, uchwyt vss 17 i piankę matagi. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steniu7 Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Witam.Gdzie można dostać TAC Spin Bx 213cm, 10-50g,chętnie bym przygarnął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof27031 Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Ten mój od razu znalazł właściciela. Do kupienia na tackle24.de Witam.Gdzie można dostać TAC Spin Bx 213cm, 10-50g,chętnie bym przygarnął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Ciekawy jestem tych blanków od Niemca muszę powiedzieć. Dałbyś radę wstawić kilka "usystematyzowwanych" fotek z ugięciami - wiesz tak żeby ktoś z boku zrobił zdjecie wędki pod obciążeniem powiedzmy 100, 300, 500 gr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Ciekawy jestem tych blanków od Niemca muszę powiedzieć. Dałbyś radę wstawić kilka "usystematyzowwanych" fotek z ugięciami - wiesz tak żeby ktoś z boku zrobił zdjecie wędki pod obciążeniem powiedzmy 100, 300, 500 grMogę Ci wysłać który chcesz:D mam kilkadziesiąt jeszcze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof27031 Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Ciekawy jestem tych blanków od Niemca muszę powiedzieć. Dałbyś radę wstawić kilka "usystematyzowwanych" fotek z ugięciami - wiesz tak żeby ktoś z boku zrobił zdjecie wędki pod obciążeniem powiedzmy 100, 300, 500 grTego 10-50g już nie mam. Zaczynam robić 10-45g. No i mam Expert Graphite który też bardzo mi przypasowal. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steniu7 Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Mogę Ci wysłać który chcesz:D mam kilkadziesiąt jeszczeWziął bym ten 213 10-50. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 jak macie to zapodajcie foty zeby kazdy mogl zobaczyc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof27031 Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 NFC MB 663-1 (IM) przezbrojone na delfina i delte z przelotkami SG tytan z pierścieniem RS. Całość wyszła 94g. Dość sporo jak na kijek 10 zwłaszcza że w takiej masie robiłem już Kraaga Elite nano 20lb. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof27031 Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Tac Spin-Bx 200cm, 10-45g, uchwyt vss 17, pianka Matagi, przelotki Atc w systemie kr. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi