Skocz do zawartości

Pstrągi 2011

Sławek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 620
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Witam wszystkich.

Wczoraj zaliczyłem pierwszy wyjazd na pstrągi 2011, niestety na zero. Za to dzień dzisiejszy obdarował mnie dwoma pięknie ubarwionymi potokami troszkę ponad jerkbaitowy wymiar. Przynenta Salmo minnow 7 RR prowadzony bardzo powoli, brania po delikatnych podczarpnięciach.

.

pozdrawiam

post-3549-1348915035,0563_thumb.jpg

post-3549-1348915035,1546_thumb.jpg

Wczoraj wieczorem wróciłem z pierwszego wyjazdu na kropkowańce, w piątek miałem dwie sztuki, które wygrały starcie, ale wczoraj udało mi się przechytrzyć grubego 48, guma prowadzona niezbyt rytmicznymi skokami, walnął spod burty w pierwszej chwili myślałem, że ma 5 z przodu, ale pomyliłem się o dwa centy.

Zdjęcie z komórki na szybko więc jakość taka sobie, ale sezon otwarty.

.

post-2253-1348915036,5325_thumb.jpg

Wybraliśmy się dziś z kumplem i Tatą na rybki na pobliską rzeke krainy pstrąga i lipienia. Wreszcie coś się działo, zaliczyliśmy pare brań, dwie rybki wylądowały na brzegu, w tym mój jeden ładny rybek. Pogoda świetna dawno się tak dobrze nie łapało :mrgreen:

http://images50.fotosik.pl/517/9ed2afa61f870166med.jpg

Wszystkim gratuluję pierwszych kropków! Super sprawa. Dziękuję również szczęśliwym łowcom, że realizujecie moją prośbę - opis podstawowych parametrów połowu ( http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=16778&am p;start=0&). Jest mi niezmiernie miło!!! Dziękuję!

Pozdrawiam

Remek