Skocz do zawartości
  • 0

Wielkanocne pstrągi Lukomata - nowy artykuł

admin

Pytanie

Cześć,

... Zapewne wszyscy wiedzą jak trudno jest pogodzić rodzinny urlop z wędkowaniem. Myślę, że byłem w jeszcze gorszej sytuacji, bo jako gospodarz musiałem zorganizować tak czas, żebyśmy mogli spokojnie z ojcem pojeździć na ryby a reszta rodziny miała jakieś zajęcie. Znalazłem się pomiędzy młotem a kowadłem. Ostatecznie jednak jakoś z tego wybrnąłem i myślę, że wszyscy byli zadowoleni a ja ze swoim nowym rekordem życiowym chyba najbardziej...

Dzisiaj kolejny artykuł naszego Lukomata. Tym razem o jego wielkanocnych pstrągach - przygoda, wędka i ryby. Zapraszam do lektury oraz dyskusji.

Gratulacje Lukomat! Piękna ryba i piękna historia.

Pozdrawiam

Remek

11 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Hejjj śmaki-robaki!!!

Ciesze sie, ze sie podobalo. Wczoraj w nocy wrocilem z urlopu z Polski. Oczywiscie zmeczony nieziemsko, bo weselicho w rodzinie bylo. Udalo mi sie poganiac za kropkami na moich ukochanych siurkach :mellow: A wrazenia, no coz, powiedzmy, ze mieszane :wacko: Nie to, zebym sie zachlystnal szkockimi wodami, ale moge powiedziec, ze o niektore wody nikt nie dba :( Niemniej jednak cos udalo sie wydlubac, no i moj staruszek oczywiscie zlal mi dupe az milo :D Odnosnie utraconego pudelka, to juz czesc zostala odkupiona, czyli aglie, salmiaki i rapale. Jugolki bardzo ciezkie do zdobycia. Moze ktos wie gdzie jest jakis sensowny wybor? Zachecam innych muszkarzy do ujawniania sie na forum. To chyba nie wstyd, ze czasami zdradzam spinning z muchowka. Glownie zmuszaja mnie do tego warunki, a ja staram sie byc elastyczny <_<

• 0

Lukomat u mnie w wiosce w kleniu jest troch ejugoli do wyboru. Cena podobna do salmiakow czyli ok 17-20 pln za sztukasa. spytaj Koguta on wie który to sklep. Jakbyście czegos potrzebolwali to daj znac coś sie pewnie wymyśli...