Sławek Opublikowano 1 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Sezon rozpoczęty . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 1 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 GRATULACJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
undre Opublikowano 1 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Jest pierwszy kropek. Wielkie gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 1 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 No Sławku .... Nie zawodzisz. Z nowej rzeczki? Złowiony na? PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 1 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Gratulacje! Remku, tajne/tajne! <_< Jeśli to rzeczka o której myślę, to jej nie ma, po prostu nie ma! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 1 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Gratki Sławek, widać zima nie dała mu za bardzo w kość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
długi Opublikowano 1 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Gratulacje.Ja na otwarcie sezonu skromne 38 cm-pływa dalej z obietnicą przyprowadzenia dziadka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 1 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Gratulacje! Remku, tajne/tajne! <_< Jeśli to rzeczka o której myślę, to jej nie ma, po prostu nie ma! Ja raczej tegopstrąga znam tzn. wydaje mi się, że wiem gdzie został złowiony. Jeśli to jednak nowe miejsce to mi wystarczy, że to nowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 1 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Sławek gratki - fajnie wchodzisz w ten 2011;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benjam87 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 obiecał, że wstawi i wstawił pierwszego kropka w tym roku!!! gratuluje i zazdroszczę wejścia w nowy 2011. Ja niestety wchodzę w nowy rok z bólem głowy , na rybki muszę czekać do roztopów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 1 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Brawo Sławku.Aż mi się ciepło zrobiło.Szkoda że u mnie nie ma pstrągowych rzeczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 1 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Gratulacje.Ja na otwarcie sezonu skromne 38 cm-pływa dalej z obietnicą przyprowadzenia dziadka Gratuluję wszystkim łowcom.Dodam jeszcze, że u mnie tez zameldował się pstrążek choć niewymiarowy. Ważne, że dzień zaliczony, jutro powtórka, ehh pewnie dziadek już stoi PozdrawiamMaciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
długi Opublikowano 1 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Maciek połamania jutro i czekamy na foto dziadka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzecho Opublikowano 1 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Piękny potok, gratulacje. Ja z przyczyn obiektywnych zaczynam sezon jutro <_< pzdrGrzecho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 A mnie pstrągi nauczyły dziś pokory. Kilka godzin nad rzeką i nawet brania. Tata zaliczył ładne branie, ryba trzymała się dna i spieła się po jakiś paru sekundach. Tak czy owak pięknie było znów poganiać na tych naszych górskich rzeczkach. Zaliczyłem kontrol straży. Pare zdjęć dla oddania klimatu.... Jutro rewanż !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirat Opublikowano 1 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Sławk gratulacje. Ładny kropek na początek sezonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert74 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Gratulacje dla łowców,ja niestety muszę poczekać jeszcze miesiąc na pstrągi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
datoos Opublikowano 1 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Chyba znam tą rzeczkę, czy to na Śląsku? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Jeśli chodzi o moją rzeczke to nie nie na śląsku - lubelszczyzna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 1 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Slawku bardzos mnie ucieszyl ..ja grzecznie czekam do 1 marca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 2 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Dziękuję wszystkim. Udało się choć warunki były niełatwe. Jedyne co sprzyjało to odwilż - można było założyć plecionkę. Reszta to mieszanka siłowni z ... Śniegu po kolana było trochę. Reszta do półuda a w zagłębieniach to ciężko stwierdzić. Dobrze, że śnieg był trohę zbity a nie zmrożony bo jakby na połowie głębokości była jeszcze tafla to chyba daleko bym nie zaszedł.Na razie wszystko bym zaakceptował ale ostatni element otoczenia... Z drzew spadały nie tylko płaty śniegu ale i całe czapy. Co chwilę z wielkim hałasem coś łomotało w wodę. Niektóre spady miały i kilka metrów kwadratowych powierzchni. Niektóre z kolei były mniejsze ale za to wrażenie było takie jakby do wody wpadła piłka i to nielekka. Ciekawe gdzie wtedy są pstrągi? Pewnie te rozsądne dosyć daleko A jednak kilka wyjść krótkich pstrągów zaliczyłem (choć wychodziły jak pies do jeża) i jedno dobre branie czego efekt na zdjęciu. Znowu wobler i znowu siódemka okazała się dobrym wyborem (długo męczyłem obrotówkę i nawet wyjścia nie miałem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 2 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 ........................................................ Znowu wobler i znowu siódemka okazała się dobrym wyborem (długo męczyłem obrotówkę i nawet wyjścia nie miałem). He, he. Jakoś tak zawsze wiedziałem, że ta siódemka jest OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 2 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Sławku najlepiej wstaw fotkę wobka.Będziesz miał reklamę A tak wogóle to gratulacje- piękny kropek.U mnie na Sanie sezon od 1-go lutego to jeszcze czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Dzisiaj wybór padł na inną rzeczke ja na zero, tata miał pieknego tęczaka ponad 45 napewno, dwa razy brał ale jak zwykle nie zaciął i po jakimś czasie spadł. Mój drugi wyjazd znów na zero, zastanawia mnie to że nie biorą, nie biorą a jak weźmie to już duży nie wiem dlaczego tak jest? Następny wypad w czwartek może wtedy się poszczęśći.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi