clicktime Opublikowano 10 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Dzisiejszy. Fota średnia ale wrażenia niezapomniane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garowy Opublikowano 10 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artnemo Opublikowano 10 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 piekny..gratki..jutro ja ruszam na polowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 10 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Zabrałem ostatnio kuzyna na pstrągi ...Nieźle zaczął swoją przygodę z kropkowanymi, prawie 50centów na Minnowa 7cm.Strach pomyśleć co to będzie, jak się rozkręci .. Mi pozostało cyknięcie fotki i mniejsze osobniki Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 10 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Świetnie koledzy, wiosna idzie i pstrągi powinny się ożywić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 10 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Kurcze Patryk. Kropkowane liny? Gratki złóż kuzynowi oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garowy Opublikowano 10 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 10 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Łukasz i jego debiuty...pierwszy wyjazd w życiu na szczupaki rozpoczął od 85cm Stworzyliśmy potwora <_< <_< <_< Blad w wychowaniu Panowie... Gratuluje debiutantowi...i nauczycielom! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 10 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 ... chyba nie wezmę go jednak na bolenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 10 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Praktyka pokazuje w wielu przypadkach (w tym i w moim ), że na pstrągach dosyć silnie działa prawo frajera Za pierwszym razem łowi się konkretna rybę, a później jest tylko gorzej... Ale oby w tym przypadku było inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 10 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 ... chyba nie wezmę go jednak na bolenie Nie bierz!Nie bierz....mnie wez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelG Opublikowano 10 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Praktyka pokazuje w wielu przypadkach (w tym i w moim ), że na pstrągach dosyć silnie działa prawo frajera Za pierwszym razem łowi się konkretna rybę, a później jest tylko gorzej... Ale oby w tym przypadku było inaczej Ze mną było dokładnie tak jak piszesz.Prawie 10 lat temu miałem swojego pierwszego na 58 i do tej pory nie pobiłem tej życiówki,ale wiem ,że w końcu się doczekam.Choć przy tej presji nad woda raczej wszystko się ma ku gorszemu niestety . Patu piękne te rybska u Ciebie.Raczej zarybieniowe czy dzikusy?Wygląda jakby jakiś dziki podgatunek był w Twoim potoku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snaej Opublikowano 10 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 dziekuje dziekuje zobaczymy jakie bedan nastepne okazy.patu to kiedy powtorka??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomass Opublikowano 10 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Odnsnie prawa frajera... cos w tym jest szegolnie na pstragach, kumpla pierwszy pstrag 62,5cm. I gdzie tu sprawiedliwosc <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 11 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 @Patu - fajna fotka. gratulacje. nowy kolega z Olsztyna z mniej udaną fotką - widać, że pstrągal też solidny. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 11 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 Patu nic nie będzie, miał szczęście frajera i koniec .Im więcej doświadczenia tym mniej szczęścia frajera . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 12 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 Kuzyn to kumaty ziom . Szybko chłonie wiedzę, potrafi ja wykorzystać i co najważniejsze - myśli nad wodą. Myślę, że prawo o którym piszecie nie wchodzi w rachubę - wypracował sobie tą rybę (chodząc na zwalone nad rzeką drzewo ) ... Pozdro @snaej i do następnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 12 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 ... chyba nie wezmę go jednak na bolenie Nie bierz!Nie bierz....mnie wez Daniel - wiesz, że masz jak w banku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 13 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 48cm, wobler salmo minnow w kolorze pstrąga,RedArc z plecionka 0,13PP, kijek 2,40 do 18gr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
METR Opublikowano 13 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 Gratulacje! u mnie dzis wiosna już była, robactwo niemrawo sie ruszyło nawet, ale tylko 2 maluchy... niestety rzesza dziadków z robakiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 14 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 Konkret. Przyjadę po niego w maju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JarekC Opublikowano 16 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Dwie rybki z dzisiejszego wypadu po pracy,50cm i 49 cm . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 16 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Gratuluję. P.S. Chciałbym zaliczać takie wypady po pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okoń Opublikowano 16 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Ja cały czas biegam po swojej prawie martwej już rzeczce i takiego ,,wypadu po pracy nigdy nie miałem i nie mogę magicznej 5ki (jak dla mnie) z przodu przekroczyć Gratuluję kropków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JarekC Opublikowano 16 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Dzięki,muszę częsciej jeżdzić po pracy to może się jeszcze coś trafi.Co do warunków połowu to malutka rzeczka nawet nie górska a kropki się trafiają.Wedka własnej roboty na blanku Lamiglas International do 14gr,żylka 0,18 P-line,przynęta jig też własnej roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi