PiterS Opublikowano 2 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 . Mój drugi wyjazd znów na zero, zastanawia mnie to że nie biorą, nie biorą a jak weźmie to już duży nie wiem dlaczego tak jest? Często jest tak gdy pogłowie pstrąga jest małe i przezywają tylko te najwytrwalsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 U nas właśnie jest masa tego drobnego pstrąga ale widać go dopiero wiosną o latem, a zimą brania sporadyczne ale dużych sztuk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterS Opublikowano 2 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Ale to też norma bo maluchy zimą nie gryzą zbyt dobrze, na Bobrze i Kwisie zimą mniejszy jak 25cm nie weźmie, choć i taki to rzadkość jak już to minimum 30cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grubyzwierz Opublikowano 2 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Dziś w pięć osób na Kwisie, potem Bóbr. Zero ryb, zero brań ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterS Opublikowano 2 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Dziś w pięć osób na Kwisie, potem Bóbr. Zero ryb, zero brań ;/Ja bym się bał takiej nagonki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 2 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Gratuluję Sławku - jak zwykle nie zawiodłeś.Ja sezon rozpoczynam w czwartek, 3-dniówką trociowo-pstrągową... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzecho Opublikowano 2 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 mi też udało się dzisiaj otworzyć sezon, co prawda do 40 cm, zabrakło 1 cm, ale i tak było dużo radości, 2 pozostałe potoki się spięły pzdrGrzecho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nesta Opublikowano 7 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 Witam wszystkich.Wczoraj zaliczyłem pierwszy wyjazd na pstrągi 2011, niestety na zero. Za to dzień dzisiejszy obdarował mnie dwoma pięknie ubarwionymi potokami troszkę ponad jerkbaitowy wymiar. Przynenta Salmo minnow 7 RR prowadzony bardzo powoli, brania po delikatnych podczarpnięciach.. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
długi Opublikowano 7 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 Nesta piękne kropy- gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirob Opublikowano 9 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 Wczoraj wieczorem wróciłem z pierwszego wyjazdu na kropkowańce, w piątek miałem dwie sztuki, które wygrały starcie, ale wczoraj udało mi się przechytrzyć grubego 48, guma prowadzona niezbyt rytmicznymi skokami, walnął spod burty w pierwszej chwili myślałem, że ma 5 z przodu, ale pomyliłem się o dwa centy.Zdjęcie z komórki na szybko więc jakość taka sobie, ale sezon otwarty.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 9 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 Mirob gratulacje. Coś Popperka nie słychać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio Opublikowano 9 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 zapewne nad wodą stara się przytrzeć nosa innym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 9 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 Popperkowi wodę zbełtało bo deszcz i odwilż.Ja byłem na Sanie za okoniem.Drapieżnik śpi a kumpel wyjął leszcza 52cm.Białoryb bierze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 Wybraliśmy się dziś z kumplem i Tatą na rybki na pobliską rzeke krainy pstrąga i lipienia. Wreszcie coś się działo, zaliczyliśmy pare brań, dwie rybki wylądowały na brzegu, w tym mój jeden ładny rybek. Pogoda świetna dawno się tak dobrze nie łapało :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzecho Opublikowano 9 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 Piękne kropki, gratulacje dla łowców @mirob ta guma to żaba, czy coś innego, bo słabo widać na fotce? Ja na razie łowię same króciaki, na pierwszego 40+ w tym sezonie muszę jeszcze poczekać, następna szansa za tydzień pzdrGrzecho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirob Opublikowano 9 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 @mirob ta guma to żaba, czy coś innego, bo słabo widać na fotce? ....nie to ripperek, ale sporo rybek padło na koguty, sam nie wiem dlaczego na nie nie łowiłem.....co do żab to wiem, że pstrągi się nimi zajadają nie tylko w zimie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skwara Opublikowano 9 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 helo 52 cm szczescia z lubelszczyzny przyneta to zaba czarna mansa 5 cm albo wiecej bo nie wiem dokladnie lekka glowkaspin cd xls 2.13 2-10 gr linka 0,18 stroft . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 9 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 Nooo, mój drogi. Pięknie sobie poczynasz. Gratuluję rybka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skwara Opublikowano 9 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 dzieks poperku i tak narazie przy tobie to cienizna jestem ale nastepnym razem raczki biore Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 9 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 no tak woda zazyna się mącić pośniegówką więc popper zaraz wyjmie swoje raczki robaczki pozamiata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirat Opublikowano 9 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 skwara gratulacje ładny początek sezonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 9 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 Wszystkim gratuluję pierwszych kropków! Super sprawa. Dziękuję również szczęśliwym łowcom, że realizujecie moją prośbę - opis podstawowych parametrów połowu ( http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=16778&am p;start=0&). Jest mi niezmiernie miło!!! Dziękuję! PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzecho Opublikowano 9 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 konkretny kaban @skwara lubelskie rzeczki okazały się gościnne, sądzę że będziesz częściej do nas wpadał pzdrGrzecho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 Skwara gratulacje pięknego kabanosa. Wygląda prawie jak trotka z Międzyzdrojów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 10 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 Ale wkurzata tymi kabanami.Dzisiaj dostałem z FM raczki,wobki i zęby zaciskam jak patrzę na te foty .Ale chłopaki gratulacje składam, czoło chylę przed WAMI!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi