tregon Opublikowano 28 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 piękna rybka ... no nareszcie widzę, że nie tylko ja łowię na czerwoną żyłkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 28 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 ...to linka spidera ... choć nie lubię żyłki siarczysty mróz zmusił mnie do zmiany szpuli na mono... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Patu fajny pstrąg. Taki dziki Te co mają białe obżerzenia płetw są najładniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 29 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 Dzięki Krisu.Te dzikie z małych cieków są najpiękniejsze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 29 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 Ja obstawiam, że one u Ciebie wcinają kiełże zdrojowe. Coś tam wiem o pstrągach a od tego one się wybarwiają najbardziej. Na moim terenie jest tylko jeden potoczek gdzie są kiełże. Pstrążki są w nim niewielkie ale jak z obrazka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert74 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Witam wszystkich pstrągarzy.Jutro otwarcie sezonu na Sanie, wybiera się ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Ja będę na pewno Mam do przetestowania nowy kijek. Jozi, wybierasz się, czy dopiero w niedzielę będziesz ścigał kropki na GP? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert74 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Można wiedzieć gdzie zaczniesz?ja zacznę pewnie od Sobienia, zimą można tam trafić ładnego potoka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Tomasz pewnie dopiero na GP .Praca ludzi wzbogaca w sprzęt wędkarski . Ma być dobra pogoda.Jak będzie ciekawie z pogodą może skoczę w sobotę na Sieniawę lub Besko-specjalny. .Robert na bani k.Sobienia można dostać potora lub stracić przynętę uwaloną przez Panią Głowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert74 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Nie miałbym nic przeciwko takiemu przyłowowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zaczniemy tam, gdzie będzie najmniej samochodów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielony Opublikowano 1 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 Przy jednej turbinie trudno wejść na banię pod Sobieniem a już przejście na drugą stronę powyżej kamienia między baniami raczej niemożliwe. Z pstrągami za wesoło tam nie jest, choć rybę można trafić. Moim zdaniem znacznie więcej pstrągów jest choćby na pierwszym zakręcie i na płani poniżej. Co zaś do pani głowacicy to w lutym powinno się dać jej spokój, bo już za miesiąc odbędzie się tarło tych rzadkich już ryb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rivera Opublikowano 1 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 Pojechałem dziś z kumplami na nizinny San w Witryłowie i okazało się że nie ma mowy o łapaniu ponieważ kra płynie Uderzyliśmy więc na OS Wisłok w Besku, niestety tam też nie dało się łowić z powodu zbyt silnego mrozu Po kilku rzutach każda przynęta była sztywna Rzeczka troszkę zamarznięta, aczkolwiek w niektórych miejscach można by było porzucać. W końcu zmarznięci wróciliśmy do domów z nadzieją że odkujemy się jak tylko temperatura przyzwoicie się podniesie. Pozdrawiam z nad SanoczkaRivera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdan333 Opublikowano 1 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 Po kilku rzutach każda przynęta była sztywna czerwone robaczki pozamarzały?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGOR Opublikowano 1 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 eeeee Własnie dostałem kilka MMS. Mróz, kra przy brzegu, ale ryby również. 47 cm, 43 40,5......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rivera Opublikowano 1 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 No pewnie, czerwone i białe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 1 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 Rivera a czego nie atakowałeś Sanoczka k.Derkacza i mostu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rivera Opublikowano 1 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 Sanoczek mogę atakować każdy dzień po kilka razy jeśli tylko czas pozwoli, więc dla odmiany na otwarcie sezonu chcieliśmy jakieś inne wody zwiedzić kilka lat z rzędu jeździliśmy do Postołowa, a tym razem się nam zachciało nowości i nic z tego nie wyszło Na Sanoczku pewnie coś by się zahaczyło, ale prawdopodobnie poniżej jerkbaitowego wymiaru bo kłusole rządzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert74 Opublikowano 1 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 Byłem dzisiaj na Łączkach, niżej nie dało się łowić bo płynął lód.Miałem dwa brania z czego wyjąłem jednego potoka 40 cm, na pomarańczowego woblera .Ogólnie nie najgorzej ale mogło by być lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 1 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 Objechaliśmy kawałek Sanu. Warunki fatalne, zaczęliśmy dopiero ok. 8, a i tak było jeszcze -11...Przelotki marzły na potęgę. Złowiłem 8 pstrągów, największy 40 cm. Szkoda, że aparat został w aucie (nie miałem sumienia go zabierać nad rzekę...) bo pstrąg był wyjątkowej urody. Brały na gumke i robala Rebela. Oprócz potoków trafił się koledze...tęczak. Fajna wyprawa, ale mróz i ostre słońce nie sprzyjały za bardzo wędkowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert74 Opublikowano 1 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 O której najlepsze brania mieliście? ja dopiero zacząłem łowić ok 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 1 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 O której najlepsze brania mieliście? ja dopiero zacząłem łowić ok 11 Podobno najlepiej brały o świcie, potem im później tym gorzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelG Opublikowano 1 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 Nie wstawiałem na tym forum jeszcze fotek ,nie wiem czy się uda.Rybka równe 50cm...Zdjęcie nieciekawe -uroki samotnego wędkowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelG Opublikowano 1 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 Według zasad forum dodaje trochę szczegółów .Wędka atc 2,13 7-14gr.Super patyk od kolegi z forum(dzięki Jersey!).Żyłka 0.18 ,przynęta no name (wyglada jak salmo minnow,ale ma inny ster i zero napisów).O rzeke nie pytajcie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio Opublikowano 1 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 dzisiaj rozpoczęcie sezonu, kilka rybek się trafiło ( na trzech łowiących) było 14 pstrążków, w tym trzy miarowe. Piękna pogoda, delikatny mrozik i słoneczko. CUDOWNIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi